Belépés
Flavonoidokban gazdag étkekNemcsak a fogyást segíti, de csökkenti a gyulladást és a rák kockázatát is: 15 flavonoidban gazdag étel
A flavonoidok rendkívül hasznosak a szervezet számára.

A flavonoidok elsősorban a növényekben megtalálható vegyületek, amelyek a sejtekben alap...
2021-06-14 22:04:18
Ezüst gyémánt pinty.......
... szórakoztató. Az idősebb madarak szűk kalitkába egy kedvűvé válhatnak, és unalmukban addig esznek, míg el nem híznak.

Színváltozatok: A recesszív sárga mutáció esetében a normál (vad) színű egyed látványos, vörös farktöve narancssárgára változik. Ezenkívül létezik még nemhez kötött fawn (bézs színű) mutáció, illetve sárga/fawn heterozigóta.

Étrend: gyári pint...
2021-06-07 14:20:53
A méz megédesíti az életünket
... szervezetben a gombák elszaporodását.

Nagyon sokféle mézzel találkozhatunk a piacon. Mi most néhányat be is mutatunk ezek közül. Az egyik legismertebb méz a hajdinaméz, amely sötétebb színű a társainál. Ez nem jelent rosszat, sőt minél sötétebb egy méz, annál több antioxidánst tartalmaz.

A virágméz lehet világosabb, de sötétebb is, természetesen finom virágíz...
2021-06-05 23:16:38
Itt minden kis ösvény,

Itt minden kis ösvény,
kedves ismerősöm,
barátaim a fák,
tarka-szép virágok,
patakok és erdők.
Amerre járok,
játékos tavaszban,
kalász-színű nyáron,
mindhonnan,mindig
mindig visszavágyom''

Molnos Lajos
...
2021-06-03 11:42:19
Tandari Éva: Lehet-e...? (én versem is)
... én is az Égből
hoztam egykor magammal,
épp, mint bárki más...

Ám egy percre elvesztettem
balga fővel sárba ejtettem
lelkem Atyánktól kapott
izzó méz-színű aranyát...

Most újra lelkembe zártam:
vezesse léptem e fura Világban...
- Kit érdekel hát, hogy zsebem
s erszényem üresnél üresebb?

Lehet-e vajon Dárius...
2021-06-01 20:49:48
Harmonia.......
... tevékeny, szervező időszakot jelzi. Energiatartalékaid kiapadhatatlanok, nyugtalan vagy, kész vagy változni és változtatni. Az indiai és tibeti (kínai) szerzetesek ruhája gyakran narancssárga színű, mint a sáfrány, mely a világ legdrágább fűszernövénye. A narancs mint gyümölcs a teljesség, az édesség, a szerelem jelképe a narancstermő országokban.

Szerelmi üzenete: ha n...
2021-05-28 11:46:39
Mai harmónia kártyám
... tevékeny, szervező időszakot jelzi. Energiatartalékaid kiapadhatatlanok, nyugtalan vagy, kész vagy változni és változtatni. Az indiai és tibeti (kínai) szerzetesek ruhája gyakran narancssárga színű, mint a sáfrány, mely a világ legdrágább fűszernövénye. A narancs mint gyömölcs a teljesség, az édesség, a szerelem jelképe a narancstermő országokban.

Szerelmi üzenete: ha n...
2021-05-28 06:25:37
Csakrák kövei
...

Muladhara,Gyökércsakra:

Achát,Vérkő,Jáspis,Gránát,Korall,Rub in

(általában a vörös színű kövek)

Gerincoszlopunk alján helyezkedik el.

Erősítik az immunrendszert, tetterővel tölt fel.Csökkentik a meghüléses megbetegedéseket az influenza és a rekedtség tüneteit.Vese és hólyagproblémák máj méregtelenitésére is hatásos.

...
2021-05-23 17:02:27
Gyökércsakra
... szervek, végbél, csontok, körmök, gerincoszlop.

A gyökércsakra a gerincoszlop alján helyezjedik el, ezen keresztül tudunk közvetlen kapcsolatba lépni a Föld energiájával. Egy piros színű, négyszírmú lótuszvirág ábrázolja. A keleti tradíciók szerint a lótuszvirág a megtisztulás jelképe.A virág közepében egy sárga négyzet található, a kínaiak szerint a négyzet a Föld szim...
2021-05-23 16:57:19
A gyöngyhalász....
... nagyban befolyásolja a kagyló fajtája és a víz minősége. A legdrágább gyöngynek...
2021-05-08 16:37:28
1 2 3 ...................949 950 ..........1423 1424 ..........1897 1898 1899 
Címkék: Tandari Éva, Molnos Lajos, fogyást segíti, flavonoidok rendkívül, szervezet számára, flavonoidok elsősorban, növényekben megtalálható, sejtekben alap, idősebb madarak, kedvűvé válhatnak, recesszív sárga, gombák elszaporodását, egyik legismertebb, virágméz lehet, percre elvesztettem, világ legdrágább, narancs mint, szerelem jelképe, narancstermő országokban, vörös színű, meghüléses megbetegedéseket, rekedtség tüneteit, gerincoszlop alján, piros színű, keleti tradíciók, megtisztulás jelképe, virág közepében, sárga négyzet, kínaiak szerint, kagyló fajtája, legdrágább gyöngynek, megbetegedéseket, kiapadhatatlanok, hólyagproblémák, gerincoszlopunk, flavonoidokban, elszaporodását, narancssárgára, színváltozatok, immunrendszert, találkozhatunk, fűszernövénye, természetesen, narancstermő, szórakoztató, narancssárga, megtalálható, flavonoidban, befolyásolja, gyöngyhalász, elvesztettem, megtisztulás, heterozigóta, antioxidánst, gerincoszlop, gyökércsakra, legismertebb, energiájával, szervezetben, visszavágyom,
© 2013 TVN.HU Kft.