Belépés
Koronavírus - Belgiumban átlépte a 70 ezret a fertőzöttek száma
... bárt bezáratott két hétre a vírus terjedésének visszaszorítását célzó rendkívüli intézkedések megsértése miatt.
Ahmed Aboutaleb, Rotterdam polgármestere azt közölte, hogy a szórakozóhelyek nem minden esetben követelték meg alkalmazottjaiktól és a vendégektől az előírt távolság megtartását, valamint az arcmaszk viselését.
A luxemburgi egészségügyi minisztérium tájékoztat...
2020-08-04 13:51:52
Koronavírus - Romániában kevesebb fertőzést diagnosztizáltak, de nőtt a súlyos esetek száma
... vasárnaptól a vendéglátóhelyek nyitva tart...
2020-08-03 13:51:52
Koronavírus - Ismét 1100-nál több új fertőzöttet azonosítottak Ukrajnában
... azt jelenti, hogy a helyi hatóságok önállóan dönthetnek bizonyos korlátozások enyhítéséről vagy szigorításáról, köztük a közösségi közlekedési eszközök, a tömegétkeztetési vagy szórakozóhelyek, sportlétesítmények működtetéséről.
Az országos karantént - amely alapján egyebek mellett általánosan kötelező a maszkviselés és a távolságtatás nyilvános helyeken - többször meghossza...
2020-08-02 14:02:49
Koronavírus - Belgiumban több mint 119 ezer bírságot szabtak ki a rendkívüli intézkedések megszegése miatt
... megpihenőkre is, ugyanis a lakást elhagyni hosszú ideig csak séta vagy sportolás céljából szabadott, minden egyéb szabadidős tevékenység tilos volt. Sokakat bírságoltak meg az éjszakai szórakozóhelyek környékén a távolságtartás szabályának megszegése, valamint éttermeket és bárokat a kötelező, jelenleg 22 órai bezárás megszegése miatt is.
A szabályszegések és az emiatt kiszab...
2020-07-31 12:32:37
Koronavírus - Spanyolországban 412 aktív járványgócot tart nyilván az egészségügyi minisztérium
... formájára, amelyben meg kell tanulni mérsékelni a kapcsolati kört, mivel a gócok kialakulásának egyik komoly forrását jelentik a nagy családi összejövetelek, ünnepségek, bulik és a szórakozóhelyek.
Hozzátette: a járványgócok 24 százalékát munkahelyi környezetben, elsősorban a zöldség- és gyümölcstermesztésben dolgozók között mutatták ki.
A politikus elmondta, hogy a felt...
2020-07-30 18:01:57
Koronavírus - Rekordszámú új fertőzöttet regisztráltak Boszniában
... száma. Szerdán hét újabb halálos áldozata volt a betegségnek, így a halottak száma 558-ra nőtt. Belgrádban megtiltották nagyobb rendezvények szervezését a hajókon és a folyóparti szórakozóhelyeken.
Koszovóban egy nap alatt 7652-ről 7846-ra emelkedett az azonosított fertőzöttek száma. Néggyel 196-ra nőtt a halálos áldozatok száma.
Észak-Macedóniában egy nap alatt 10 316...
2020-07-30 09:21:36
Koronavírus - Romániában exponenciálisan terjed a járvány, újabb korlátozásokat vezetnek be
... betartása a nem egy háztartásban élők számára. A Fekete-tenger partját ellepő nyaralók azonban nem tartják be ezeket az előírásokat, nappal a strandokon, éjszaka pedig a szabadtéri szórakozóhelyeken hatalmas tömegek gyűlnek össze.
A CNSU "ajánlásokként" sorolja fel az újabb korlátozásokat, amelyek bevezetéséről minden megyében a helyi járványügyi operatív törzs dönt. Ludovic ...
2020-07-29 11:21:32
Súlyosításért fellebbezett az ügyészség Vizoviczki László ügyében
... László, illetve az érdekeltségébe tartozó gazdasági társaságokhoz kötődő emberek hivatalos személyekkel léptek kapcsolatba és pénzért cserébe azt kérték, hogy a hozzájuk köthető szórakozóhelyeken ne történjenek hatósági intézkedések, míg a konkurenciánál igen. Az ügyben megvádoltak hét volt rendőrtisztet, illetve főtisztet, volt tűzoltó századost, pénzügyőr főhadnagyot, egy önkorm...
2020-07-20 17:22:55
Koronavírus - Barcelonában újból korlátozásokat vezetnek be a fertőzések növekedése miatt
...
Ismét bezárják az éjszakai szórakozóhelyeket, színházakat, mozikat, edzőtermeket, uszodákat. A vendéglátóhelyeken 50 százalékos létszámkorlátozás lép életbe, a szabad gyülekezést tíz főben maximálják. Az idősotthonokban nem fogadhatnak látogatókat.
Emellett arra kérik az érintett térségben élő mintegy négymillió embert, hogy csak elengedhetetlen esetekben hagyja el ottho...
2020-07-17 17:03:43
Hét év fegyházra és százmilliós pénzbüntetésre ítélték Vizoviczki Lászlót
... társaságokhoz kötődő emberek hivatalos személyekkel léptek kapcsolatba és pénzért cserébe különböző kéréseket fogalmaztak meg. Ezek zömmel arra irányultak, hogy a hozzájuk köthető szórakozóhelyeken lehetőség szerint ne történjenek hatósági intézkedések, míg a konkurenciánál igen - mondta.
Ismertette: 1999 novembere és 2012 májusa között követték el a vádlottak a bűncselekmén...
2020-07-16 16:42:57
1 2 3 .............45 46 ......67 68 .......89 90 91 
Címkék: Vizoviczki László, Vizoviczki Lászlót, Ahmed Aboutaleb, fertőzöttek száma, súlyos esetek, rendkívüli intézkedések, egészségügyi minisztérium, ügyészség Vizoviczki, fertőzések növekedése, vírus terjedésének, előírt távolság, arcmaszk viselését, luxemburgi egészségügyi, vendéglátóhelyek nyitva, helyi hatóságok, közösségi közlekedési, tömegétkeztetési vagy, országos karantént, távolságtatás nyilvános, lakást elhagyni, éjszakai szórakozóhelyek, távolságtartás szabályának, emiatt kiszab, kapcsolati kört, gócok kialakulásának, nagy családi, politikus elmondta, halottak száma, folyóparti szórakozóhelyeken, azonosított fertőzöttek, halálos áldozatok, háztartásban élők, szabadtéri szórakozóhelyeken, újabb korlátozásokat, helyi járványügyi, érdekeltségébe tartozó, hozzájuk köthető, konkurenciánál igen, ügyben megvádoltak, éjszakai szórakozóhelyeket, szabad gyülekezést, érintett térségben, visszaszorítását, spanyolországban, tömegétkeztetési, vendéglátóhelyek, diagnosztizáltak, szórakozóhelyek,
© 2013 TVN.HU Kft.