Belépés
Illegális bevándorlás - Migránsokkal teli furgonokat fogott el az észak-macedón rendőrség
... pakisztáni bevándorlókat a gevgelijai befogadóközpontba szállították, ahonnan valószínűleg Görögországba toloncolják őket. Az elfogott embercsempészeket a rendőrség előállította. További 45 szíriai, bangladesi, szomáliai, pakisztáni és palesztin illegális bevándorlót találtak a szerb határ közelében, rájuk is kitoloncolás vár. A furgon sofőrje elmenekült a helyszínről.
Az úg...
2020-08-12 14:32:20
Illegális bevándorlás - Hűtőkamionba rejtett illegális határátlépőket találtak a cseh-német határnál
... alig 100 centiméter volt. A 18 és 47 év közötti férfiakat ebbe a résbe fektették az egyelőre ismeretlen embercsempészek.
A kamion 57 éves török vezetőjét őrizetbe vették. A török, szíriai, iráni és iraki állampolgárságú illegális határátlépőket a szövetségi rendőrség egy létesítményében helyezték el, és elkezdték a nyomozást az őket Németországba juttató bűnszervezet ellen....
2020-07-15 18:47:16
Koronavírus - A járvány elleni küzdelemről tárgyalt a török, a német, a francia és a brit vezető
... tájékoztatás szerint Recep Tayyip Erdogan török és Emmanuel Macron francia államfő, Angela Merkel német kancellár és Boris Johnson brit miniszterelnök emellett egyeztetett a harcok sújtotta szíriai Idlíb tartományba küldendő humanitárius segélycsomagokról, a migráció kérdéséről, a líbiai polgárháború, illetve az Európai Unió helyzetéről, végül pedig Törökország és az EU kapcsolata...
2020-03-17 18:36:48
Szíria - Török miniszter: Ankara és Moszkva nagyrészt megállapodott az idlíbi tűzszünet részleteiről
...
A beszámoló szerint a tárcavezető jelezte: kedd óta egy orosz delegáció folytat megbeszéléseket a török fővárosban Szíriai ügyében és még zajlanak az egyeztetések.
Törökország és Oroszország ellentétes oldalán áll a szíriai konfliktusban, Ankara az úgynevezett mérsékelt felkelőket, míg Moszkva a damaszkuszi vezetéshez hű erőket támogatja.
Akar arról számolt be, hogy...
2020-03-12 10:01:46
Illegális bevándorlás - Erdogan a nácikhoz hasonlította a görög határrendészeket
... - húzta alá Soylu. A török belügyminiszter úgy vélte, hogy Európa gazdasága is egyre csak hanyatlik, és nincs esélye arra, hogy összeszedje magát.
Erdogan szerdai felszólalásában a szíriai Idlíb tartomány helyzetével kapcsolatban rámutatott: a múlt csütörtökön Moszkvában kötött tűzszüneti megállapodás ellenére a damaszkuszi kormányerők "elkezdték megsérteni" a fegyvernyugvást...
2020-03-11 12:32:19
Illegális bevándorlás - Migrációkutató Intézet: legalább év végéig fennmaradhat a migrációs nyomás
... Tayyip Erdogan török elnök határozott feltétele, hogy a migránsok feltartóztatására egy hatmilliárd eurós összeget kapjon az Európai Uniótól.
A szír hadszíntéren történtek nyomán a szíriai konfliktus "legnyugatibb hadszíntere" lett a török-görög határ - mondta a kutató, aki szerint ez legalább egész évre állandó migránstömeget jelent, amely előbb vagy utóbb megjelenik Görögor...
2020-03-06 21:32:45
Illegális bevándorlás - Erdogan: Ankarának nincs ideje vitázni nyugati határainak lezárásáról
... nehezményezte, hogy az Európai Unió pillanatok alatt összesen 700 millió eurós segítségről biztosította Görögországot, miközben Angela Merkel német kancellár neki 25 millió eurót ajánlott fel a szíriai Idlíb tartományban kialakult humanitárius helyzet rendezésére, de "sajnos még arról sincs semmi hír".
Erdogan arról is beszélt, hogy Charles Michel, az Európai Tanács elnöke, v...
2020-03-06 13:51:34
Szíria - Török védelmi miniszter: újabb két katona halt meg a török hadműveletben
...
A tárca nem egyértelműsítette a támadás típusát, csak annyit írt, hogy a szíriai "rezsim elemei tüzet nyitottak".
A minisztérium jelezte: a török tüzérség térségben állomásozó egységei válaszul ezúttal is bemértek célpontokat, és azonnal intenzív tűz alá vették őket, a szükséges mértékben csapást mérve és megsemmisítve hadállásokat.
A tárca hivatalos Twitter-fiókján...
2020-03-05 21:33:03
Illegális bevándorlás - Török belügyminiszter: Ankara ezer rohamrendőrt küld a görög határra
... hogy a görög hatóságok csak "hazugságokat hajtogatnak". Azzal is megvádolta Athént, hogy vadászpuskákat adott a határ menti görög falvak lakosainak.
A miniszter szerint az északnyugat-szíriai Idlíb tartományban 3,5 millió ember van "nehéz helyzetben" a damaszkuszi kormányerők támadásai miatt.
"A szíriai rezsim embertelen viselkedésének folytatódása azt jelenti, hogy az ...
2020-03-05 13:51:49
Illegális bevándorlás - Német külügyminiszter: növelni kell Törökország pénzügyi támogatását
... árat, ezért minden lehetőséget meg kell ragadni, hogy gyors segítséget nyújtsunk, különösen a védtelen gyermekeknek" - mondta.
A külügyminiszterek tanácskozásának központi témája a szíriai Idlíb tartomány, ahol "drámai méreteket ölt a humanitárius katasztrófa", ezért a német kormány további 100 millió eurót ajánlott fel az ENSZ-nek az rászoruló idlíbiek elhelyezésére és ellát...
2020-03-05 12:01:24
1 2 3 .......26 27 ....40 41 ...52 53 54 
Címkék: Migrációkutató Intézet, Recep Tayyip Erdogan, Emmanuel Macron, Angela Merkel, Boris Johnson, Európai Unió, Tayyip Erdogan, Európai Uniótól, Charles Michel, Európai Tanács, észak-macedón rendőrség, cseh-német határnál, járvány elleni, brit vezető, idlíbi tűzszünet, nácikhoz hasonlította, görög határrendészeket, migrációs nyomás, török hadműveletben, görög határra, gevgelijai befogadóközpontba, elfogott embercsempészeket, rendőrség előállította, szerb határ, furgon sofőrje, résbe fektették, egyelőre ismeretlen, szövetségi rendőrség, létesítményében helyezték, őket Németországba, harcok sújtotta, migráció kérdéséről, líbiai polgárháború, beszámoló szerint, tárcavezető jelezte, orosz delegáció, török fővárosban, szíriai konfliktusban, úgynevezett mérsékelt, damaszkuszi vezetéshez, török belügyminiszter, szíriai Idlíb, múlt csütörtökön, damaszkuszi kormányerők, migránsok feltartóztatására, hatmilliárd eurós, szír hadszíntéren, szíriai konfliktus, török-görög határ, támadás típusát, minisztérium jelezte,
© 2013 TVN.HU Kft.