Belépés
Brexit - Helyettes államtitkár: Magyarország is a rendezett kilépésben érdekelt
...
Schmitt Pál Péter a magyarországi brit nagykövetség eseményén szólalt fel, amelynek célja az volt, hogy tényszerű tájékoztatást adjon a briteknek arról: a Brexit után milyen feltételek mellett tartózkodhatnak Magyarországon, miként vállalhatnak munkát és férhetnek hozzá a szociális ellátásokhoz.
A helyettes államtitkár angol nyelvű beszédében felidézte, hogy a magyar par...
2019-03-20 21:38:57
Jogvédő szervezetek arra szólították fel Törökországot, hogy vessen véget az emberi jogi aktivisták megfélemlít
...
A Cumhuriyet című, kormánykritikus napilap beszámolója szerint az Amnesty International (AI), a Riporterek Határok Nélkül (RSF), valamint nyolc török jogvédő szervezet egy közös sajtótájékoztató keretében leszögezte, hogy ellenzi a független civil társadalom felszámolását célzó törökországi törekvéseket. A szervezetek egyúttal az emberi jogi aktivisták megvédésével kapcsolato...
2019-02-27 15:01:26
Az EP szakbizottsága aggodalmát fejezte ki a szlovák és a máltai jogállamisággal kapcsolatban
... esetében a szlovák hatóságok alapos vizsgálatot végezzenek.
A képviselők aggodalmukat fejezték ki a szlovák vezetői körökkel összefüggésben emlegetett korrupcióval kapcsolatban.Felszólítottak arra is, hogy a kiválasztási és kinevezési folyamatok - például a rendőrség vezetőjének megbízása - legyenek átláthatók.
Máltával kapcsolatban a képviselők arra szólították fel a ko...
2019-02-19 15:51:39
Illegális bevándorlás - Európa Tanács: továbbra is aggasztóak az életkörülmények a görög regisztrációs pontokon
...
A jelentéstevők elismerték a görög hatóságok előtt az érkezők nagy száma miatt álló jelentős kihívásokat, ugyanakkor azt javasolták, hogy Görögország tegyen "erőteljes lépéseket" annak érdekében, hogy megszüntesse a hosszadalmas menekültügyi eljárás miatt szabadságuktól megfosztott illegális bevándorlók elleni rossz, gyakran megalázó bánásmódot.
Mint írták, a legtöbb ren...
2019-02-19 13:22:30
A műfüves pályák betiltását követelik a skót labdarúgók
...
Liam Craig, az érdekvédelmi egyesület elnöke csütörtökön emlékeztetett, hogy az élvonalbeli csapatok közül a Livingston, a Kilmarnock és a Hamilton sem természetes gyepszőnyegen játssza hazai meccseit. A három érintett klub játékosain kívül a Premiership többi futballistáját a petíció aláírására szólították fel - a skót STV csatorna szerint.
A szervezet a közelmúltban fe...
2019-02-14 14:42:03
EP: az EU-nak ösztönöznie kell az orvosi kannabisz használatát
...
Az Európai Parlament tájékoztatása szerint a képviselők állásfoglalásukban javaslatokat tettek az orvosi kannabisz kutatására irányuló uniós szabályozás hiányosságainak kezelésére, és arra szólították fel a tagállamokat, hogy javítsák a kannabisz alapú gyógyszerek használatának lehetőségeit.
A képviselők állásfoglalásukban sürgették a vonatkozó tudományos kutatást nehezí...
2019-02-13 20:43:18
Bocskai emlékverseny - Három magyar döntőben
... meccset az 51 kilogrammban érdekelt Benke Sára vívta közülük, orosz ellenfelével nagyot csatázott, ám végül megosztott pontozással veszített.
A férfiaknál szintén hét hazai bokszolót szólítottak a kötelek közé a harmadik versenynapon. Közülük elsőként Bernáth Attila volt érdekelt 52 kilóban, a fináléba kerüléséért az iráni Omid Ahmadisafát kellett legyőznie. A meccsen Bernáth...
2019-02-08 21:42:19
Ismét tízezrek tüntettek a klímaváltozás elleni küzdelem fokozásáért Brüsszelben
...
A demonstrálók ambiciózus klímapolitikára, a levegőminőség javítására és a megújuló energiaforrások fokozott használatára szólítottak fel.
Az elmúlt hetekben a mostani már a negyedik hasonló tüntetés a belga fővárosban, az előző tiltakozás csütörtökön volt, azon 35 ezer fiatal vett részt.
"Az emberiség a valaha volt legnagyobb kihívással néz szembe. Nyomást kell gya...
2019-01-27 17:45:22
Oscar-díj - Az áldozat szülei felháborodtak, hogy Oscar-díjra jelölték a hírhedt brit gyermekgyilkosságról szól
... kiválasztotta rövidfilm kategóriában Oscar-jelölésre a kilenc filmes rövidlistát meghirdetve.
James Bulger szülei már ekkor a film bojkottjára és a jelölési folyamatból való kizárásra szólítottak fel, mondván a hozzátartozókkal senki nem konzultált a film elkészítéséről. Az általuk indított internetes tiltakozást 98 ezren írták alá. Ráadásul szerintük a film egyfajta szimpáti...
2019-01-24 12:12:26
Összefogásra szólítottak a budapesti tüntetésen
...
A Fiatalok a Demokráciáért nevű civil szervezet és a Magyar Szakszervezeti Szövetség Ifjúsági Tagozata rendezvényén elsőként felszólaló Kiss Nikoletta, az ifjúsági tagozat vezetője arról beszélt, hogy fiatal dolgozókért és leendő munkavállalókért vonultak az utcára, mert - mint mondta - nem szeretnének olyan országban élni, ahol az emberek ki vannak szolgáltatva a munkáltatón...
2019-01-19 16:37:22
1 2 3 ................109 110 ........163 164 ........217 218 219 
Címkék: Európa Tanács, Schmitt Pál Péter, Amnesty International, Riporterek Határok Nélkül, Liam Craig, Európai Parlament, Benke Sára, Bernáth Attila, Omid Ahmadisafát, James Bulger, Magyar Szakszervezeti Szövetség Ifjúsági Tagozata, Kiss Nikoletta, rendezett kilépésben, emberi jogi, máltai jogállamisággal, görög regisztrációs, műfüves pályák, skót labdarúgók, orvosi kannabisz, klímaváltozás elleni, áldozat szülei, hírhedt brit, budapesti tüntetésen, magyarországi brit, briteknek arról, szociális ellátásokhoz, helyettes államtitkár, közös sajtótájékoztató, független civil, szervezetek egyúttal, szlovák hatóságok, képviselők aggodalmukat, szlovák vezetői, rendőrség vezetőjének, képviselők arra, jelentéstevők elismerték, görög hatóságok, érkezők nagy, hosszadalmas menekültügyi, érdekvédelmi egyesület, élvonalbeli csapatok, három érintett, petíció aláírására, kannabisz alapú, vonatkozó tudományos, férfiaknál szintén, kötelek közé, harmadik versenynapon, fináléba kerüléséért, iráni Omid, meccsen Bernáth,
© 2013 TVN.HU Kft.