Belépés
Putyin felköszöntötte Erdogant a születésnapja alkalmából
...
Erdogan 1954 február 26-án született. Az Interfax hírügynökség emlékeztetett rá, hogy Putyin október 7-én töltötte be a 67-et.
Az elmúlt hetekben kiéleződtek az ellentétek Moszkva és Ankara között a szíriai Idlíb tartománybeli feszültségcsökkentési övezetben kialakult helyzet miatt. Törökország polgári célpontok és török megfigyelőállások elleni támadásokkal vádolta meg ...
2020-02-26 15:01:57
Koronavírus - Gulyás: továbbra sem tudunk koronavírusos megbetegedésről Magyarországon
... tartózkodó férfiról.
Rögzítette: minden bajba jutott magyar állampolgárnak bárhol a világon azonnal igyekeznek segíteni. Akik igényt tartottak rá, azokat hazahozták Vuhanból - emlékeztetett. Hozzátette: figyelemmel kísérik a japán hajón megfertőződött magyar sorsát, illetve ha szükséges, karantént biztosítanak a haza érkezett magyaroknak.
Gulyás Gergely elmondta, azonnal...
2020-02-26 14:32:00
OVF: sikeresen vizsgázott a felső-tiszai hulladékmentesítő infrastruktúra
... mintegy 60 tonna vegyes PET- és kommunális hulladékot fogott fel és mindaddig dolgozik a szakaszon, amíg a PET-palackkal kevert uszadékot észlelik a Felső-Tiszán - tette hozzá.
Emlékeztetett: 2004-től rendszeres a külföldi eredetű kommunális hulladékszennyezés a Felső-Tisza-vidék folyóin, elsősorban a Tisza Ukrajna alatti szakaszán, mivel a hullámtéren illegálisan elhelyezett...
2020-02-04 20:52:35
Mávínform: elvontatták a kisiklott vonatot Rákosrendezőnél, megindult a forgalom
...
Peiper Károly közleményében emlékeztetett: kedden délelőtt fél 10-kor Rákosrendezőnél, egy forgóvázzal kisiklott az Esztergomból a Nyugati pályaudvarra tartó, Z72-es jelzésű vonat az egyik váltónál. A FLIRT motorvonaton mintegy 150 utas tartózkodott, ám senki sem sérült meg. Az utasokat a Katasztrófavédelem segítségével átszállították.
A közlemény szerint, a vontatás, a ...
2020-02-04 17:42:04
Koronavírus - Kína szerint a nemzetközi óvintézkedéseknek ésszerű határokon belül kellene maradniuk
... járvány kezelésére fel nem készült országok is megfelelő nemzetközi segítséget kaphassanak. A WHO azonban nem támogatja a Kínára vonatkozó utazási és kereskedelmi korlátozásokat - emlékeztetett a szóvivő -, és többször is megerősítette azt az álláspontját, hogy Kína képes legyőzni a járványt. Hua Csun-jing rámutatott: ennek ellenére éppen a megbízható egészségügyi ellátási rendsze...
2020-02-04 11:01:57
Koronavírus - Megkezdte az egészségügyi védőmaszkok gyártását a büntetés-végrehajtási szervezet
...
Orosz Zoltán alezredes emlékeztetett rá, hogy a koronavírus-járvány elleni védekezésért felelős operatív törzs pénteki ülésén elfogadott akciótervében a BVOP feladatául szabta, hogy készítse elő az egészségügyi védőfelszerelések gyártására történő átállást.
"A büntetés-végrehajtás (bv) az átállást végrehajtotta" - mondta a szóvivő.
Hozzátette: a védőmaszkokat a bv g...
2020-02-01 15:32:41
A Kreml elküldte a meghívókat az ENSZ Biztonsági Tanácsa öt állandó tagjának csúcstalálkozójára
... hogy a tanácskozást májusra kitűzni a politikai naptár zsúfoltsága miatt túl korai lenne. Hangsúlyozta, hogy a csúcs kezdeményezését nem kell Moszkvába szóló meghívásként értelmezni. Emlékeztetett rá, hogy Putyin azt mondta: a csúcs bármikor és a világ bármely városában megtartható.
Putyin Jeruzsálemben a holokauszt áldozatairól szóló megemlékezésen arról beszélt, hogy a Hitl...
2020-01-27 17:11:40
Koronavírus - Orosz tisztségviselő: a halálozási ráta nem magas, de ellenőrzés alatt kell tartani a helyzetet
... személyt különítettek el, akiről azt gyanították, hogy a vuhani eredetű koronavírus fertőzte meg, ám ez a diagnózis a vizsgálat során egyetlen esetben sem nyert megerősítést.
Emlékeztetett rá, hogy a fertőzésveszély miatt Oroszország mind a 213 határátkelőhelyén fokozták az ellenőrzést. Dmitrij Peszkov, a Kreml szóvivője hétfőn megerősítette, hogy Moszkva "minden szükséges i...
2020-01-27 13:41:45
Labdarúgó NB I - MLSZ-szóvivő: szakmai szempontból fontos a korai folytatás
...
Sipos Jenő az M4 Sport Sporthíradójában pénteken emlékeztetett rá, már Magyarországon is vannak olyan pályák, stadionok, amelyek alkalmasak arra, hogy a téli időjárásban is lehessen mérkőzéseket játszani, és a megszokottnál korábbi folytatást illetően fontos a szakmai szempont is.
"Látjuk, hogy Európában már javában zajlanak a bajnokságok, játsszák a tétmérkőzéseket a cs...
2020-01-24 11:51:56
Líbia - Rendkívüli biztonsági intézkedéseket vezettek be Berlinben a Líbia-konferencia miatt
... konfliktus részeseinek külső támogatói ne küldjenek több fegyvert és katonát Líbiába. "Szarrádzs kormányfő és Haftar tábornok külső támogatás nélkül nem tudja tovább folytatni a harcot" - emlékeztetett a német diplomácia vezetője. Mint mondta, ezzel a megoldással el lehet indítani a megbékélés útján az ellenséges táborokat.
A berlini konferencia így "a béke felé vezető első l...
2020-01-19 11:02:54
1 2 3 ......................73 74 ...........109 110 ...........145 146 147 
Címkék: ENSZ Biztonsági Tanácsa, Labdarúgó NB, Gulyás Gergely, Tisza Ukrajna, Peiper Károly, Orosz Zoltán, Putyin Jeruzsálemben, Dmitrij Peszkov, Sipos Jenő, Sport Sporthíradójában, születésnapja alkalmából, felső-tiszai hulladékmentesítő, kisiklott vonatot, nemzetközi óvintézkedéseknek, egészségügyi védőmaszkok, halálozási ráta, korai folytatás, elmúlt hetekben, ellentétek Moszkva, szíriai Idlíb, világon azonnal, japán hajón, haza érkezett, külföldi eredetű, hullámtéren illegálisan, forgóvázzal kisiklott, egyik váltónál, közlemény szerint, megbízható egészségügyi, egészségügyi védőfelszerelések, átállást végrehajtotta, tanácskozást májusra, politikai naptár, csúcs kezdeményezését, csúcs bármikor, világ bármely, holokauszt áldozatairól, vuhani eredetű, vizsgálat során, fertőzésveszély miatt, téli időjárásban, megszokottnál korábbi, szakmai szempont, német diplomácia, megbékélés útján, ellenséges táborokat, berlini konferencia, béke felé, sporthíradójában, fertőzésveszély, kezdeményezését, rákosrendezőnél,
© 2013 TVN.HU Kft.