Belépés
Várat magára az igazi tavasz - Drágulást okozhat az áprilisi
... kontinensen, így valószínűleg a kínálat európai szinten is alacsony lehet, és ez általában a közgazdaságtan törvényszerűségei szerint ez az árak emelkedését vonja maga után.

A szélsőséges időjárás komoly kihívások elé állítja a gazdákat.

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara körképe is azt emeli ki, hogy összességében csak a következő hetekben lesz látható, hogy az...
2021-04-16 22:30:17
Brandenburg Neuro - beköszönget a szorongás
... problémákkal, utált-fárasztó feladatokkal teli dermesztően sötét verem. Mintha a virágillatú lágy szellő simogatását, egy borotvás gyilkos vitustánca váltaná fel a lelkedben. ...hogy a szélsőséges időjárás és az ünnepi túlevés hormon-, emésztő-, valamint idegrendszert irritáló hatásairól már ne is beszéljek.
Kijutni nehéz és ehhez, MA MÉG ODATESZ a TELIHOLD is. Zavaró gondol...
2021-01-29 13:06:08
Tönkölybúza, a természet áldása
... fogyasztották, erre utaló nyomokra bukkantak számos feltárt sírban. Az európai lakosságot a IV. században a tönkölybúza mentette meg az éhhaláltól, mert az akkori normál búzák legtöbbje a szélsőséges időjárás és a kórokozók miatt kipusztult.

Termesztése hazánkban egészen a XIX. század végéig jelen volt, majd lassanként a feledés homályába veszett. Helyét egyre inkább új...
2020-12-03 21:46:19
A tisztaság és az egészség kapcsolata
... be a napi rutinjukba az olyan tisztálkodási lépéseket, amelyek eddig csak a nők mindennapjaiban szerepeltek. A férfiak arcbőre is lehet érzékeny, így az ő arcukat is megviselheti a szélsőséges időjárás, vagy más környezeti hatások, így jó, ha rendszeresen odafigyelnek a bőrük megfelelő ápolására. Mit tehet annak érdekében, hogy a bőre ápolt legyen? Mutatunk néhány tippet.
...
2020-11-23 23:06:56
Néma sokk és összefogás
... nincs ehhez hozzászokva, nem volt előzmények nélküli a támadás - tette hozzá Simon Ferenc. Október 30-án a tizedik kerületi Páduai Szent Antal-templomba hatolt be közel ötven szélsőséges iszlamista fiatal. Ramazan Demir imám, aki a vallásközi párbeszéd terén muszlim részről szorosan együttműködik Simon Ferenccel, két napra rá fiatalokkal elment a helyszínre, és szolidaritásá...
2020-11-03 22:04:45
Papsajt
... csodaszer!

Ma már kevesen tudják, hogy ez a növény (amit népiesen csak "papsajtnak" nevezünk) rendkívül erős immunerősítő. Európa szerte megterem, hiszen kicsi a tápigénye, és elviseli a szélsőséges időjárást is.

Termését a régi emberek gyomorfájdalmakra és immunrendszer felerősítésére használták. De csonterősítő hatásáról is ismerték. A régi emberek, jártu...
2020-10-25 23:07:12
Stressz ellen
... támogatnak
Keress egy új személyt, akivel együtt űzheted a hobbid
Semmit ne halassz holnapra, amit nem muszáj
Dolgozz vidáman
A biztonságnál semmi se legyen fontosabb
Kerüld a szélsőséges, kicsapongó viselkedést
Adj a külső megjelenésedre
A kiválóságra törekedj, ne a tökéletességre
Feszegesd egy kicsit a határaid minden nap
Nézz meg egy...
2020-08-02 23:10:03
Elkezdődött a dohány betakarítása, gyengébb termésre számít az ágazat
... csapásokat, akkor az idei nagyon rossz éve lehet a gazdáknak.
Füzi Csaba, a sátoraljaújhelyi dohánygyárat tulajdonló Continental Dohányipari Zrt. vezérigazgatója megerősítette, a szélsőséges időjárásra nem lehetett felkészülni, vannak szép ültetvények és gyengébb területek is, így akár egy közepes termés "benne van" az évjáratban.
A kedvezőtlenebb termelési helyzet ellen...
2020-07-29 10:31:23
Szibéria klímaváltozásában csaknem bizonyosan az emberi tevékenység játszott szerepet
... kulcsfontosságú Nagy-Britannia számára. Az ország klímáját meghatározó tényezőket ugyanis jelentősen befolyásolja az Arktisz éghajlata. Katharine Hendry, a Bristoli Egyetem tudósa szerint a szélsőséges brit időjárási jelenségek egész sorát lehet az Északi-sark klímaváltozásához kötni, köztük a 2015-ben és idén februárban bekövetkezett súlyos áradásokat.
A szibériai hőhullám O...
2020-07-16 10:11:19
Július
Igaz, hogy a július a nyár legmelegebb hónapja, de ilyenkor is lehet szélsőséges az időjárás. A tikkasztó forróságot megszakíthatják az égiháborúval ránk törő heves záporok, esetleg jégesők.
A gazdaemberek a nyár legnagyobb munkájára a gabona betakarítására figyeltek.
Ú...
2020-07-01 08:41:25
1 2 3 ............43 44 ......64 65 ......85 86 87 
Címkék: Brandenburg Neuro, Nemzeti Agrárgazdasági Kamara, Simon Ferenc, Páduai Szent Antal-templomba, Ramazan Demir, Simon Ferenccel, Füzi Csaba, Continental Dohányipari Zrt, Katharine Hendry, Bristoli Egyetem, igazi tavasz, természet áldása, egészség kapcsolata, dohány betakarítása, emberi tevékenység, kínálat európai, közgazdaságtan törvényszerűségei, árak emelkedését, szélsőséges időjárás, következő hetekben, virágillatú lágy, borotvás gyilkos, ünnepi túlevés, európai lakosságot, tönkölybúza mentette, akkori normál, kórokozók miatt, feledés homályába, napi rutinjukba, olyan tisztálkodási, férfiak arcbőre, bőrük megfelelő, bőre ápolt, támadás &#8211, tizedik kerületi, vallásközi párbeszéd, szélsőséges időjárást, régi emberek, biztonságnál semmi, külső megjelenésedre, kiválóságra törekedj, határaid minden, idei nagyon, sátoraljaújhelyi dohánygyárat, szélsőséges időjárásra, közepes termés, kedvezőtlenebb termelési, ország klímáját, szélsőséges brit, szibériai hőhullám, nyár legmelegebb,
© 2013 TVN.HU Kft.