Belépés
Zenés tárlatvezetés és kézműves programok a Népi Iparművészeti Múzeumban
...
A Hagyományok Háza tájékoztatása szerint a Nyitott műhely öt évvel ezelőtt nyílt meg azzal a szándékkal, hogy a magyar hagyományokat minél szélesebb körben ismertesse meg az érdeklődőkkel, a kézműveskedni és kikapcsolódni vágyó látogatókkal. Mint írják, ez a cél megvalósult, hiszen a műhely napról napra folyamatosan vonzza a látogatókat.
Szombaton a Nyitott műhely szüle...
2020-01-23 07:40:53
Berlinben mutat be új zeneműveket Eötvös Péter alapítványa
... Kossuth-díjas művész alapítványának honlapján olvasható bemutatkozás szerint a szakmai továbbképzés mellett törekednek a kelet-nyugati kapcsolatok építésére is, és arra, hogy a közönség minél szélesebb rétegeit kapcsolják be a kortárszenei életbe.
Mint írták, fontos, hogy a közönség "megismerje a saját korát a zenében", ugyanúgy, mint az építészetben, a képzőművészetekben vag...
2020-01-21 16:21:47
A hűség évadát hirdette meg a Soproni Petőfi Színház
... tartalmazza.
Farkas Ciprián (Fidesz-KDNP), Sopron polgármestere a sajtó...
2020-01-21 14:11:49
Tisztább, zöldebb és biztonságosabb Szombathelyet szeretne az új városvezetés
...
Továbbra is fontos célja programjuknak az utak, hidak, járdák és játszóterek felújítása, a város parkolóhelyeinek bővítése, valamint a helyi tömegközlekedés színvonalának javítása, új környezetkímélő autóbuszok forgalomba állítása - fűzte hozzá a városvezető.
Szólt arról, hogy szakemberek bevonásával egy új tömegközlekedési koncepció kialakításán dolgoznak, amelynek rész...
2020-01-21 13:52:05
Nemzetközi díj a Sziget fesztivál fenntarthatósági törekvéseinek
... kezdetek óta fontosnak tartotta a környezettudatosságot. Az utóbbi néhány évben...
2020-01-21 12:41:21
Tőzsde - Jórészt gyengülés Ázsiában
...
A térség vezető tőzsdéje, a tokiói, 0,97 százalékos gyengüléssel, 23 849 ponton zárt. A részvények szélesebb körét felölelő Topix index 0,52 százalék mínuszban fejezte be a napot.
Az ausztrál tőzsde irányadó mutatója 0,19 százalékkal gyengült, a tajpeji börze viszont 0,24 százalékkal erősödött hétfőhöz viszonyítva.
Reggel hét órakor még folyt a kereskedés néhány tők...
2020-01-21 07:20:57
Elektromos autókhoz fejleszt navigációs megoldásokat az NNG
...
A tájékoztatás szerint az átalakuló autóipar változásaira reagálva tervezik meg az egyre szélesebb körben terjedő elektromos autókba szánt navigációs rendszereket.
A NNG Kft. a projektet 36 hónap alatt valósítja meg a szoftverfejlesztők és tesztelők bevonásával, valamint saját forrásain kívül a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Alap mintegy 600 millió forintos ...
2020-01-20 17:52:21
Felmérik az erdei fülesbaglyok telelőhelyeit a hétvégén
... baráti társaságok mellett különösen az óvodák, az általános és középiskolák részvételére számít.
A telelő baglyok lakossági felmérése kettős célt szolgál. Egyrészt az adatközlők szélesebb köre sokkal pontosabb országos információkat szolgáltathat a jelenség területi eloszlásáról és nagyságrendjéről, mintha a felmérést csak hivatásos szakemberek végeznék. Másrészt tájékoztatj...
2020-01-20 12:05:26
IHRA: hangsúlyt kell fektetni a nácizmus és a fasizmus áldozatainak emlékének tiszteletben tartására
... való megemlékezés, valamint az ehhez kapcsolódó oktatási és kutatási tevékenység előmozdítása és támogatása érdekében.
Az IHRA célja, hogy a politikai és társadalmi vezetők minél szélesebb ismereteket közvetítsenek a tagországok állampolgárai és a nemzetközi közvélemény számára a holokauszttal kapcsolatban.
Magyarország 2015-ben töltötte be a Nemzetközi Holokauszt Emléke...
2020-01-19 22:02:05
Brexit - Verhofstadt: a tartózkodási engedély benyújtásának határidejét lekéső EU-állampolgárok is maradhatnak
... kijelentette: az emberek szabad mozgása nélkül nem lehetséges a tőke és a szolgáltatások szabad mozgása.
A brit kormány a Kanadával kötött uniós egyezményhez hasonló, de annál jóval szélesebb körű, félhivatalos megjelöléssel "Kanada-plusz-plusz-plusz" szabadkereskedelmi megállapodásra törekszik az EU-val, olyanra, amelynek hatálya kiterjed a szolgáltatások kereskedelmére is....
2020-01-17 14:11:51
1 2 3 .................429 430 .........644 645 .........857 858 859 
Címkék: Népi Iparművészeti Múzeumban, Eötvös Péter, Soproni Petőfi Színház, Hagyományok Háza, Farkas Ciprián, Nemzeti Kutatási, Innovációs Alap, Nemzetközi Holokauszt Emléke, hűség évadát, erdei fülesbaglyok, fasizmus áldozatainak, tartózkodási engedély, magyar hagyományokat, műhely napról, szakmai továbbképzés, kelet-nyugati kapcsolatok, közönség minél, kortárszenei életbe, saját korát, város parkolóhelyeinek, helyi tömegközlekedés, utóbbi néhány, térség vezető, részvények szélesebb, ausztrál tőzsde, tajpeji börze, kereskedés néhány, tájékoztatás szerint, átalakuló autóipar, egyre szélesebb, telelő baglyok, adatközlők szélesebb, jelenség területi, felmérést csak, ehhez kapcsolódó, tagországok állampolgárai, nemzetközi közvélemény, holokauszttal kapcsolatban, emberek szabad, szolgáltatások szabad, brit kormány, szolgáltatások kereskedelmére, fenntarthatósági, nagyságrendjéről, tömegközlekedési, parkolóhelyeinek, környezetkímélő, tömegközlekedés, alapítványának, biztonságosabb, megállapodásra,
© 2013 TVN.HU Kft.