Belépés
Érdekesség
... helyről ,,Én az ifjú királlyal (Tatáról Székesfehérvár felé) előre mentem, s így értünk egy szép vadászlakba, melyet németül Grintsechdelnek neveztek. Itt nagyon rideg szállásunk volt, szívesen ettünk volna, de nem sokat találtunk itt, mert péntek (1440. május 13-a) volt. Jól böjtöltünk, és éjszaka ottmaradtunk."

A vár és környéke 1495-ben Ujlaki Lőrinctől ke...
2018-12-18 20:56:00
Kommentárt adtak ki a büntetőeljárási törvényhez
...
A rendezvényen Polt Péter legfőbb ügyész, a könyv főszerkesztője azt mondta, az alaptörvény fontos útmutatást ad a jogalkalmazónak: elsődlegesen úgy értelmezze a jogot, hogy a jogalkotó szándékai szerint járjon el. A megjelent kommentár minden fordulatában a jogalkotó célját tükrözi, ezáltal megvalósítja a fenti elvet - jelentette ki.
Úgy vélekedett, hogy joghallgatók is...
2018-12-18 13:41:27
A szeretete a gazoknak megvehető
... ragaszkodtam, míg össze nem lyuggatta őket a náci legyek népe az ikerházában az űrpusztítónak összes csipke fehérneműmmel együtt. Mindent nehezen vettem meg fillérezgetéssel, ezért nem szívesen váltam meg a soha a ruháimtól, mindennek megvan a hozzáillő darabja, kiegészítője. Ezen nevetett a lányom a férjével, hogy én harmónikus vagyok, szint színnel pároztatott.

Magam...
2018-12-18 13:18:48
Kerülni kell a vakmerő ítélkezést
... miatt gyakran támad nézeteltérés barátok és
polgártársak, szerzetesek és istenfélő emberek között is.
A régi megszokást nehéz elhagyni, és saját korlátai közül senki sem lép ki szívesen.
Ha saját belátásodra és igyekezetedre támaszkodol inkább s nem Jézus Krisztusnak magához vonzó erejére, aligha válsz megvilágosodott e...
2018-12-17 14:57:01
Egy felmérés szerint a demokraták körében jelenleg Joe Biden a legnépszerűbb lehetséges elnökjelölt
... kampány idején is kiderült - Clinton és kampánycsapata a legkülönfélébb módszerekkel próbálta meg lejáratni őt a választók körében. Jelenleg az Iowában megkérdezettek 19 százaléka látná őt szívesen elnökjelöltként.
A texasi Beto O'Rourke volt szenátornak 11 százalékos az elfogadottsága, annak ellenére, hogy a mostani novemberi félidős választásokon veszített. Elizabeth Warre...
2018-12-16 20:06:29
Szálast keress a Szentcsalád
... Szentcsalád

Elhoztam hozzátok a Szent Család képét: A Szűzanyát méhének áldott gyümölcsével az Őr Jézussal és a Szűzanya jegyesét, Szent Józsefet. Áldásuk tér be a házba. Remélem, szívesen adtok nekik szállást.

HÁZBELIEK NEVÉBEN:

Üdvözlégy, Mária!
"Honnan van az, hogy az én Uramnak Anyja jön hozzám?"
Ó, de boldog vagyok, hogy a Szent Csal...
2018-12-16 17:07:07
Egyszer, valamikor régen...
... állott.
- És mondjad csak, fenyőfácskám, nem panaszolnád fel a terhet, ha teleaggatnám gyönge kis ágaidat?
- Oh, nem, nem, bármennyire is roskadoznék az ajándékok súlya alatt, szívesen vállalnám a terhet, csakhogy megörvendeztessem vele a gyermekeket.
Az angyalka erre könnyű mozdulattal kiemelte a földből a fácskát.
- Úgy hát gyere velem!
És vitte magával ...
2018-12-16 17:05:12
Szállást keres a Szent család...
...
Elhoztam hozzátok a Szent Család képét:
A Szűzanyát méhének áldott gyümölcsével az Úr Jézussal és a Szűzanya szent jegyesét, Szent Józsefet. Áldásuk tér be a házba. Remélem, szívesen adtok nekik szállást.

Házbeliek nevében:
Üdvözlégy Mária! "Honnan van az, hogy az én Uramnak Anyja jön hozzám"? Ó, de boldog vagyok, hogy a Szent Családot hajlékomban tiszt...
2018-12-16 13:39:46
Szállást keres a Szent család...
...
Elhoztam hozátok a Szent Család képét:
A Szűzanyát méhének áldott gyümölcsével az Úr Jézussal és a Szűzanya szent jegyesét, Szent Józsefet. Áldásuk tér be a házba. Remélem, szívesen adtok nekik szállást.

Házbeliek nevében:
Üdvözlégy Mária! "Honnan van az, hogy az én Uramnak Anyja jön hozzám"? Ó, de boldog vagyok, hogy a Szent Családot hajlékomban tiszte...
2018-12-13 18:46:07
A PV-Invest idén állítja üzembe első naperőmű-rendszerét Zsombón
... befektetések magyarországi fogadtatását is. Üdvözölte, hogy előbbit a magyarok majdnem 70 százaléka megbízhatóbbnak tartja a belföldinél, osztrák befektetéseket pedig 53 százalékuk látna szívesen a kutatás szerint.
A naperőművek létesítésével, üzemeltetésével és pv-befektetésekkel (photovoltaics) foglalkozó PV-Invest árbevétele a konszolidált pénzügyi kimutatás szerint a jún...
2018-12-13 14:22:33
1 2 3 ..........2032 2033 .....3048 3049 .....4063 4064 4065 
Címkék: Tatáról Székesfehérvár, Ujlaki Lőrinctől, Polt Péter, Jézus Krisztusnak, Beto, Elizabeth Warre, Szent Család, Szent Józsefet, HÁZBELIEK NEVÉBEN, Uramnak Anyja, Szent Csal, Üdvözlégy Mária, Szent Családot, büntetőeljárási törvényhez, gazoknak megvehető, vakmerő ítélkezést, felmérés szerint, demokraták körében, legnépszerűbb lehetséges, ifjú királlyal, szép vadászlakba, rendezvényen Polt, könyv főszerkesztője, alaptörvény fontos, jogalkotó szándékai, megjelent kommentár, jogalkotó célját, fenti elvet, náci legyek, űrpusztítónak összes, hozzáillő darabja, régi megszokást, legkülönfélébb módszerekkel, választók körében, texasi Beto, mostani novemberi, ajándékok súlya, angyalka erre, magyarok majdnem, kutatás szerint, naperőművek létesítésével, konszolidált pénzügyi, fillérezgetéssel, jogalkalmazónak, befektetésekkel, megvilágosodott, grintsechdelnek, megbízhatóbbnak, üzemeltetésével, elnökjelöltként, büntetőeljárási, megkérdezettek, befektetéseket, főszerkesztője, elfogadottsága, kampánycsapata, legkülönfélébb,
© 2013 TVN.HU Kft.