Belépés
Németh Lászlo
NÉMETH LÁSZLÓ

(1901-1975)

Véleményeiben, ítéleteiben, megállapításaiban sokszor tévedett, de életműve ismerőinek mégis úgy rémlik, hogy ő volt a legokosabb ember századunk egész magyar irodalmában. Műveltsége káprázatos volt: óriási irodalmi, történelmi, filozófiai, esztétikai, néprajzi ismerete mellett alaposan jártas volt a modern természettudományokban; biz...
2006-11-30 13:45:49
A stabilizáció hamis mitológiá
... mint versenyképesség - rontó tényezőket utasítják el. Ezzel azonban saját magukkal kerülnek ellentmondásba, hisz nem tudnak választ adni arra, hogy akkor meg miből és hogyan lesz magas színvonalú humán vagyona az adott lokalitásnak, hisz, mint a latin mondja: "Ex nihilo nihil fit."

Ez az ellentmondás azonban éppen a globális tőkestruktúrák működési logikájának abszurdit...
2006-11-25 15:20:31
Mezős Tamás A tégla alkalmazás
... képeztek a fal felületén.

A Nyugat-Római Birodalom bukása, 476 után Itáliában a korai keresztény építészet a római szaktudás ismerete ellenére sem produkált olyan technikai színvonalú építészetet, mint a megelőző korszak. A minőségromlás részben magyarázható a hihetetlenül megnövekedett templomok iránti igényekkel. A korai keresztény istenháza bár nevében azonos a bazil...
2006-11-12 20:04:17
Miért nehéz a pályakezdő élete
... álláskereső pályakezdők hírhedt, túlzott magabiztosságáról a nagyvállalatok humánerőforrás-fejlesztési osztályán is tudnak. Bár gyakorlatuk általában nincs, többnyire magas beosztásra és magas színvonalú munkafeltételekre számítanak, és a béralku során sem szívbajosak, állítják a személyügyiek, divatos kifejezéssel élve, a HR-esek.

Vannak emellett munkáltatók, akiket a ...
2006-11-04 21:30:39
Ismét az iskolák és a politika
Konzultációs hétvégén, pedig nem lehetett a tanulmányi előadóval beszélni, mert örökké, valamilyen nagyon fontos dolga volt.
Legtöbbször, hónapokkal később, a vizsgán tudtam meg, hogy:
- "Nem húzhat tételt, mert nem adta le a megjelölt témakörben a dolgozatát!"
- De, hiszen az ön kezébe adtam - személyesen, a legutóbbi előadás után!
Mondtam megszeppenve ...
2006-10-09 14:45:46
Hogyan szüreteljünk gyümölcsöt
... igazolták de mindegyik, a módszert alkalmazó hazai szakember egyöntetűen vallja, hogy ezt a ,,hátborzongató metszést" csak ott szabad alkalmazni, ahol a növényvédelem magas színvonalú! Az eljárást először célszerű kísérleti jelleggel kipróbálni néhány fán. A sebeken keresztül ugyanis sok kórokozó (például almafélék tűzelhalása, monília, baktériumok, stb.) és kártevő (el...
2006-09-29 00:28:52
Tüzijáték sorozat 3
... büszkélkedett, hogy az idei augusztus 20-i rendezvények 23 millió forinttal kevesebbe kerülnek a tavalyinál. "A cél az volt, hogy amennyire lehet, csökkentsék a költségeket, de legalább olyan színvonalú legyen az ünnepi rendezvénysorozat, mint amit eddig is megszoktak az emberek" - jelentette ki az InforRádiónak még az ünnepségek előtt.


,,Elsősor ban élete...
2006-08-22 09:46:17
Ingyenes szállás (?)
... fizetsz a megrendelt promóciós pakettért. Kizárólag a hotelcsekk kibocsátásának és postázásának költségeit kell megtérítened, ... összegben. 3900 Ft (1 éjszakai szállás értéke egy közepes színvonalú hotelben).
Figyelem! Az Eurorest igyekezetének hála, sikerült a fizetendő összeget ideiglenesen csökkenteni. A ma garantáltan fizetendő, leszállított összeg: 3900 Ft"

J...
2006-08-14 10:01:20
pénzkeresés
... wap-on is elérhető a wap.gwi.hu címen.
• az üzletek, szolgáltatók bejáratánál kiragasztott matricákról.


A GWI tagság előnyei

- megbízható, magas színvonalú termékekhez és szolgáltatásokhoz juthatnak hozzá kedvezményes áron
- a kedvezményt egyszerűen és azonnal vehetik igénybe
- a Partner Cégeknél történő célzott vásárlással a GWI ...
2006-07-21 12:14:46
1 2 3 .............................182 183 ...............274 275 ...............364 365 366 
Címkék: Németh Lászlo, Mezős Tamás, NÉMETH LÁSZLÓ, Nyugat-Római Birodalom, Partner Cégeknél, stabilizáció hamis, tégla alkalmazás, pályakezdő élete, legokosabb ember, adott lokalitásnak, latin mondja, ellentmondás azonban, globális tőkestruktúrák, korai keresztény, római szaktudás, megelőző korszak, minőségromlás részben, hihetetlenül megnövekedett, béralku során, tanulmányi előadóval, vizsgán tudtam, megjelölt témakörben, legutóbbi előadás, módszert alkalmazó, növényvédelem magas, eljárást először, sebeken keresztül, idei augusztus, ünnepi rendezvénysorozat, ünnepségek előtt, megrendelt promóciós, hotelcsekk kibocsátásának, közepes színvonalú, fizetendő összeget, kedvezményt egyszerűen, versenyképesség, humánerőforrás, tőkestruktúrák, kibocsátásának, nagyvállalatok, ellentmondásba, minőségromlás, személyügyiek, hátborzongató, megnövekedett, büszkélkedett, véleményeiben, inforrádiónak, igyekezetének, növényvédelem, lokalitásnak, ellentmondás, hihetetlenül, stabilizáció, magyarázható, megszeppenve, leszállított,
© 2013 TVN.HU Kft.