Belépés
Török offenzíva - Maas: a műveletek újabb humanitárius katasztrófával fenyegetnek
... külügyminiszter a török offenzívát bűncselekménynek nevezte, továbbá arra hívta fel a figyelmet, hogy a szíriai beavatkozás más NATO-országokat is háborúba sodorhat, ha Szíria, vagy szövetségesei ellenoffenzívát indítanak Törökországgal szemben, és Ankara ez esetben kéri a katonai szövetség alapító szerződésének kollektív védelmet lefektető 5. cikke alkalmazását.
Didier Reynd...
2019-10-14 10:51:32
Aleppó érseke elítélte a török katonai offenzívát Szíriában
... nap történéseit, amelyek ismét ártatlan életeket követeltek.
A humanitárius krízis súlyosbodása és további civil áldozatok lesznek a következményei a török hadsereg és szíriai szövetségeseik támadásának, amelyről az október 9-i, szerda délutáni hírek tájékoztattak.
Az Eufrátesztől keletre, Szíria északkeleti részén zajló hadművelet a kurdok ellenőrzése alatt álló terület...
2019-10-12 14:49:54
Önkormányzat 2019 - Fidesz: "az alkalmatlan Karácsony beszél, aki tönkretette Zuglót"
... akinek vezetése alatt a zuglói parkolás napi egymillió forint veszteséget termel" - tette hozzá.
Böröcz László azt hangoztatta, hogy Karácsony Gergely alkalmatlanságát még saját szövetségesei is elismerik.
"Gyurcsányné hiába áll mellé a kamerák kedvéért, Gyurcsányék is megmondták, hogy nem hisznek Karácsony győzelmében" - fogalmazott a fideszes politikus.
Gyurcsányé...
2019-10-10 16:32:44
Török offenzíva - A török hadsereg ellenőrzése alá vonta a műveleti tervében kijelölt célpontokat Északkelet-Sz
... Ankara az YPG-t biztonsági fenyegetésnek és terrorszervezetnek tartja, miután szerinte a szíriai kurd fegyveresek a Törökországban tevékeny Kurdisztáni Munkáspárt (PKK) szakadárjainak szövetségesei.
Az Anadolu török állami hírügynökség csütörtökön arról számolt be, hogy a légierő és a tüzérség eddig 180 ellenséges célpontot semmisített meg, köztük búvóhelyeket. A jelentés sze...
2019-10-10 12:01:27
Török offenzíva - Törökország a szárazföldi hadműveleteket is megindította Északkelet-Szíriában
... indít a térségben. Az amerikai erők hétfőn megkezdték a kivonulást a térségből, megnyitva az utat a török offenzíva előtt. Az SDF szerint az Egyesült Államok ezzel "...
2019-10-09 23:52:40
Török offenzíva - A török elnök bejelentette, hogy megkezdődött a török hadművelet Északkelet-Szíriában
... indít a térségben. Az amerikai erők hétfőn megkezdték a kivonulást a térségből, megnyitva az utat a török offenzíva előtt. Az SDF szerint az Egyesült Államok ezzel "hátba szúrta" szövetségeseit. Donald Trump amerikai elnök később leszögezte, hogy Washington nem hagyja sorsukra a kurdokat, és azzal fenyegette meg Törökországot, hogy elpusztítja gazdaságát.
Törökországban csakn...
2019-10-09 16:52:15
Török offenzíva - Erdogan és Putyin a szíriai hadműveletről beszélt telefonon
... té...
2019-10-09 15:32:08
Török offenzíva - Sajtó: Ankara első körben ötezer kommandóst küldött a északkelet-szíriai határra
... in...
2019-10-09 13:52:28
Török offenzíva - Bloomberg: a török hadsereg megkezdte a behatolást Északnyugat-Szíriába
... in...
2019-10-09 11:31:52
Washington újabb 98 millió dollárral segíti a venezuelai ellenzéket
... folyamatosan bírálja a dél-amerikai ország vezetését, és többször is szigorú szankciókat foganatosított Maduro és közvetlen munkatársai ellen is.
Juan Guaidót a Maduro-rendszer és szövetségesei az Egyesült Államok bábjának nevezik.
Az amerikai Nemzetközi Fejlesztési Hivatal korábban már több mint 560 millió dollárnyi humanitárius segítséget adott a Venezuelából elmenek...
2019-10-08 22:02:01
1 2 3 ..................114 115 .........172 173 .........228 229 230 
Címkék: Didier Reynd, Böröcz László, Karácsony Gergely, Kurdisztáni Munkáspárt, Egyesült Államok, Donald Trump, Juan Guaidót, Nemzetközi Fejlesztési Hivatal, műveletek újabb, török katonai, alkalmatlan Karácsony, török hadsereg, műveleti tervében, szárazföldi hadműveleteket, török elnök, török hadművelet, szíriai hadműveletről, venezuelai ellenzéket, török offenzívát, szíriai beavatkozás, katonai szövetség, humanitárius krízis, kurdok ellenőrzése, zuglói parkolás, kamerák kedvéért, fideszes politikus, szíriai kurd, tüzérség eddig, amerikai erők, török offenzíva, dél-amerikai ország, amerikai Nemzetközi, alkalmatlanságát, bűncselekménynek, külügyminiszter, ellenoffenzívát, szakadárjainak, következményei, katasztrófával, hadműveleteket, szövetségeseit, szövetségeseik, törökországgal, foganatosított, törökországban, szövetségesei, hadműveletről, fenyegetésnek, szerződésének, tájékoztattak, törökországot, humanitárius, megindította, bejelentette, alkalmazását, eufrátesztől, búvóhelyeket, megkezdődött, folyamatosan,
© 2013 TVN.HU Kft.