Belépés
Jégkorong divízió I/A-vb - Teljes erővel buzdítja a válogatottat a magyar szurkolótábor
... a fehéroroszok ellen betaláló - Galló Vilmost.
A litvánok ellen gólt szerző Sofron István pedig "puha vagy, Sofi" felkiáltásokat kapott annak tréfás elismeréseként, hogy ez volt a századik pontja nemzeti színekben.
A drukkerek "ti vagytok a legnagyobbak hejj, hejj" rigmussal köszöntek el kedvenceiktől.
Nagy Tamás kitért rá: bár a jégkorong agresszív, gyors sportág, ...
2019-05-02 14:52:42
Jégkorong divízió I/A-vb - Sofron: élet-halál meccs volt a litvánok elleni
...
"A legfontosabb az volt, hogy nyertünk, élet-halál meccs volt" - fogalmazott a keret legeredményesebb tagja, aki góllal segítette csapatát a sikerhez. A 31 esztendős csatárnak ez volt a századik pontja nemzeti színekben, 44 assziszt mellett 56. gólját lőtte.
"Főleg annak tükrében volt lényeges, hogy látjuk: milyen jó eredményeket értek el" - utalt arra, hogy a litvánok a...
2019-05-02 13:42:41
Jégkorong divízió I/A-vb - A litvánokat legyőzte a magyar válogatott
... összjátékával tovább növelte előnyét: Bartalis koronglopása után betalált Sofron István is - utóbbival nem számol a Fehérvár a következő idényben. A keret legeredményesebb tagjának ez volt a századik pontja nemzeti színekben, 44 gólpassz mellett 56. gólját lőtte. A játékrész kihasználatlan magyar fórral zárult.
A harmadik harmad tempója kissé visszafogottabb volt, gólt nem lá...
2019-05-02 11:01:02
Európa-liga - A PAOK edzője szerint még egyszer nem fogják lenézni a Vidit
... meglepte őket a Vidi játéka, de hozzátette, hogy az előző mérkőzésük már a múlt. Csütörtökre megpróbálják kijavítani a hibákat és megnyerni a találkozót - mondta.
A görög együttesben századik meccsére készülő játékos szerint az európai kupákban ma már nincsenek könnyű mérkőzések, ezért is fogják komolyan venni a Vidi elleni "visszavágót".
A Groupama Arénában 18.55-kor vá...
2018-11-07 19:45:46
Sziget - Mintegy tízezren már a helyszínen vannak
... megállapodást írt alá az idén 70 éves Izrael Állammal, amelynek keretében a Sziget egy hete alatt számos izraeli művész lép fel. A Sziget Nelson Mandela egykori dél-afrikai elnök születésének századik évfordulójához szintén kapcsolódik, jön a rendezvényre több dél-afrikai fellépő is.
A zenei kínálatban az A38 színpadon lesz hallható például a WhoMadeWho, az Unknown Mortal Orc...
2018-08-07 22:59:56
Első ilyen egyenes beszéd magyar kormány részéről 1947 óta
... helyiségnév- és utcanév-táblákat. Hogyan szorongassák a magyar nyelvű oktatási intézményeket és hogyan gáncsolják el a határaik között élő tömbmagyarság autonómia-törekvéseit. Közelít Trianon századik évfordulója, ez pedig nem a felejtésre ok, mert mi nem felejtünk.

Nem, nem, soha!

Az évforduló arra ok, hogy végre rendezzük közös dolgainkat, ho...
2017-08-13 01:22:35
Lázár: Trianonnak áldozatai, nem pedig előidézői vagyunk
... erre a történelmi igazságtalanságra, hogy a magyaroknak ideje volna végre túllépniük a régi sérelmeken.

A miniszter emlékeztetett rá, hogy közeleg a trianoni békediktátum századik évfordulója, amely nem a felejtésre ad okot. Lázár szerint az évforduló arra teremt alkalmat, hogy Magyarország és a magyarság jóvátételt - ha nem anyagi, legalább erkölcsi értelemben - ka...
2017-06-24 17:46:49
A magyar nemzet Trianon áldozata
... helyiségnév- és utcanév-táblákat. Hogyan szorongassák a magyar nyelvű oktatási intézményeket és hogyan gáncsolják el a határaik között élő tömbmagyarság autonómia-törekvéseit. Közelít Trianon századik évfordulója, ez pedig nem a felejtésre ok, mert mi nem felejtünk.

Nem, nem, soha!

Az évforduló arra ok, hogy végre rendezzük közös dolgainkat, hogy Magyarország...
2017-06-03 22:30:31
A változó világ és Trianon
... megvédje önmagát, s, ha nem tudja, az nem a mi kicsivé zsugorított országunk feladata. (Ezt a mai magyarországi hivatalos politika kritikájaként is illendő értelmezni.) Sőt! A közelgő századik évforduló megköveteli, hogy a mi generációnk is tartson önvizsgálatot: Van-e egyáltalán Trianon-stratégiánk, s ha van, akkor helyes úton járunk-e?

A másik nagy jelentőségű pozi...
2017-05-13 22:43:19
VERS a versről
... terhe nyom,
És versek gyásza, festett fájdalom.

1915.

Móra Ferenc: A SZÁZADIK KÖNYV


Mikor kisdeák koromban az első bizonyítványt hazavittem, az éd...
2016-10-31 20:30:34
1 2 3 4 
Címkék: Galló Vilmost, Sofron István, Nagy Tamás, Groupama Arénában, Izrael Állammal, Sziget Nelson Mandela, Unknown Mortal Orc, Közelít Trianon, Móra Ferenc, SZÁZADIK KÖNYV, magyar szurkolótábor, litvánok elleni, litvánokat legyőzte, magyar válogatott, helyszínen vannak, magyar nemzet, változó világ, fehéroroszok ellen, litvánok ellen, századik pontja, legnagyobbak hejj, jégkorong agresszív, keret legeredményesebb, következő idényben, játékrész kihasználatlan, harmadik harmad, előző mérkőzésük, görög együttesben, európai kupákban, hete alatt, rendezvényre több, zenei kínálatban, magyar nyelvű, határaik között, évforduló arra, történelmi igazságtalanságra, magyaroknak ideje, régi sérelmeken, miniszter emlékeztetett, trianoni békediktátum, magyarság jóvátételt, közelgő századik, másik nagy, első bizonyítványt, legeredményesebb, visszafogottabb, felkiáltásokat, évfordulójához, elismeréseként, kihasználatlan, intézményeket, emlékeztetett, magyarországi, kedvenceiktől, kritikájaként, önvizsgálatot, tömbmagyarság,
© 2013 TVN.HU Kft.