Belépés
22. évközi hét hétfő 08.31
... közülük egyikhez sem kapott Illés küldetést, csak a szidoni Cáreftában élő özvegyasszonyhoz. Ugyanígy Elizeus próféta korában is sok leprás élt Izraelben, s egyikük sem tisztult meg, csak a szíriai Námán."
Ezt hallva, a zsinagógában mind haragra gerjedtek. Felugrottak, kiűzték őt a városon kívülre, és fölvezették arra a hegyre, amelyen városuk épült, a szakadék szélére,...
2020-08-31 09:48:58
Illegális bevándorlás - Határsértőket segítő külföldi embercsempészeket állítottak elő Romániában
...
A hatóságok a Temes megyei Zsombolya (Jimbolia) térségében igazoltattak egy Romániában menedékkérelme elbírálására váró szíriai, illetve egy iraki és egy jordániai állampolgárt, akik ideiglenes tartózkodási engedéllyel rendelkeznek Romániában. A három férfi egy kisbusszal és egy személyautóval várakozott az országúton.
Nem sokkal később 14 iratok nélküli szíriai bevándor...
2020-08-13 13:32:06
Illegális bevándorlás - Migránsokkal teli furgonokat fogott el az észak-macedón rendőrség
... pakisztáni bevándorlókat a gevgelijai befogadóközpontba szállították, ahonnan valószínűleg Görögországba toloncolják őket. Az elfogott embercsempészeket a rendőrség előállította. További 45 szíriai, bangladesi, szomáliai, pakisztáni és palesztin illegális bevándorlót találtak a szerb határ közelében, rájuk is kitoloncolás vár. A furgon sofőrje elmenekült a helyszínről.
Az úg...
2020-08-12 14:32:20
Izraeli katonák végeztek négy határsértő fegyveressel a szíriai határnál
... izraeli katonaság a légierő segítségével rakétacsapást mért rájuk.
Az incidens a Golán-fennsík déli részén, Eliad település közelében történt éjszaka. A támadás helyszínén korábban, a szíriai polgárháború idején Izrael tábori kórházat működtetett a Szíriából érkezett sebesültek megsegítésére.
A katonai szóvivő közlése szerint egyelőre nem világos, hogy melyik katonai sz...
2020-08-03 09:42:25
Illegális bevándorlás - Csaknem ötven határsértőt fedeztek fel a román határon egy teherautóban
... Franciaországba tartó jármű rakterében található dobozok mögött 38 megbújt külföldi férfit, öt nőt és öt kiskorú gyermeket fedeztek fel a határrendészek.
Kihallgatásuk nyomán kiderült, hogy szíriai, szomáliai, iraki, afganisztáni, egyiptomi és palesztin illegális bevándorlókról van szó, akik azt állították, hogy Nyugat-Európába akartak eljutni. Ellenük tiltott határátlépésért...
2020-07-31 12:22:13
Dzsihadistákat fosztottak meg állampolgárságuktól Belgiumban
...
A napilap információi szerint az érintettek közül hét tartózkodási és lakóhelye ismeretlen, néhányuk meghalhatott a terrorszervezet szíriai vagy iraki területen folytatott harcai során, vagy hamis identitással ismeretlen helyen tartózkodik.
A brüsszeli fellebbviteli bíróság csütörtökön közzétett határozatában azt írta, a terrorizmus és terrorszervezetben való részvétel v...
2020-07-30 11:41:31
Az amerikai kormány szankciókat léptetett életbe a szíriai elnök idősebbik fiával szemben
... 18 éves Hafez el-Aszad nem léphet be az Egyesült Államok területére, illetve esetleges amerikai vagyonát zárolják. Édesanyját, Aszma el-Aszadot júniusban hasonló szankcióval sújtották. A szíriai elnök ellen 2011 júniusábanléptettek életbe szankciókat.
A pénzügyminisztérium közleménye szerint az amerikai kormányzat nemcsak Hafez el-Aszad ellen léptetett életbe büntető intézked...
2020-07-29 18:43:20
Pentagon: Törökország 3500-3800 szíriai harcost küldött Líbiába az első három hónapban
... élvező Haftar tábornok többször is vereséget szenvedett. A minisztérium állítása szerint ennek oka részben az is, hogy Ankara pénzt adott és állampolgárságot ajánlott annak a több ezernyi szíriai fegyveresnek, aki a főváros erői mellett harcol Haftar erői ellen.
A jelentés szerint az amerikai hadsereg nem talált bizonyítékot arra, hogy a zsoldosok kapcsolatban állnának külön...
2020-07-18 07:05:00
Iszlám Állam - Hazatérhet és perelhet az Iszlám Állam-tagsága miatt brit állampolgárságától megfosztott nő
... végett.
A brit belügyminisztérium csütörtöki nyilatkozatában "csalódást keltőnek" nevezte a határozatot, és közölte, hogy fellebbezést nyújt be.
Shamima Begum jelenleg egy kelet-szíriai menekülttáborban él, és többször jelezte, hogy szeretne hazatérni Londonba.
A nőt a The Times című konzervatív brit napfellebbezést nyújt be.
Shamima Begum jelenleg egy kelet-sz...
2020-07-16 13:23:03
Illegális bevándorlás - Hűtőkamionba rejtett illegális határátlépőket találtak a cseh-német határnál
... alig 100 centiméter volt. A 18 és 47 év közötti férfiakat ebbe a résbe fektették az egyelőre ismeretlen embercsempészek.
A kamion 57 éves török vezetőjét őrizetbe vették. A török, szíriai, iráni és iraki állampolgárságú illegális határátlépőket a szövetségi rendőrség egy létesítményében helyezték el, és elkezdték a nyomozást az őket Németországba juttató bűnszervezet ellen....
2020-07-15 18:47:16
1 2 3 ..............342 343 .......513 514 .......683 684 685 
Címkék: Iszlám Állam, Iszlám Állam-tagsága, Ugyanígy Elizeus, Egyesült Államok, Shamima Begum, észak-macedón rendőrség, szíriai határnál, román határon, amerikai kormány, szíriai elnök, első három, cseh-német határnál, szidoni Cáreftában, szíriai Námán, zsinagógában mind, városon kívülre, szakadék szélére, jordániai állampolgárt, három férfi, személyautóval várakozott, gevgelijai befogadóközpontba, elfogott embercsempészeket, rendőrség előállította, szerb határ, furgon sofőrje, légierő segítségével, támadás helyszínén, szíriai polgárháború, katonai szóvivő, napilap információi, érintettek közül, terrorszervezet szíriai, brüsszeli fellebbviteli, amerikai kormányzat, minisztérium állítása, több ezernyi, főváros erői, jelentés szerint, amerikai hadsereg, zsoldosok kapcsolatban, kelet-szíriai menekülttáborban, résbe fektették, egyelőre ismeretlen, szövetségi rendőrség, létesítményében helyezték, őket Németországba, menekülttáborban, állampolgárságot, özvegyasszonyhoz, nyilatkozatában, napfellebbezést,
© 2013 TVN.HU Kft.