Belépés
Hollik: Niedermüller Péter távozzon a közéletből!
... akkor már nemcsak bocsánatot kellett volna kérnie, hanem régen le kellett volna mondania.
A kereszténydemokrata országgyűlési képviselő rámutatott: az is sokat mondó, hogy a DK szövetségesei hallgatnak, egy szót sem szóltak az ügyről, ami nyilván nekik is kellemetlen. A hallgatásuk sokat mondó és őket is minősíti - jegyezte meg Hollik István.
Kérdésre azt mondta: ő maga...
2020-01-29 13:41:38
Korlátozott részvételi lehetőséget ad a brit kormány a Huaweinek az 5G hálózat kiépítésében
... vállalat nemzetbiztonsági kockázatot jelent, mivel közvetlen kapcsolatban áll a kínai kormánnyal.
Mike Pompeo amerikai külügyminiszter már tavaly figyelmeztette az Egyesült Államok szövetségeseit, hogy ne használják a Huawei termékeit távközlési programjaikban, mivel ellenkező esetben nehezebbé válik Washington partneri együttműködése velük.
Nem hivatalos értesülések sze...
2020-01-28 14:32:12
Az amerikai demokraták elnökjelöltségére pályázó Gabbard pert indít Hillary Clinton ellen
... az amerikai sajtóban is megjelentek,úgy fogalmaz : "akár személyes gyűlöletből fakadóan, politikai ellenségeskedés miatt, vagy az attól való félelemből eredően, hogy a Clinton és szövetségesei által oly sokáig uralt pártban valós változások indulhatnak meg,tény az , hogy Clinton hazudott".
Bár kártérítési összeget nem jelölt meg, Tulsi Gabbard közölte: legalább 50 millió dol...
2020-01-22 20:22:03
Orbán Viktor: Soros a világ első számú oligarchája
... hogy ki kell állni Magyarország mellett.
Egy kormányzópárt azért tartozik egy pártcsaládhoz Európában, hogy ha a hazájának szüksége van védelemre, segítségre, akkor legyenek szövetségesei. "De ha a szövetségeseink elárulnak bennünket - mint ahogy többségében egyébként a néppárt is elárult bennünket tegnap -, akkor ott nincs keresnivalónk" - fejtette ki.
Az azonban - foly...
2020-01-17 10:11:03
Elutasította a német parlament a szervadományozás szabályainak reformját
... kiváltása.
A frakciók a pártfegyelemtől független, lelkiismereti kérdésként kezelték az ügyet, így politikai oldalakat átívelő koalíciók szerveződtek. Az egészségügyi miniszter és szövetségesei főleg azzal érveltek, hogy igen sok német támogatja a szervadományozást, de nem váltja ki az adományozói igazolványt, ezért nem teljesülhet az akarata. Ez pedig emberek életébe kerül,...
2020-01-16 15:02:23
DK: nemzeti érdek, hogy a Fideszt zárják ki a Néppártból
... mellett szavazott.
Európában elfogyott a levegő Orbán Viktor körül - fogalmazott a DK-s politikus. A csütörtöki szavazás megmutatta, hogy a magyar miniszterelnök mára a legutolsó szövetségeseit, a sokáig tétlen néppártiakat is elveszítette, ezzel pedig karnyújtásnyira kerültünk a Fidesz kizárásához a Néppártból - tette hozzá.
Barkóczi Balázs azt mondta, ha ezek után felg...
2020-01-16 14:41:44
Erdogan: Törökország 2020-ban megkezdi a szénhidrogének utáni kutatást Líbiával határos tengeri területein
... minősítette a tevékenységet és július közepén enyhébb szankciókat vezetett be Törökország ellen.
Kiriákosz Micotákisz görög miniszterelnök december elején arra szólította fel NATO-szövetségeseit, hogy támogassák Athént a szintén NATO-tag Törökország görög szuverenitást sértő törekvéseivel szemben. Micotákisz kijelentette, hogy az észak-atlanti szövetség nem maradhat közömbös...
2020-01-16 14:11:40
Johnson: ha a Amerikának nem kell a jelenlegi iráni nukleáris megállapodás, akkor másikat kell kötni
... szabadkereskedelmi megállapodásra jutni az Európai Unióval.
Az iráni egyezményről szólva elmondta: azt igyekszik megértetni az amerikai kormánnyal - amely kivonult a JCPOA-egyezményből és szövetségeseit is erre szólította fel -, hogy "így vagy úgy", de valahogy meg kell akadályozni, hogy Irán nukleáris fegyverre tegyen szert.
A konzervatív párti brit kormányfő kijelentet...
2020-01-14 11:19:34
Trump szövetségesei felvásárolni készülnek egy jobboldali tévécsatornát sajtóértesülések szerint
...
A lap információi szerint a Republikánus Országos Bizottság (RNC, a párt vezető szerve) társelnöke, ifjabb Thomas Hicks republikánus adományok segítségével készül a One America News Network (OANN) nevű jobboldali tévécsatorna felvásárlására.
Ifjabb Thomas Hickst republikánus berkekben Donald Trump amerikai elnök közeli barátjaként tartják számon, apja - a Hicks Holdings...
2020-01-11 07:04:39
Szíria - Török védelmi minisztérium: vasárnaptól tűzszünet lép életbe a szíriai Idlíbben
... Ankara ellentétes oldalon áll a szíriai konfliktusban, előbbi Bassár el-Aszad szíriai elnököt, utóbbi a mérsékelt ellenzéki milíciákat támogatja. A damaszkuszi kormányerők és orosz szövetségeseik tavaly április végén indítottak offenzívát Idlíb és a szomszédos Hama tartományban a lázadó fegyveresek ellen, december 19. óta pedig fokozták támadásaikat a térség ellen.
Az ENSZ ke...
2020-01-10 20:05:42
1 2 3 ...................117 118 .........175 176 .........233 234 235 
Címkék: Niedermüller Péter, Hillary Clinton, Orbán Viktor, Hollik István, Mike Pompeo, Egyesült Államok, Tulsi Gabbard, Barkóczi Balázs, Kiriákosz Micotákisz, NATO-tag Törökország, Európai Unióval, Republikánus Országos Bizottság, Thomas Hicks, America News Network, Ifjabb Thomas Hickst, Donald Trump, Hicks Holdings, brit kormány, amerikai demokraták, világ első, német parlament, szervadományozás szabályainak, szénhidrogének utáni, jelenlegi iráni, jobboldali tévécsatornát, szíriai Idlíbben, hallgatásuk sokat, kínai kormánnyal, amerikai sajtóban, attól való, kormányzópárt azért, pártcsaládhoz Európában, hazájának szüksége, szövetségeseink elárulnak, pártfegyelemtől független, egészségügyi miniszter, adományozói igazolványt, levegő Orbán, csütörtöki szavazás, magyar miniszterelnök, legutolsó szövetségeseit, sokáig tétlen, szintén NATO-tag, észak-atlanti szövetség, iráni egyezményről, amerikai kormánnyal, konzervatív párti, párt vezető, szíriai konfliktusban, mérsékelt ellenzéki, damaszkuszi kormányerők,
© 2013 TVN.HU Kft.