Belépés
Ferenc pápa katekézise 01.13
... katekézissorozatát, ezúttal a magasztaló, dicsérő ima paradox szépségét tárta hallgatósága elé. Jézustól és a nyomában járó szentektől megtanulhatjuk, hogy elsősorban nem Istennek, hanem nekünk van szükségünk a magasztalásra, éspedig legfőképpen a csüggedés és elbizonytalanodás idején.
A világ jövőjét és az Egyház reményét mindig a ,,kicsinyek" biztosítják: azok, a...
2021-01-14 10:12:43
A haj, a bőr és a köröm erősítése természetes módszerekkel
... hullani kezd és töredezetté válik. A biotin pedig létfontosságú szerepet játszik az erős és egészséges körmök és haj fenntartásában.

A biotin mellett cinkkiegészítésre is szükségünk lehet, hiszen fontos szerepet játszik az oxidatív stressz okozta károsodások megelőzésében, támogatja a sejtek anyagcseréjét és a megfelelő immunitását, illetve hozzájárul a gyulladás csökke...
2021-01-09 21:32:00
Immunerősítő ital
... italt is, melyből akár mindennap fogyaszthatunk egy-egy pohárral. Adhatunk hozzá egy frissen facsart narancsot vagy citromot, mivel ezek is bővelkednek az antioxidáns C-vitaminban. Nagy szükségünk van rá, hiszen hatékonyan harcol a testben kialakult gyulladással szemben, ezért is számít remek immunerősítő vitaminnak.

A C-vitamin ezen kívül segít a kollagén-szintézisben,...
2021-01-07 09:35:22
Immunvédő stratégiák víruskrízisben
... helyes táplálkozásra. Nemcsak a mostani pandémiás helyzetben, hanem a tél közeledte miatt is fontos az egészséges étkezés. Vannak ugyanis olyan vitaminok és ásványi anyagok, melyekre szükségünk van ahhoz, hogy támogassák, sőt serkentsék az immunsejtek termelődését és fokozzák az aktivitásukat. Így lesznek hatékonyak a nyálkahártyák védelmében, a gyulladáscsökkentésben és a sejtreg...
2021-01-01 19:42:03
Az ölelésről
... keress egy olyan embert, akit szeretsz, és azonnal zárd a karjaidba! Az ölelés ugyanis az a csodaszer, ami semmibe sem kerül, mégis szinte mindenre gyógyír.

Most nagyobb szükségünk van rá, mint valaha. /Az is/ Igaz, mindeközben a koronavírus-biztos ölelés egyelőre még nem megoldott.

A mostani időszakban, amikor a másfél méteres távolságtartás javasolt, és ma...
2020-12-30 15:45:38
Nemsokára megszólal a karácsonyi csengő, amelynek hangja
... akiktől kap is valamit, hanem örömmel ajándékozza meg épp azokat, akik ezt nem tudják viszonozni.
A szeretet mindent elvisel, mindent hisz, mindent remél, mindent eltűr.
Nagy szükségünk van rá, hogy erőt meríthessünk a mindennapokban és a következő időszakot megújult erővel tudjuk folytatni.
Ahogy Pál Apostol mondja:
"Most még megmarad a hit, a remény és a szer...
2020-12-24 09:47:39
Adventi köznapok - december 23.
... eltöltsön, egyre jobban betöltse szívemet?
C. Horváth István Sándor

Imádság
Jöjj el népek várakozása, Jézus Krisztus, örvendeztess meg minket isteni jelenléteddel. Nagy szükségünk van tanácsra, segítségre, oltalomra. Ha saját erőnkből akarunk választani jó és rossz között, könnyen tévedésbe esünk, s észrevétlenül becsapjuk magunkat. Ha jók szeretnénk lenni hi...
2020-12-23 18:44:16
Gyomorproblémák ellen
... hatásos gyógyszere a gyomorfájdalmaknak és az emésztési problémáknak. Elsősorban a puffadás és a bélgázok megszüntetésében lehet hasznos.

Amennyiben nagyon gyors segítségre van szükségünk, készítsünk citromos vizet, hiszen ez szünteti meg leggyorsabban a gyomorral kapcsolatos problémákat.

Emésztési gondok esetén az almaecetre is bátran számíthatunk. Keverjen ...
2020-12-21 23:02:33
A német katolikus egyház karácsonyi üzenete
... püspök, a német evangélikus egyház tanácsának elnöke.
Isten emberré lett; világosságot hozott, bizalmat és bátorítást egy sötét és reményteli világba.
Ezekben a napokban nagy szükségünk van erre - szerepel a német püspökök üzenetében. - Nagy aggodalom van bennünk magunk miatt és másokért. És éppen az aggodalomban és a félelmekben érezzük meg mi, keresztények ...
2020-12-21 19:11:57
Szükségünk van a reggelek, muzsikáló csendjére
...
2020-12-17 08:03:59
1 2 3 ....................736 737 ..........1105 1106 ..........1472 1473 1474 
Címkék: Ahogy Pál Apostol, Horváth István Sándor, Jézus Krisztus, köröm erősítése, karácsonyi csengő, német katolikus, nyomában járó, világ jövőjét, biotin pedig, biotin mellett, oxidatív stressz, sejtek anyagcseréjét, megfelelő immunitását, gyulladás csökke, frissen facsart, antioxidáns C-vitaminban, testben kialakult, mostani pandémiás, egészséges étkezés, immunsejtek termelődését, nyálkahártyák védelmében, olyan embert, ölelés ugyanis, mostani időszakban, másfél méteres, szeretet mindent, következő időszakot, emésztési problémáknak, bélgázok megszüntetésében, gyomorral kapcsolatos, német evangélikus, napokban nagy, német püspökök, félelmekben érezzük, megszüntetésében, gyomorproblémák, megtanulhatjuk, mindennapokban, fenntartásában, víruskrízisben, fogyaszthatunk, távolságtartás, aktivitásukat, anyagcseréjét, táplálkozásra, észrevétlenül, magasztalásra, leggyorsabban, nyálkahártyák, megelőzésében, jelenléteddel, létfontosságú, termelődését, számíthatunk, módszerekkel, immunerősítő, gyulladással, hallgatósága,
© 2013 TVN.HU Kft.