Belépés
Női röplabda Eb - Tálas: tudtuk, hogy nekünk kell irányítanunk
... kicsit több volt a hiba, mint kellett volna, de ma ezt is megengedhettük magunknak" - fogalmazott a feladó.
Hozzátette, az észtek pontosan azt hozták, amire felkészítette őket a szövetségi kapitány, tudták, hogy semmi váratlant nem húzhatnak elő a tarsolyukból.
"Mostantól készülünk a románokra, ahogy hallottam, holnap még többen lesznek az arénában. Akkor is jó lesz magy...
2019-08-23 23:02:44
Női röplabda Eb - Magabiztos győzelemmel kezdett a magyar válogatott
... 15)--------------------------------- -------
Magyarország:Tálas 3, Sándor R. 1, Pekárik 7, Németh A. 14, Szakmáry 10, Nagy E. 6, csere: Molcsányi (liberó), Dékány, Török, Gyimes 1, Bokorné, szövetségi kapitány: Jan De Brandt
A csapatok látványos, lekapcsolt világítás mellett reflektorok kísérte bevonulása előtt Tarlós István, Budapest főpolgármestere, az esemény fővédnöke...
2019-08-23 22:22:46
Asztalitenisz World Tour - Az Ecseki, Szudi páros az elődöntőig jutott
...
A magyar szövetség honlapjának beszámolója szerint a csütörtöki nyolcaddöntőben az idén világbajnoki bronzérmet szerzett Tiago Apolóniát és Joao Monteirót búcsúztatta öt játszmában a magyar duó, amely a pénteki negyeddöntőben a belga Martin Allegro, Florent Lambiet kettőst is legyőzte négy szettben.
Az elődöntőben a második helyen kiemelt tajvani Liao Cseng-ting, Lun Jün...
2019-08-23 21:32:31
Mintegy 4,6 milliárd forintból valósul meg sportinfrastruktúra-fejlesztés Pécsett
... közgyűlés követte, ahol több oklevelet és eli...
2019-08-23 20:52:59
Hivatalos bejelentés: nem találtak sugárzásszint-emelkedést az arhangelszki orvosoknál
... anyag halakban, gombában és algában halmozódhat fel, és étkezés útján kerülhetett be a szervezetbe.
Az egészségügyi dolgozók közül húszat az Avetik Burnazjan nevét viselő fővárosi Szövetségi Orvosi Biofozikia Központban, a többieket pedig ugyanennek az intézménynek a szakemberei egy Arhangelszkbe telepített mobil laboratóriumban vizsgálták ki.
Korábban a The Moscow Times...
2019-08-23 20:12:27
Kajak-kenu-vb - Hüttner Csaba a pozitívumok mellett negatívumokat is látott
... kell majd legalább az egyiket megelőzni a tokiói részvételért, ez nem tűnik lehetetlen feladatnak" - hangsúlyozta Hüttner.
A szakember Dombvári Bence elmaradt érmét hiányolta még, a szövetségi kapitány szerint a magyar kajakos a férfi K-1 500 méter döntőjében eltaktikázta magát.
"Ha tartja magát ahhoz az elképzeléshez, amit az előfutam és a középfutam során megvalósított...
2019-08-23 19:42:53
Illegális bevándorlás - A tavalyi csökkenés után idén ismét többen próbáltak embercsempészek segítségével Auszt
...
Az osztrák szövetségi bűnügyi rendőrség (Bundeskriminalamt) szerint az illegális migráció leküzdése továbbra is nagy kihívást jelent.
Gerald Tatzgern, a embercsempészettel és emberkereskedelemmel foglalkozó osztály vezetője felhívta a figyelmet arra, hogy míg tavaly az azt megelőző évhez képest 23,5 százalékkal kevesebben, 21 236-an próbáltak meg embercsempészek segítség...
2019-08-23 19:22:21
Sztrájkot jelentettek be a British Airways légitársaság pilótái szeptemberre
... pilótái július 22-én szavazták meg a tiltakozó akciót, amelyet a BA tulajdonosa, az IAG próbált bírósági úton megakadályozni.
A British Airline Pilots' Association (Balpa) pilótaszövetség tavaly novemberben kezdeményezett béremelést a BA-pilótáknak a munkáltatónál, de azóta sem sikerült megegyezésre jutni. A szövetség nem fogadta el a társaság három év alatt 11,5 százalékos ...
2019-08-23 18:22:38
Szíria - Erdogan komoly aggodalmát fejezte ki telefonon Putyinnak az idlíbi helyzet miatt
... részén, a kormányerőket az ellenzéki fegyveresektől elválasztó demarkációs vonal mentén, ahol Ankara 12 megfigyelőpontot alakított ki.
Az Aszadhoz hű Szíriai Arab Hadsereg (SAA) és a szövetséges orosz csapatok április végén azonban offenzívát indítottak Idlíb és Hama tartományban, utóbbit a kormányerők azóta csaknem vissza is foglalták. Idlíb ezzel szemben még szinte teljes e...
2019-08-23 16:12:59
Kercsó Árpád lett a nyíregyházi Szabolcsi Sólymok jégkorongcsapat szakmai vezetője
... álmom itt helyben egy akadémia létrehozása lenne, ami a nemzetközi szint elérésében lehetne segítség" - árulta el a sajtótájékoztatón a szakember.
Kovács Zoltán, a Magyar Jégkorong Szövetség szakmai alelnöke a sajtótájékoztatón arról beszélt, hogy a jégcsarnok megépítésével Nyíregyháza is becsatlakozott a fedett jégpályás megyeszékhelyek közé.
A jégpálya megépítése melle...
2019-08-23 15:22:53
1 2 3 ..............2893 2894 .......4339 4340 .......5785 5786 5787 
Címkék: Asztalitenisz World Tour, Hüttner Csaba, British Airways, Kercsó Árpád, Szabolcsi Sólymok, Sándor, Németh, Nagy, Tarlós István, Tiago Apolóniát, Joao Monteirót, Martin Allegro, Florent Lambiet, Liao Cseng-ting, Avetik Burnazjan, Szövetségi Orvosi Biofozikia Központban, Moscow Times, Dombvári Bence, Gerald Tatzgern, British Airline Pilots, Szíriai Arab Hadsereg, Kovács Zoltán, Magyar Jégkorong Szövetség, magyar válogatott, elődöntőig jutott, arhangelszki orvosoknál, pozitívumok mellett, tavalyi csökkenés, idlíbi helyzet, nyíregyházi Szabolcsi, észtek pontosan, szövetségi kapitány, csapatok látványos, esemény fővédnöke, magyar szövetség, csütörtöki nyolcaddöntőben, idén világbajnoki, pénteki negyeddöntőben, belga Martin, második helyen, egészségügyi dolgozók, többieket pedig, egyiket megelőzni, tokiói részvételért, szakember Dombvári, magyar kajakos, középfutam során, osztrák szövetségi, illegális migráció, figyelmet arra, tiltakozó akciót, társaság három, ellenzéki fegyveresektől, szövetséges orosz,
© 2013 TVN.HU Kft.