Belépés
A vitaminokról
A vitaminokat, a zöldségeket és a gyümölcsöket az ember barátainak is nevezhetjük, mert ha rendszeresen fogyasztjuk ezeket a tápanyagokat, nagyobb esélyünk lesz arra, hogy lelassuljanak az öregedési folyamatok és hogy még idősebb korunkban is kicsattanó egészségnek örvendjünk. Most néhány érdekességet osztunk meg néhány tápanyaggal és táplálékkal kapcsolatban.

A D-vitami...
2021-07-29 21:11:55
Sosem tett értünk semmit a „fejlett” Nyugat
... figyelembevételével górcső alá venni a korábbi eseményeket, különös tekintettel az elmúlt közel fél évezredre. Avagy feltehetjük a kérdést: mit tettek ők értünk akkor, amikor igazán szükségünk lett volna rájuk? A választ sokan elintézhetik azzal, hogy semmit, de a helyzet ennél talán megérdemel egy bővebb, részletesebb visszatekintést.

Kezdhetnénk akár az 1664-es botrán...
2021-07-24 18:00:38
Ásványi anyagok, vitaminok, kiegészítők a meleg időszakban
Dübörög a nyár! Azonban nemcsak télen van szükségünk vitaminokra, ásványi anyagokra és különféle immunrendszert is támogató kiegészítőkre, tápanyagokra, hanem bizony nyáron a melegebb időszakban is nagy hasznát vesszük ezeknek a tápanyagoknak. A cikkben néhány remek kiegészítőt mutatunk be.

Ásványi anyagok közül ki kell emelni a magnéziumot, amely több mint 300 biokémiai...
2021-07-21 23:10:17
A víz
... folyadékot iszunk a nap során, ne csodálkozzunk, hogy nehezebben működik az agyunk, romlik a memóriánk és a kreativitásunk, sőt még a fejünk is megfájdulhat.

Az emésztéshez is szükségünk van vízre. Ha nem iszunk eleget, emésztési problémák és székrekedés is keletkezhet. Az elégtelen vízfogyasztás vesekövet és egyéb veseproblémákat is generálhat.

A folyadék az...
2021-07-20 16:25:42
Azt gondolom, hogy a mai világ fejtetőre van állítva
... gazdagság és más hasonlók elérésében, a gyermekeknek pedig szüleik idejéből oly kevés jut. A szülőknek nincs idejük egymásra és így a családokban kezdődik a világ békéjének felbomlása.
Szükségünk van megtalálni Istent, de Őt nem találhatjuk meg a zajban és nyugtalanságban. Isten a csend barátja. Nézzétek a természetet, ahogy a fák, a virágok, a fű csendben növekszik; nézzétek...
2021-07-19 12:54:52
Nyári méregtelenítő italok
Az emberek többsége nagyon várja a nyarat. Télen nem mindig fogjuk vissza magunkat a táplálkozás terén, így tavasszal, nyáron szükségünk lehet egy tisztító vagy méregtelenítő kúrára, amitől egy kicsit jobban érezhetjük magunkat és természetesen könnyebbnek is, hiszen ezek a méregtelenítő italok segíthetnek nekünk a fogyásban.

A méregtelenítés voltaképpen az a folyamat, a...
2021-07-11 10:07:52
A nyár kedvencei: zöld leveles zöldségek
... rendelkeznek. Gazdag forrásai ugyanis a vasnak, a magnéziumnak, a káliumnak, a cinknek, a kalciumnak, a foszfornak és a nátriumnak. Ha rendszeresen fogyasztjuk ezeket a zöldségeket, nem lesz szükségünk kiegészítő termékek szedésére sem, hiszen ezek a zöldségek tápanyagbombának is nevezhetők.

A zöld leveles zöldségek élelmi rostokban is meglehetősen gazdagok, mindemellet...
2021-07-02 21:54:41
A bőrünk hálás lesz, ha C-vitamin-szérummal kényeztetjük
... a bőrirritációt. Ma már nagyon sok krém, hidratáló és szérum tartalmazza ezt a vitamint. A szérumot jobban beszívja a s...
2021-07-02 21:20:27
Szíverősítő-vércukorszintet szabályozó vörös- és lilahagyma
... tartalmaznak, egyben kiváló prebiotikum-forrásoknak számítanak. Így a hagymák nagyon hasznosak a bélrendszer egészségének f...
2021-06-28 23:34:16
A napsütés, a napfényvitamin és az egészség
... UVB-expozíció csökkentheti többek között a nyelőcső-, a tüdő-, a gyomor-, a petefészek-, a húgyhólyag-, a vese-, illetve a végbélrák kialakulásának a kockázatát.

Alvásra van szükségünk a pihenéshez és a gyógyuláshoz is. A napozás, a napfény a cirkadiám ritmus - az alvás és az ébrenlét ciklusának - szabályozásában is aktívan részt vesz, illetve javítja az alv...
2021-06-25 23:13:48
1 2 3 ....................741 ..........1111 1112 ...........1481 1482 
Címkék: meleg időszakban, nyár kedvencei, bőrünk hálás, ember barátainak, öregedési folyamatok, korábbi eseményeket, elmúlt közel, választ sokan, helyzet ennél, 1664-es botrán, melegebb időszakban, cikkben néhány, elégtelen vízfogyasztás, gyermekeknek pedig, szülőknek nincs, családokban kezdődik, világ békéjének, csend barátja, emberek többsége, táplálkozás terén, tisztító vagy, kicsit jobban, méregtelenítő italok, méregtelenítés voltaképpen, zöldségek tápanyagbombának, zöld leveles, szérumot jobban, hagymák nagyon, bélrendszer egészségének, végbélrák kialakulásának, cirkadiám ritmus, ébrenlét ciklusának, tápanyagbombának, vércukorszintet, nyugtalanságban, visszatekintést, szabályozásában, veseproblémákat, napfényvitamin, méregtelenítés, kreativitásunk, immunrendszert, kialakulásának, természetesen, tápanyagoknak, méregtelenítő, lelassuljanak, csodálkozzunk, kiegészítőkre, vízfogyasztás, bőrirritációt, gyermekeknek, kényeztetjük, rendszeresen, tápanyagokat, megfájdulhat, gyógyuláshoz, vitaminokról, tápanyagokra,
© 2013 TVN.HU Kft.