Belépés
Baseballütőkkel támadtak ismerősükre, őrizetbe vették őket
... éves, Sz. Gáborné 50 éves, Sz. Krisztián 21 éves és Sz. Marianna 29 éves miskolci lakosokkal szemben.
A gyanúsítottak vasárnap Miskolcon egy korábbi vita miatt keveredtek ismét szóváltásba 33 éves ismerősükkel, akire baseballütőkkel támadtak. A bántalmazás miatt életveszélyes sérüléseket szenvedett sértettet a mentőszolgálat munkatársai kórházba szállították.
A rendőrök ...
2018-10-22 13:01:27
Eljárás indult egy kalauzt megütő férfi ellen
...
A közlemény szerint a harmincéves férfinek nem volt érvényes menetjegye, ezért szóváltásba keveredett a kalauzzal, majd megütötte őt. A kalauz ezután segítséget kért a vonaton utazó szolgálaton kívüli rendőröktől, akik visszatartották a férfit a dunakeszi járőrök kiérkezéséig.
A férfit a Dunakeszi Rendőrkapitányságon előállították, és közfeladatot ellátó személy elleni e...
2018-10-08 10:51:48
Lövöldözés volt Józsefvárosban, a támadók feladták magukat
... fél egykor a 42 éves Ny. Kálmán József, 22 éves fia, Ny. Kálmán Ottó és barátjuk, a 24 éves L. József Roland - olvasható a közleményben.
A tanúk elmondása szerint a két társaság szóváltásba keveredett, aztán dulakodni kezdtek, majd a 22 éves fiatal rálőtt a másik társaságra, két férfit könnyebben megsebesített.
A BRFK közleménye szerint a feltétezett elkövetők egy autóba...
2018-10-07 17:11:57
Az Aradi Vértanúkra emlékezünk !
... tábornokA Temes megyei Stazán született 1804-ben, szerb katonacsaládból.

1820-tól katona Temesvárott, már százados, amikor 1848 áprilisában

szóváltásba keveredik a magyarokat és Kossuthot szidalmazó Haynau

altábornaggyal. Ezért Olaszországba vezénylik, de sikerül visszakérnie magát

Magyarországra, és a honvédsere...
2018-10-06 13:03:55
Megöltek egy férfit Csolnokon - őrizetben a gyanúsított
...
A police.hu weboldalon megjelent közleményben az áll: a gyanú szerint a férfi péntek délután egy csolnoki italozó előtt szóváltásba került egy ismerősével, majd megszúrta a sértettet, aki olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen meghalt.
A gyanúsított elmenekült a helyszínről, de néhány óra múlva önként jelentkezett a rendőrségen. A férfit őrizetbe vették, gyanúsított...
2018-09-28 20:44:27
Megverték egy moszkvai karaokeklubban a Taxi-filmek sztárját
... sikeres volt.
Az agresszív viselkedéséről, verekedős botrányairól és közlekedési baleseteiről is ismert 57 éves színész a fivérével, Bibivel szórakozott a belvárosi klubban, amikor szóváltásba keveredett egy másik vendéggel, aki arcon ütötte. A verekedésben többen is részt vettek, a rendőrség három fehérorosz férfit előállított, de eljárást egyelőre nem indított ellenük....
2018-08-07 23:19:30
Bántalmaztak egy benzinkutast Zalaegerszegen
...
A 46 éves és a 23 éves nő, valamint a 22 éves férfi kedden kora este tankolni állt meg egy személyautóval Zalaegerszegen, a Balatoni úton lévő egyik benzinkútnál. Szóváltásba keveredtek a kútkezelővel, majd a kiabálást tettlegesség követte, a két nő és férfi társuk többször arcon és fejen ütötte a benzinkutast.
A bántalmazásnak a kútkezelő egyik kollégája vetett véget....
2018-07-25 12:00:05
Késsel támadt a trolibuszvezetőre egy férfi Zuglóban
...
A 40 éves utas szombat délután a XIV. kerületben, az Olof Palme sétány és a Zichy Mihály út kereszteződésében lévő megállóban szóváltásba keveredett egy trolibusz vezetőjével, a sofőr ugyanis felszólította a járművön dohányzó férfit, hogy szálljon le.
A támadó a vita hevében a nála lévő késsel a sofőr felé szúrt, aki a jobb karján megsérült.
A nyomozók húsz percen...
2018-07-22 13:55:15
Emberes balhéval zárult a német–svéd ütközet
... felvételen jól látható, hogy úgy kell visszafogni Janne Anderssont, a svédek szövetségi kapitányát, aki feltehetőleg Oliver Bierhoffal,...
2018-06-27 13:31:55
Vb-2018 - A németek elnézést kértek a lefújás utáni dulakodásért
... izgalmas találkozót a címvédő németek Toni Kroos 95. percben szerzett szabadrúgás-góljával nyerték meg 2-1-re. A lefújást követően a két szakmai stáb tagjai heves, dulakodásig fajuló szóváltásba kerültek egymással.
"Érzelmekkel teli mérkőzés volt, és a végén egyik-másik gesztusunk a svéd kispad felé túlfűtöttre sikeredett. Ez nem a mi stílusunk, szeretnénk elnézést kérni a sv...
2018-06-24 13:01:57
1 2 3 .......23 24 ....35 36 ...46 47 48 
Címkék: Aradi Vértanúkra, Dunakeszi Rendőrkapitányságon, Kálmán József, Kálmán Ottó, József Roland, Ezért Olaszországba, Olof Palme, Zichy Mihály, Janne Anderssont, Oliver Bierhoffal, Toni Kroos, kalauzt megütő, támadók feladták, férfit Csolnokon, moszkvai karaokeklubban, benzinkutast Zalaegerszegen, férfi Zuglóban, németek elnézést, lefújás utáni, gyanúsítottak vasárnap, korábbi vita, bántalmazás miatt, mentőszolgálat munkatársai, közlemény szerint, harmincéves férfinek, kalauz ezután, vonaton utazó, dunakeszi járőrök, tanúk elmondása, másik társaságra, feltétezett elkövetők, gyanú szerint, férfi péntek, csolnoki italozó, helyszínen meghalt, gyanúsított elmenekült, férfit őrizetbe, agresszív viselkedéséről, belvárosi klubban, másik vendéggel, verekedésben többen, rendőrség három, személyautóval Zalaegerszegen, kiabálást tettlegesség, kútkezelő egyik, trolibusz vezetőjével, sofőr ugyanis, járművön dohányzó, vita hevében, nála lévő, sofőr felé, jobb karján, nyomozók húsz, svédek szövetségi, címvédő németek,
© 2013 TVN.HU Kft.