Belépés
Pasquier: Oroszország és az Európa Tanács konfliktusában a szervezet jövője a tét
... értelmében az a tagország, amely két éven keresztül nem fizet tagdíjat, elméletileg kizárható az Európa Tanácsból.
Oroszország 2017-ben jelentette be, hogy felfüggeszti az Európa Tanácsnak szánt befizetéseit, és az ET égisze alá tartozó Emberi Jogok Európai Bíróságának (EJEB) ítéleteit sem fogja elismerni, amíg nem állítják helyre az orosz delegáció jogait a parlamenti közgyű...
2019-01-21 20:22:35
Két halott és 41 sérült egy dél-indiai "bikaszelídítő" versenyen
... helyiek tiltakozásainak hatására 2017-ben feloldotta a tilalmat.
A hagyományos sportnak számító jallikattu szezonja január 14-én kezdődött. A vasárnap tartott, rekordméretű eseménynek szánt versenyen, amelyet állami vezetők nyitottak meg, 1353 bika, több mint 500 "szelídítő" és 27 ezer néző vett részt.
A két halálos áldozat a nézők közül került ki. A sebesültek között 12...
2019-01-21 13:12:18
Izraeli katonai szóvivő: Irán számára tiltott területről lőtt vasárnap rakétát Izraelre
... időben működésbe.
Teherán célja a rakétával a figyelmeztetés volt, hogy Izrael ne hajtson végre Szíria területén légicsapásokat iráni katonai létesítmények és a libanoni Hezbollahnak szánt fegyverszállítmányok ellen - közölte Cornicus.
Az izraeli hadsereg az éjjeli nagyszabású válaszcsapások után teljes készültségben áll a két ország közötti növekvő feszültség miatt. A s...
2019-01-21 11:41:49
Okostelefonos ima-alkalmazást indított el Ferenc pápa
... javasolhatnak egyenesen az egyházfő profilján.
Ferenc pápa elsősorban a fiatalokat buzdította csatlakozásra, emlékeztetve, hogy a Vatikán a héten közli a tömegtájékoztatás világnapjára szánt pápai üzenetet, amelynek idén a közösségi kommunikáció és az emberi közösség kapcsolata lesz a központi témája.
"Az internet és a közösségi média korunk forrásai, lehetőséget adnak...
2019-01-20 15:52:04
Deutsch: meg akarják büntetni Magyarországot, mert nem akar befogadni migránsokat
... szervezetek támogathatók. Mindezt azért, hogy a bevándorlást szervező munkájukat minél jobb anyagi körülmények között végezhessék. Eközben a regionális fejlesztésre és az agrártámogatásra szánt pénzeket radikálisan csökkentenék - jelezte.
Másrészt az EP elfogadott egy olyan javaslatot is - folytatta Deutsch Tamás -, amely az uniós forrásokkal történő költségvetési zsarolás le...
2019-01-18 17:01:45
Az Európai Parlament támogatja az uniós kifizetések jogállamisági feltételekhez kötését
... csökkenthetnék a jogállamisági elveket súlyosan megsértő, vagy például az uniós pénzeket érintő csalások és korrupció, illetve az adócsalások ellen nem elég hatékonyan fellépő országoknak szánt EU-s forrásokat, a hiányosságok jellegével és súlyosságával arányos módon.
Ilyen határozatra a tervek szerint az Európai Bizottság tehetne javaslatot, egy független szakértői testülett...
2019-01-17 13:22:27
Időkapszula - Ötvenharmadik nap
... Azsajev következett, a Távol Moszkvától című szörnyűség, s mindenféle nehezen olvasható termelési regény. Solohovba is itt botlottam bele, s végig rágtam 13-14 évesen magamat az Új barázdát szánt az eke című regényen.
Hogy ez a sok szemét nem vette el a kedvemet az olvasástól, azt a csíkos és pöttyös könyveknek köszönhetem.
1967-ben majd egy évre katonák költöztek be a...
2019-01-16 07:16:22
Rakonczay Gábor: fiatalkori álom volt a Dél-sark meghódítása
... el.
Rakoncza...
2019-01-15 19:22:25
Globális szövetséget kötött a Volkswagen AG és a Ford Motor Company
... gyártást - mutatnak rá a közleményben.
A szövetség keretében a Ford tervezi majd mindkét vállalat közepes méretű pickup modelljeit. A tervek szerint a Ford tervezi az európai piacra szánt nagyobb áruszállítókat, a Volkswagen feladata pedig egy városi kisáruszállító modell kifejlesztése és gyártása lesz.
A Volkswagen és a Ford emellett szándéknyilatkozatot írt alá arról, ...
2019-01-15 18:12:20
A német kormány szeretné elkerülni Oroszország kilépését az Európa Tanácsból
... hozzájárulni a konfliktus megoldásához, és ő maga is tárgyalni fog erről a héten orosz kollégájával, Szergej Lavrovval.
Oroszország 2017-ben bejelentette, hogy felfüggeszti az Európa Tanácsnak szánt befizetéseit, és az ET égisze alá tartozó Emberi Jogok Európai Bíróságának (EJEB) ítéleteit sem fogja elismerni, amíg nem állítják helyre az orosz delegáció jogait a szervezet par...
2019-01-15 18:03:03
1 2 3 ....................739 740 ..........1108 1109 ..........1477 1478 1479 
Címkék: Európa Tanács, Európai Parlament, Rakonczay Gábor, Volkswagen AG, Ford Motor Company, Európa Tanácsból, Európa Tanácsnak, Emberi Jogok Európai Bíróságának, Deutsch Tamás, Európai Bizottság, Távol Moszkvától, Szergej Lavrovval, szervezet jövője, uniós kifizetések, német kormány, orosz delegáció, parlamenti közgyű, hagyományos sportnak, vasárnap tartott, nézők közül, sebesültek között, figyelmeztetés volt, libanoni Hezbollahnak, izraeli hadsereg, éjjeli nagyszabású, egyházfő profilján, fiatalokat buzdította, héten közli, tömegtájékoztatás világnapjára, közösségi kommunikáció, emberi közösség, központi témája, közösségi média, bevándorlást szervező, regionális fejlesztésre, agrártámogatásra szánt, olyan javaslatot, uniós forrásokkal, jogállamisági elveket, uniós pénzeket, adócsalások ellen, hiányosságok jellegével, tervek szerint, független szakértői, évre katonák, szövetség keretében, európai piacra, városi kisáruszállító, konfliktus megoldásához, héten orosz, agrártámogatásra, tiltakozásainak,
© 2013 TVN.HU Kft.