Belépés
Nyolc filmes hiányszakma képzése indulhat ősszel NFI támogatással
... kedvező tandíjakkal - közölte a Nemzeti Filmintézet csütörtökön az MTI-vel.
Az NFI célja a hazai filmgyártásban mutatkozó szakemberhiány hatékony és gyors pótlása. A magas szakmai színvonalú, intenzív, fél vagy egyéves képzési programok támogatása biztosítja a szakember-utánpótlást és ezáltal a hazai filmipar versenyképességét.
Az idén már ötödik alkalommal meghirdetet...
2020-07-09 12:11:55
Balatonfüredi cukrász passió-karamellje lett az év fagylaltja
... ipartestület szakmai elnöke arról beszélt, hogy már a régiós elődöntőkben kimondottan jó tapasztalatokat szereztek a fagylaltokról, a döntőbe került tizenhárom alkotás pedig nagyon magas színvonalú versenyben volt egymással. Kiss Zoltán, a zsűri elnöke úgy fogalmazott, hogy a minőségi fagylaltnak híre és jövője is van Magyarországon.
"Most sok volt a meglepetés, számos új öss...
2020-07-07 17:22:14
Liget Budapest - Új park jött létre a Városliget közelében
... MTI-vel.
Mint a beruházó emlékeztet, a Városliget melletti Szabolcs utcában, az egykori kórház területén felépített OMRRK 37 ezer négyzetméteres épületegyüttesében működik majd a világszínvonalú restaurátor-műhelyek, raktárak, kutatószobák és irodák mellett a Közép-Európai Művészettörténeti Kutatóintézet, és helyet kapott itt egy látogatóközpont is.
Az OMRRK köré alakíto...
2020-07-07 12:32:18
Kreml: "abszolút kacsa", hogy Moszkva vérdíjat fizetett a táliboknak amerikai katonák megöléséért
... és Donald Trump amerikai elnök között.
"Ezek az állítások hazugok. Ismételten sajnálkozásunkat fejezzük ki amiatt, hogy a világ valamikor legnagyobb, köztiszteletben álló, magas színvonalú tömegtájékoztatási eszközei az elmúlt években mind gyakrabban nem riadnak vissza attól, hogy abszolút kacsákat közöljenek, ami természetesen nem járul hozzá jó hírnevük és tekintélyük öreg...
2020-06-29 14:52:45
Három hónappal későbbre halasztották a jövő évi brit zenei díjak átadását
... volna, szokás szerint a londoni O2 arénában. Az új koronavírus okozta világjárvány miatti bizonytalanság azonban arra késztette a szervezőket, hogy későbbre halasszák, mert "kiemelkedő színvonalú produkciót, szupersztár fellépőket és élő műsort" akarnak.
"Látványos show-t tervezünk, ami eszünkbe juttatja, milyen fontos a zene ezekben a nehéz időkben. Már elkezdtük a munkát" -...
2020-06-29 12:31:51
Elmarad az Anna-bál, de a 8. Balatonfüredi Prímásversenyt megtartják
... versenyzők, szabadon választott műként pedig a teljes Kárpát-medence népzenei anyagából választhatnak. A megmérettetés során a szervezők minden versenyző számára gondoskodnak a megfelelő színvonalú kísérő zenekarról.
Az első három díjazott pénzjutalomban részesül, az első helyezett további nyereménye pedig, hogy felléphet a 196. Anna-bálon. A zsűri tagjai a magyar népzene sza...
2020-06-26 13:12:21
Modern városok - Új medvekifutót és -házat adtak át a Veszprémi Állatkertben
... több időt töltenek a családok az állatkertben - jegyezte meg.
Szintén a Modern városok program részeként épült meg az állatkert operatív központja állatorvosi klinikával, európai színvonalú karanténnal, logisztikai központtal és takarmánykonyhával, a munkatársaknak pedig új szociális helyiségekkel és étkezővel.
A csütörtökön átadott fejlesztéssel az állatkert fejes-völgy...
2020-06-25 12:52:03
Kézilabda munkacsarnok épül Lentiben
... polgármestere. Elmondta, hogy a kézilabdának komoly hagyományai vannak a városban. A női felnőttcsapat többször nyert megyei bajnokságot, a magasabb osztályba való feljutásnak a megfelelő színvonalú, a szövetség előírásainak megfelelő pálya hiánya szabott határt.
A kormányzati program keretében, az iskola melletti zöldterületen épülő, korszerű kézilabdacsarnok minden előírás...
2020-06-24 15:02:04
Magyar Nemzet - Tóvizi Attila: nem álltak le az Egészséges Budapest Program fejlesztései
... összesen 381 ezer négyzetméter területet magába foglaló tervezési szerződé...
2020-06-23 22:05:17
A jövő hétvégén lép életbe a MÁV-Start nyári balatoni menetrendje
...
A közlemény szerint június 20. és augusztus 30. között emelt kínálatú és szolgáltatási színvonalú nyári menetrend lesz érvényben, így minden korábbinál több, 51 InterCity kocsi fog közlekedni a Balatonhoz minden nap.
Kitértek arra is, hogy tavaly a nyári szezonban 1,65 millióan utaztak a balatoni járatokon, ez 7,5 százalékkal haladta meg az előző évi teljesítményt; a dél...
2020-06-12 15:22:54
1 2 3 4 5 .............................182 183 ...............274 275 ...............364 365 366 
Címkék: Liget Budapest, Balatonfüredi Prímásversenyt, Veszprémi Állatkertben, Magyar Nemzet, Tóvizi Attila, Egészséges Budapest Program, Nemzeti Filmintézet, Kiss Zoltán, Közép-Európai Művészettörténeti Kutatóintézet, Donald Trump, táliboknak amerikai, jövő hétvégén, hazai filmgyártásban, magas szakmai, hazai filmipar, régiós elődöntőkben, döntőbe került, zsűri elnöke, minőségi fagylaltnak, beruházó emlékeztet, egykori kórház, állítások hazugok, világ valamikor, elmúlt években, zene ezekben, nehéz időkben, teljes Kárpát-medence, megmérettetés során, szervezők minden, megfelelő színvonalú, első három, első helyezett, zsűri tagjai, magyar népzene, állatkert operatív, munkatársaknak pedig, csütörtökön átadott, állatkert fejes-völgy, kézilabdának komoly, magasabb osztályba, szövetség előírásainak, kormányzati program, iskola melletti, közlemény szerint, nyári szezonban, balatoni járatokon, kézilabdacsarnok, sajnálkozásunkat, köztiszteletben, tapasztalatokat, látogatóközpont, világszínvonalú, prímásversenyt,
© 2013 TVN.HU Kft.