Belépés
Fővárosi Közgyűlés - Patkányirtásra 650 millió forintot szánnak
...
A javaslat vitájában V. Naszályi Márta (Párbeszéd) indokolatlannak látta az irtással foglalkozó konzorcium támogatásának növelését, mivel szerinte az nem képes megfelelő színvonalon elvégezni feladatát.
Horváth Csaba (MSZP) szerint a főváros patkánymentesítését továbbra is annak a Bábolna Biónak kellene ellátnia, amely már 47 éve megfelelően végzi ezt a munkát, nem pedig...
2018-12-12 18:12:02
Karácsony - Szállás.hu: 85 százalékkal nő a hotelek karácsonyi forgalma
... 63 ezer forint, míg az átlagos foglalás hossza 2 nap a karácsonykor utazók körében. SZÉP-kártyás fizetést eddig nagyjából minden tizedik vendég tervezett, ők jellemzően 98 ezer forintot szánnak a szálláshelyre.
A portál adatai szerint a legdrágább karácsonyi belföldi kiruccanás közel félmillió forint, a legolcsóbb ugyanakkor csupán 3500 forint volt idén.
A legkelendőbb s...
2018-12-12 14:11:35
Olasz költségvetés - Olasz miniszterelnök: a polgárok igazságosabb és biztonságosabb Európát kérnek
... megjegyezte, az Európai Tanácsnak nem szabad nem észrevennie az európai politika gyors változását, ahol egyre egyértelműbb, hogy olyan intézményekre van szükség, amelyek egyre nagyobb figyelmet szánnak az igazságosságnak.

"Igazságosabb és biztonságosabb Európára törekszünk" - mondta Giuseppe Conte.
Olasz sajtóértesülések szerint az utóbbi időszakban Róma azt az ü...
2018-12-11 16:05:20
Elkészült és januárban már a kormány elé kerülhet Magyarország Digitális Sport Stratégiája
... meg a DJP szakmai vezetője, aki azt is hozzátette, hogy márciusig valamennyi sportági szövetséghez ellátogatnak, és egyeztetnek velük arról, hogy sportági stratégiáikban milyen szerepet szánnak a digitalizációnak. Fontosnak nevezte, hogy a szövetségek fogékonyak legyenek, a digitalizáció beépítésében, felhasználásában pedig segít majd nekik a Digitális Sport Tudásközpont.
Faz...
2018-12-07 17:01:41
Elfogadta a szerb parlament a 2019-es költségvetést
... a testület szerint nem lesznek elég hatékonyak a gazdasági növekedés felgyorsítása érdekében tett lépések. További kritikaként fogalmazták meg, hogy a költségvetésből jelentős összeget szánnak a katonaság és a rendőrség felszerelésére, míg az infrastruktúra, az oktatás és az egészségügy fejlesztése háttérbe szorult.
A pénzügyi tanács pozitívnak értékelte, hogy a 2019-es költs...
2018-12-07 13:11:23
Karácsony - Cofidis: kevesebbet költene idén a lakosság ajándékra
... év alatt 5 százalékponttal emelkedett.
A reprezentatív kutatás szerint, amely 3 évre visszamenőleg vizsgálta a karácsonyi ajándékozási szokásokat 2018-ban átlagosan 29 500 forintot szánnak a válaszadók a karácsonyi ajándékokra, szemben a tavalyi 31 900 forintos költéssel. A lakosság 60 százaléka aktuális havi jövedelméből finanszírozza a vásárlást, a többiek jellemzően megta...
2018-12-03 18:36:20
Szijjártó Zágrábban: fenn kell tartani a magyar-horvát kereskedelmi forgalom lendületét
... koncentrálni.
Szijjártó Péter beszámolt továbbá arról, hogy a drávaszögi gazdaságfejlesztési programra az idei és a tavalyi fél-félmilliárd forint után jövőre már egymilliárd forintot szánnak, és mezőgazdasági, valamint vállalkozásfejlesztési projekteket fognak belőle támogatni.
Azt is kiemelte, hogy egy horvátországi bank megvásárlásával az OTP a napokban a negyedik leg...
2018-12-03 17:36:20
Klímaegyezmény - A Világbank megduplázná a klímapolitikára szánt támogatást
...
Georgiewa az ENSZ Éghajlat-változási Keretegyezménye 24. éves ülésén vesz részt Katowicében. Nyilatkozatában arra reagált, hogy António Guterres, az ENSZ főtitkára a klímacsúcs megnyitóján nagyobb, "ambiciózusabb" erőfeszítésre hívta fel az ENSZ tagállamait.
A Világbank"megduplázza erőfeszítését", hogy az ENSZ-tagállamok ambiciózus lépéseket tehessenek a klímavédelem érd...
2018-12-03 14:06:22
Idén 41 ezer forintot szánnak karácsonyi ajándékokra az internetezők egy felmérés szerint
... online vásárlást, de 64 százalékuk bevásárlóközpontba is elmegy. Az internetezők 18 százaléka válaszolta azt, hogy külföldről is szeretnének ajándékot rendelni, ők átlagosan 10 500 forintot szánnak erre.
Az internetezők negyede már október közepén nekiállt a beszerzésnek, de a korai kezdés inkább a női vásárlókra jellemző. Az ajándékok megvásárlása a többség, a válaszadók 62 ...
2018-11-20 12:37:31
Hit
... ismeretnek. Ebben a fázisban megpróbálják megismerni egymást, és eldönteni, hogy vajon a másik tulajdonságai hozzájárulnak-e egy jó házassághoz. Ha elég bölcsek, meglehetősen hosszú időt szánnak erre. Vajon jó férj válna belőle? Vajon jó feleség lenne?
A második szakasz a szerelem. Ez a hit szívvel kapcsolatos elemének felel meg, vagyis a szerelmes embert a másik személyes, g...
2018-11-07 17:23:40
1 2 3 .....................69 70 ...........104 105 ...........138 139 140 
Címkék: Fővárosi Közgyűlés, Magyarország Digitális Sport Stratégiája, Szijjártó Zágrábban, Naszályi Márta, Horváth Csaba, Bábolna Biónak, Európai Tanácsnak, Giuseppe Conte, Digitális Sport Tudásközpont, Szijjártó Péter, ENSZ Éghajlat-változási Keretegyezménye, António Guterres, hotelek karácsonyi, polgárok igazságosabb, szerb parlament, 2019-es költségvetést, lakosság ajándékra, magyar-horvát kereskedelmi, klímapolitikára szánt, felmérés szerint, javaslat vitájában, irtással foglalkozó, átlagos foglalás, karácsonykor utazók, portál adatai, legdrágább karácsonyi, legolcsóbb ugyanakkor, európai politika, utóbbi időszakban, szövetségek fogékonyak, digitalizáció beépítésében, testület szerint, gazdasági növekedés, költségvetésből jelentős, rendőrség felszerelésére, egészségügy fejlesztése, pénzügyi tanács, 2019-es költs, reprezentatív kutatás, karácsonyi ajándékozási, karácsonyi ajándékokra, többiek jellemzően, tavalyi fél-félmilliárd, horvátországi bank, klímacsúcs megnyitóján, internetezők negyede,
© 2013 TVN.HU Kft.