Belépés
U 19-es Női kézilabda E.B. - Bajnok a Magyar csaptat
... (Érd), Simon Armilla (Érd), Stranigg Zsófia (MTK Budapest), Szabó Dóra (Debrecen), Szilovics Fanni (Győr), Tóth Nikolett (Ferencváros), Vámos Petra (NEKA), Zsiborás Luca (Ferencváros), szövetségi edző: Golovin Vlagyimir, edző: Pigniczki Krisztina.

Bajnoki tál
.............
2019-07-21 20:11:18
Női junior kézilabda Eb - Aranyérmes a magyar válogatott
... tudtak felzárkózni, a magyarok lendületben maradtak, és minden játékelemben jobbnak bizonyultak.
A mezőny legjobbjának a kapus Herczeg Lilit választották.
Golovin Vlagyimir szövetségi edző csapata a csoportkörben Ausztriát, Montenegrót és Spanyolországot, a középdöntőben Norvégiát és Romániát, az elődöntőben pedig Oroszországot győzte le, vagyis a tavalyi debreceni U20-a...
2019-07-21 19:22:13
A német Zöldek vezetője a szénerőművek gyorsabb leállítását sürgeti
... tudja a kötelezettségeit. Fontos, hogy ennek most nekilássunk" - szögezte le Habeck, aki szerint már fél év eltelt azóta, hogy az Európai Bizottság megfogalmazta ajánlásait, és ezt a szövetségi kormány semmittevéssel töltötte.
A legnépszerűbb német ellenzéki párt vezetője úgy véli, hogy a szénerőművek esetén nem az a kulcskérdés, hogy az utolsót mikor kapcsolják le a hálózatr...
2019-07-21 18:02:22
Vívó-vb - Alsó ágra került a férfi párbajtőr- és a női tőrcsapat
...
A férfi kard- és a női párbajtőrcsapatok nyolcas táblájának mérkőzései mellett a vasárnapi program része volt a férfi párbajtőrözők és a női tőrözők versenyének első, negyeddöntőig tartó szakasza is. Azok az együttesek, amelyek sikerrel jártak, hétfőn folytatják szereplésüket, az alsó ági válogatottak viszont még vasárnap eldöntötték, illetve eldöntik a helyezéseket.
A R...
2019-07-21 17:01:58
Vizes vb - Hetedik lett a 4x100 méteres férfi gyorsváltó
... szereplést, egyben begyűjtötte a tokiói olimpia kvótát.
Két évvel ezelőtt a négyes a vb egyik legnagyobb meglepetését okozta azzal, hogy bronzérmet szerzett a Duna Arénában, ám Sós Csaba szövetségi kapitány már korábban is óvatosságra intett, hogy már a döntős szereplés is jelentős sikernek számítana a dél-koreai világbajnokságon.
A váltó végül a selejtezőhöz képest egy ...
2019-07-21 14:52:22
A Fitch egy amerikai kamatcsökkentéssel számol az idén
... kedvezőtlenül befolyásolhatják az amerikai gazdaság állapotát.
Jerome Powell, a Fed elnöke féléves rendszeres kongresszusi meghallgatásán július 10-én egyértelmű jelzés tett arra, hogy a szövetségi tartalékbankrendszer kamatcsökkentésre készül. Jerome Powell megfogalmazása szerint "a világkereskedelmi ellentétek eszkalálódása miatt kialakult bizonytalanság és a világgazdaság...
2019-07-21 13:41:59
Vizes vb - Budapest rendezheti a 2027-es világbajnokságot
... bizottság társelnökeként jelen volt Wladár Sándor olimpiai bajnok, a MÚSZ elnöke, továbbá a bizottság tagjaként vett részt az eseményen Kovács Ágnes olimpiai bajnok úszó, Kemény Dénes szövetségi kapitányként háromszoros olimpiai bajnok vízilabdaedző és Vári Attila kétszeres olimpiai bajnok vízilabdázó, a Magyar Vízilabda Szövetség elnöke is.
A döntéssel kapcsolatban Julio C....
2019-07-21 13:41:43
Vizes vb - Tizenkettedik a magyar csapat a szinkronúszók szabad kombinációs döntőjében
... csapatrészek és párosgyakorlatok is helyet kapnak az előadásban. Abban is egyetértettek, hogy a világbajnokság még inkább közelebb hozta egymáshoz az együttes tagjait.
Natalija Taraszova szövetségi kapitány azt követően, hogy egyenként gratulált minden tanítványának, elmondta, a kűr elején elkövettek egy apró hibát, de ezt leszámítva minden rendben volt. "A lányok nagyon kemé...
2019-07-20 13:41:43
Vívó-vb - Egyetlen magyar a 32 között férfi tőrben
... sokáig élveztem volna" - mondta a BHSE 24 éves versenyzője.
A harmadik magyar, Mátyás Bálint sérülés miatt nem lépett pástra az olasz Andrea Cassara ellen.
Udvarhelyi Gábor szövetségi kapitány emlékeztetett arra, hogy Mátyás már a szerdai selejtezőben, a 64 közé jutásért vívott asszóban megsérült, de azt még - sántikálva - megnyerte. Állapota azonban nem javult.
"Bá...
2019-07-20 12:23:12
Vizes vb - Negyeddöntős a női vízilabda-válogatott
... ítéletidő, ugyan a hőmérséklet 25 Celsius-fok volt, óriási páratartalom, erős szél és szakadó eső jellemezte az elmúlt két napot.
Bíró Attila korábban azt mondta, bár dolgozott szövetségi kapitányként Új-Zélandon, a mostani együttesről már nem lehet sokat tudni.
Viszonylag gyorsan kiderült, hogy nem okozhat gondot a továbbjutás, a tengerentúliak azonos létszámban nem je...
2019-07-20 09:51:06
1 2 3 ....................745 746 ...........1118 1119 ..........1489 1490 1491 
Címkék: Simon Armilla, Stranigg Zsófia, Szabó Dóra, Szilovics Fanni, Tóth Nikolett, Vámos Petra, Zsiborás Luca, Golovin Vlagyimir, Pigniczki Krisztina, Herczeg Lilit, Európai Bizottság, Duna Arénában, Jerome Powell, Wladár Sándor, Kovács Ágnes, Kemény Dénes, Vári Attila, Magyar Vízilabda Szövetség, Julio, Natalija Taraszova, Mátyás Bálint, Andrea Cassara, Udvarhelyi Gábor, Bíró Attila, magyar válogatott, német Zöldek, szénerőművek gyorsabb, férfi párbajtőr-, 4x100 méteres, 2027-es világbajnokságot, magyar csapat, szinkronúszók szabad, magyarok lendületben, mezőny legjobbjának, kapus Herczeg, csoportkörben Ausztriát, középdöntőben Norvégiát, elődöntőben pedig, tavalyi debreceni, szövetségi kormány, legnépszerűbb német, szénerőművek esetén, utolsót mikor, férfi kard-, vasárnapi program, férfi párbajtőrözők, tokiói olimpia, döntős szereplés, dél-koreai világbajnokságon, váltó végül, selejtezőhöz képest, amerikai gazdaság, világkereskedelmi ellentétek, bizottság tagjaként, eseményen Kovács, döntéssel kapcsolatban,
© 2013 TVN.HU Kft.