Belépés
Érelmeszesedés ellen
... szerepe van az LDL- és HDL-koleszterinszint egyensúlyának fenntartásában és a vérrögök kialakulásának megelőzésében. Ez utóbbi nagyon veszélyes, ugyanis ez lehet az oka a stroke és a szívinfarktus kialakulásának.

A lazac szintén sok omega-3 zsírsavat tartalmaz, amely nemcsak a megfelelő koleszterinegyensúlyt képes biztosítani, hanem értékes ásványi anyagokat is tartalma...
2019-11-18 19:35:55
Vibro-gimnasztika
... érelváltozások az alsó végtagokban,
- visszér esetén.

Rendszeresen végezve, ezzel a gyakorlattal elkerülhető számos belső betegség, pl. thrombophlebitis, ödéma, és a szívinfarktus is.

Ezen kívül hasonló hatást gyakorol az emberi testre, mint a lovaglás.

Alexander Alekszandrovics Mikulin a fenti Vibro gyakorlatot így fogalmazta meg:
̶...
2019-11-18 14:54:31
November elsejétől életbe lép a dohányzási tilalom az osztrák vendéglátóhelyeken
... csökkenhet a kórházi tartózkodások száma. A nemzetközi tanulmányok pedig azt mutatják, hogy a dohányzás betiltásával átlagosan 24 százalékkal csökken a tüdőgyulladás, 15 százalékkal a szívinfarktus előfordulása.
Ausztriában először 1985-ben, a munkahelyek zárt helyiségeiben tiltották be a dohányzást; 2009 januárjától pedig már az iskolákban, az oktatási intézményekben, a spor...
2019-10-30 17:31:38
A fahéjas méz gyógyhatásairól
... is szüntetheti azt.

A mézes fahéjas elegy csökkenti a koleszterinszintet, így b...
2019-10-26 23:17:53
Laborértékek és értelmezésük
... ug/l.

Kreatin-kináz (kreatin-foszfokináz, CK, CPK): Az izomban található ezen enzim aktivitása akkor emelkedik meg, ha a vázizomzat vagy a szívizomzat sérül. Ez több betegség következménye lehet (szívinfarktus, izomgyulladás, égés, stb.). A normálértéke férfiaknál 17- 150 UI/l (nemzetközi egység/liter), nőknél: 10 - 80 UI/l.

Kreatin-kináz-MB (kreatin-fo...
2019-10-24 18:09:35
A vérnyomáscsökkentő gyógyszerek hatékonyabbak, ha lefekvés előtt veszik be
... vérnyomáscsökkentő gyógyszert. A kutatók a következő öt vagy több évben figyelemmel kísérték a résztvevőket. Kiderült, hogy a gyógyszerüket este szedőknél fele akkora volt a kockázata, hogy szívinfarktust kapnak, szívrohamban meghalnak, vagy agyvérzésük lesz.
A vérnyomásnak rendes körülmények között éjszakára csökkennie kell, amikor pihenünk és alszunk. Ha nem ez történik, és...
2019-10-24 14:01:58
PABA - Para-amino-benzoesav
... szervezetre.

Mihez szükséges?
Antioxidatív folyamatokhoz, védőfaktorként
Az emésztőrendszer mikoorganizmusainak tökéletes működéséhez
Közvetve csökkentheti az érelmeszesedés és a szívinfarktus veszélyét

Mennyi szükséges belőle?
Nincsenek pontos szakirodalmi ajánlások a PABA napi beviteli szintjére vonatkozóan.

Miben található me...
2019-10-21 21:40:01
Nobel-díj - Mandl József: az orvosi Nobel-díjjal egy alapfelfedezést ismertek el
... oxigén, minden átalakul, így például az érképződés is, amely a keringést biztosítja. Ez a mechanizmus azért érdekes, mert nagyon sok nagy morbiditású betegségben - például a stroke, a szívinfarktus, a daganatok és vesebetegségek esetében - hypoxia, azaz oxigénhiányos állapot lép fel - emelte ki az akadémikus.
Azok, akik a Nobel-díjat kapják, felfedezték ezt a szabályozási uta...
2019-10-07 17:41:50
Bernie Sanders elhagyhatta a kórházat, szívinfarktusa volt
...
A politikus kampánymenedzsere pénteken este szintén közleményben erősítette meg, hogy a 78 esztendős politikus szívinfarktuson esett át.
Bernie Sanders kedd este, egy Las Vegasban tartott kampányrendezvényre igyekezvén lett rosszul. Azonnal kórházba szállították, és miután koszorúér-elzáródást állapítottak meg, még aznap éjjel kettős sztent-beültetést hajtottak végre raj...
2019-10-05 07:05:12
Csipkebogyó gyógyhatásairól
... is.

Csökkenti a rossz koleszterin (LDL) szintet

A csipkebogyóban található értékes anyagok képesek csökkenteni az LDL szintet, ezáltal megelőzve az érelmeszesedést, szívinfarktust, májzsír kialakulását és a túlsúlygyarapodást.

Megelőzi a rákos betegségek kialakulását

A csipkebogyóból készült gyógyhatású kivonatok, magas antioxidáns, flav...
2019-10-04 18:39:44
1 2 3 .........................152 153 ............229 230 ............304 305 306 
Címkék: Mandl József, Bernie Sanders, Alexander Alekszandrovics Mikulin, dohányzási tilalom, orvosi Nobel-díjjal, alapfelfedezést ismertek, vérrögök kialakulásának, szívinfarktus kialakulásának, lazac szintén, alsó végtagokban, gyakorlattal elkerülhető, emberi testre, fenti Vibro, kórházi tartózkodások, nemzetközi tanulmányok, dohányzás betiltásával, szívinfarktus előfordulása, munkahelyek zárt, oktatási intézményekben, mézes fahéjas, izomban található, vázizomzat vagy, szívizomzat sérül, normálértéke férfiaknál, gyógyszerüket este, vérnyomásnak rendes, szívinfarktus veszélyét, keringést biztosítja, mechanizmus azért, politikus kampánymenedzsere, rossz koleszterin, csipkebogyóban található, rákos betegségek, csipkebogyóból készült, thrombophlebitis, koleszterinszint, alapfelfedezést, gyógyhatásairól, emésztőrendszer, alekszandrovics, érelmeszesedést, szívinfarktuson, érelmeszesedés, csipkebogyóban, szívinfarktusa, védőfaktorként, kialakulásának, intézményekben, vesebetegségek, fenntartásában,
© 2013 TVN.HU Kft.