Belépés
Horvátországi választások - A győztes HDZ megkapja a támogatást a parlamenti többséghez
...
A választási eredmények közel százszázalékos feldolgozottsága alapján a HDZ a diaszpóra képviselőivel együtt 69 mandátumot szerzett. A győztes pártot támogatásáról biztosították a kisebbségi képviselők (8 mandátum), valamint a HNS és a Reformisták (1-1 mandátum), és velük együtt 79 fős többsége lesz a 151 fős horvát száborban - közölte a szóvivő.
A szerb kisebbségi pártn...
2020-07-06 15:32:28
Horvátországi választások - Lemondott a vesztes Szociáldemokrata Párt elnöke
... tekintélye és befolyása. Az SDP-ben már többször is fellázadtak ellene, ő azonban eddig hallani sem akart arról, hogy önként távozzon a párt éléről.
A választási eredmények közel százszázalékos feldolgozottsága alapján a jobboldali kormányzó Horvát Demokratikus Közösség (HDZ) a diaszpóra képviselőivel együtt 69, az SDP irányította Restart Koalíció pedig 41 mandátumot szerzett...
2020-07-06 12:21:28
Horvátországi választások - Horvát lapok: Plenkovic legyőzte a jobboldalt, és háttérbe szorította a baloldalt
... ugyanis egyik feltétele azt volt, hogy Plenkovic nem lehet kormányfő.
Az önálló kormányalakításhoz 76 képviselő támogatására van szükség.
A választási eredmények közel százszázalékos feldolgozottsága szerint a HDZ a diaszpóra képviselőivel együtt 69, az SDP irányította Restart Koalíció pedig 41 mandátumot szerzett a 151 tagú törvényhozásban. A harmadik helyen a Haza Mo...
2020-07-06 12:12:02
A moldvai felek javára döntött a táblabíróság a Békás-szorosért folyó perben
... volt aktív, és az egész bizonyítási eljárást a Hargita Megyei Tanács jogászai végezték.
"Azt gyanítom, hogy azért zárta ki a táblabíróság a Hargita megyei tanácsot, hogy a mi százszázalékos bizonyítékainkat ne kelljen az ítélet kihirdetésénél figyelembe venni. Ez annál is furcsább, mert a bíróság nem zárta ki Neamt megyét is a perből" - nyilatkozta a politikus. Azt is hozzáte...
2020-06-25 17:32:07
Hanga remek lepattanózásával továbbra is százszázalékos a Barcelona
...
A liga honlapja szerint a katalánok negyedik mérkőzésükön 85-73-ra verték a Bilbaót, a 31 éves magyar légiós 18 perc alatt 2 ponttal és 12 lepattanóval rukkolt elő.
Előzőleg a Barcelona a 12 csapatos és a koronavírus-járvány miatt zárt kapus minitorna nyitányán 96-92-re legyőzte a Badalonát, majd a Malaga ellen 84-73-ra, míg a Baskonia elleni 81-75-re nyert.
A már b...
2020-06-24 16:02:37
Új kormánya van Koszovónak
... kölcsönösség elvén alapul majd, és nem lehet területcserére vagy határváltoztatásra számítani a két ország között. Ígéretet tett arra, hogy megszünteti az előző kormány által bevezetett százszázalékos vámot a Szerbiából érkező árukra, és helyrehozza a kapcsolatot Belgráddal, hogy folytatódhasson a kis balkáni állam euróatlanti integrációja.
Albin Kurti kormánya március végén...
2020-06-03 14:52:27
Teljes szezonnal zárná pályafutását a klasszis német kerékpáros sprinter
... sem.
"Noha már végzek országúti edzéseket, változatlanul folyik a felépülésem, amely még legalább egy hónapig fog tartani. A vállam már nem igazán zavar, de biztosra megyek, százszázalékos formában akarok visszatérni" - idézte a cyclingnews szakportál a háromhetes körversenyeken 22 etapgyőzelemmel rendelkező sprintert.
"Mindannyian versenyezni szeretnénk, ugyanakkor azt ...
2020-05-31 11:01:23
Újraindul az SZTE radiológiai klinika
... központ egy új és jóval nagyobb befogadóképességű épületbe költözött, ahol elérhető az a legmodernebb, háromdimenziós mammográfvizsgálat, amellyel a radiológus szakorvos csaknem százszázalékos pontossággal képes megkülönböztetni a daganatos szövetrészeket az egészségestől.
Az SZTE más klinikai egységeiben is új, korszerű berendezéseket állítottak üzembe, köztük egy 64 szelete...
2020-05-30 09:41:22
Férfi kézilabda NB I - Szeptember 6-án rajtol az új idény
... José María Rodríguez Vaquero, a magyar válogatott másodedzője lesz a portugál csapat vezetőedzője nyártól. Ennek kapcsán Nagy László elmondta, még nem kaptak értesítést - vagyis százszázalékos megerősítést - a spanyol tréner lisszaboni szerepvállalásáról.
Hozzátette, a felek közel állnak a megállapodáshoz, és Rodrígueznek a magyar szövetséggel kötött szerződésében sincs olyan...
2020-05-27 17:12:58
Csipes Tamara az ob-n indulna, a vb-n "már nem annyira"
... szeptembert, amikor majd újra elkezdik az ötkarikás felkészülést.
Az ob-val és a tervezett vb-vel kapcsolatban Csipes Tamara arról beszélt, hogy honvédos csoportjukban még nincsenek százszázalékos terveik a versenyekkel kapcsolatban, ez a felkészülésük minőségétől, illetve a motivációjuktól függ majd.

"Nehéz eldönteni, mert nem érdemes úgy elindulni egy viadalon, h...
2020-05-23 19:02:54
1 2 3 ..............................94 95 ...............141 142 ...............188 189 190 
Címkék: Szociáldemokrata Párt, Csipes Tamara, Horvát Demokratikus Közösség, Restart Koalíció, Haza Mo, Hargita Megyei Tanács, Albin Kurti, José María Rodríguez Vaquero, Nagy László, parlamenti többséghez, vesztes Szociáldemokrata, moldvai felek, klasszis német, ob-n indulna, választási eredmények, diaszpóra képviselőivel, győztes pártot, kisebbségi képviselők, szerb kisebbségi, párt éléről, jobboldali kormányzó, harmadik helyen, egész bizonyítási, ítélet kihirdetésénél, liga honlapja, katalánok negyedik, előző kormány, kapcsolatot Belgráddal, cyclingnews szakportál, háromhetes körversenyeken, radiológus szakorvos, daganatos szövetrészeket, magyar válogatott, portugál csapat, spanyol tréner, felek közel, magyar szövetséggel, ötkarikás felkészülést, tervezett vb-vel, versenyekkel kapcsolatban, felkészülésük minőségétől, motivációjuktól függ, feldolgozottsága, lepattanózásával, megkülönböztetni, szociáldemokrata, bizonyítékainkat, törvényhozásban, etapgyőzelemmel, folytatódhasson, megállapodáshoz,
© 2013 TVN.HU Kft.