Belépés
Kockakővel ütötték agyon az Állatkert görög teknősét
... mellett döntöttek - áll az intézmény csütörtöki közleményében.
Az állatnak óriási fájdalmai lehettek, hiszen a testét borító páncél a hasi és a háti oldalon is ujjnyi-kétujjnyi szélességben teljesen kettéhasadt és szétnyílt, a belső szervei is súlyosan sérültek.
Az eset pontos körülményeinek tisztázása érdekében az illetékes munkatársak csütörtök délelőtt megnézték a tér...
2019-06-14 07:07:49
Dunai hahóbaleset - TEK: a folyó felett légtérkorlátozás van érvényben
... felelős hatóság vezetője rendelte el. Területig - hozzávetőleg - az Árpád hídtól északra 1 kilométerre kezdődik és délen egészen Paksig, valamint a Dunától keletre és nyugatra változó szélességben átlagosan 2-2 kilométert tart a korlátozás.
A határokat a TEK honlapján az Aktuális menüpontban közzétett grafikák szemléltetik, valamint a légtérkorlátozás pontos oldalhatárai a H...
2019-06-10 10:35:02
Számos helyen bozóttüzek tombolnak Izraelben a rendkívüli hőségben
... kibucokat Modiin környékén, és a lángok martalékává lett több lakóház Mavó Modiinben.
A központi országrészen azonnali hatállyal berendeltek minden tűzoltót, több tucat kilométer szélességben sűrű füst telepedett a településekre, és lezártak több utat. Ezért jelentős közlekedési dugók is nehezítik a helyzetet.
Péntekre sem ígérnek enyhülést a meteorológusok, a Szahara ...
2019-05-23 21:01:48
Egymilliárd forintból újulhat meg a Lánchíd környéke
... alapján - a kormány keddi határozatában visszavonta a Lánchíd járdaszélesítésének többlettámogatását.
Ezért a járdák felújítása továbbra is a jelenlegivel azonos módon, 2,2 méter szélességben valósul meg - írták.
A közfejlesztési tanács megvizsgálta a hídhoz kapcsolódó közterületek - Clark Ádám, Széchenyi tér, Petőfi Sándor utca - rekonstrukciójának és fejlesztésének a L...
2019-05-03 12:21:38
Olajszennyezés fenyegeti a francia partokat egy elsüllyedt olasz teherhajóról
... olajszennyezést észleltek a Grand America hajótörésének helyszínén. Az olajfolt La Rochelle magasságában, mintegy 200 méterre a francia partoktól tíz kilométer hosszan és egy kilométere szélességben terült el, s az előrejelzések szerint vasárnap vagy hétfőn érhet el közvetlen a partokhoz.
Jean-Louis Lozier tengeri prefektus a breton kikötővárosból, Brestből a helyszínre vezé...
2019-03-14 13:51:39
Balesetben meghalt egy motoros Veszprémben
...
Kucsera Katalin elmondta: a baleset a veszprémi körgyűrű északi szakaszán történt. A helyszínelés és a műszaki mentés idejére az utat teljes szélességben lezárták, a forgalmat a rendőrök belterületi utakra terelik.
A balesetben egy 31 éves balatonakarattyai férfi halt meg - közölte a szóvivő....
2019-03-01 15:52:12
Ellenállhatatlan Norvégia
... legmélyebb tenger alatti alagútja (287 m).

4. Oslo Európa legdrágább városa és legtisztább fővárosa.

5. A Lofoten-szigeteknél található 40 km hosszan és 3 km szélességben a világ legnagyobb mélytengeri korallzátonya (300-400 méteres mélységben).

6. Norvégiában találod Európa legészakibb pontját, legnagyobb gleccsermezőit, legmélyebb tavát, leghossz...
2019-02-13 19:45:15
Meghalt egy ember a 7-es főúton történt balesetben
...
Pápai Eszter elmondta: a baleset a 7-es főút 54-es kilométerszelvényében történt, Agárd és Dinnyés között. A helyszíni szemle és a műszaki mentés idejére a rendőrség az utat teljes szélességben lezárta, a fogalmat Agárd belterületére terelik.
A balesetben a szóvivő tájékoztatása szerint egy idős nő halt meg....
2019-02-07 12:22:42
Halálos baleset Végegyháza és Mezőkovácsháza között
...
A balesetben további két ember is megsérült, őket a mentők kórházba vitték.
A helyszínelés idejére a rendőrség teljes szélességben lezárta az érintett útszakaszt. Mezőkovácsháza felől Kaszaper és Battonya felé lehet kerülni, míg a Végegyháza felől érkezőket visszaterelik Mezőhegyesre, ahonnan Tótkomlós és Battonya felé haladhatnak....
2019-02-04 10:01:11
Baleset miatt lezárták a 61-es főutat Nagykanizsánál
...
Szabados Gábor elmondta: egy benzint szállító tartályautó és egy személyautó ütközött össze a 61-es főút 188-as kilométerénél, Nagykanizsa térségében.
Személyi sérülés nem történt, a tartályautóból üzemanyag nem szivárog.
Az érintett útszakaszt a műszaki mentés idejére teljes szélességben lezárták, a forgalmat Sand és Bagola felé terelik....
2018-12-31 12:32:24
1 2 3 4 ...19 20 ...29 30 ...38 39 40 
Címkék: Ellenállhatatlan Norvégia, Mavó Modiinben, Clark Ádám, Petőfi Sándor, Grand America, Jean-Louis Lozier, Kucsera Katalin, Oslo Európa, Pápai Eszter, Szabados Gábor, folyó felett, rendkívüli hőségben, francia partokat, elsüllyedt olasz, motoros Veszprémben, 7-es főúton, 61-es főutat, intézmény csütörtöki, állatnak óriási, testét borító, háti oldalon, belső szervei, eset pontos, illetékes munkatársak, légtérkorlátozás pontos, lángok martalékává, központi országrészen, kormány keddi, járdák felújítása, jelenlegivel azonos, közfejlesztési tanács, hídhoz kapcsolódó, francia partoktól, kilométere szélességben, előrejelzések szerint, breton kikötővárosból, helyszínre vezé, veszprémi körgyűrű, műszaki mentés, utat teljes, rendőrök belterületi, világ legnagyobb, 7-es főút, helyszíni szemle, fogalmat Agárd, szóvivő tájékoztatása, balesetben további, mentők kórházba, helyszínelés idejére, rendőrség teljes, érintett útszakaszt, benzint szállító, személyautó ütközött, 61-es főút, tartályautóból üzemanyag,
© 2013 TVN.HU Kft.