Belépés
A nővér, aki tanúja volt Pio atya és Mindszenty bíboros ....
... megkért, hogy kísérjem el Mindszenty bíboroshoz a börtönbe, és vigyem el neki a szentmiséhez szükséges kellékeket." Az elöljáró anya azt felelte: ,,Talán az engedélyemre van szükséged?!" Kérdésére, hogy mikor kell menniük, azonnal azt felelte, hogy másnap este. Ekkor az elöljáró anya engedélyezte, hogy Rita nővér összeszedje és előre vigye be a szobájába a kelléke...
2018-11-15 18:39:09
Szükséged van Isten erejére ahhoz, hogy teljes életet élj.
A Bibliában azt olvassuk, hogy ,,...mert Isten országa nem csak sok beszéd, hanem az Isten ereje által való élet." (1Kor 4:20 NLT fordítás)
Tudtad, hogy Isten nem áldja meg azokat, akik csak magukban bíznak? Azokat áldja meg, akik tőle függenek és alárendelik magukat neki.
Isten használni akar téged, de ehhez az Ő ereje által kell élned. Az Efézus 3:20-ben úgy olvassuk, h...
2018-11-15 17:49:43
A rizslé valódi kincs
... szemek megfőttek, szépségápolási eszközként.

Egy edénybe tégy bele 2-3 evőkanál rizst, majd adj hozz 2 nagyobb bögre vizet. Nem kell bele se vaj, se só, mert amire leginkább szükséged lesz, az a rizsben lévő keményítő. Addig főzd a rizst, míg a víz fehéresé, tejszerűvé válik.

Ezután szűrd le a rizst, amelyet tetszőlegesen felhasználhatsz. A tejszerű főzővize...
2018-11-14 22:48:36
Kerti tippek a hatékony őszi talajtakaráshoz
... illetve fertőzésekhez vezethet. A szerint szabályozd takaród vastagságát, hogy milyen kemények szoktak lenni a telek otthonod környékén. Ha a fagyok ritkábban fenyegetnek, akkor nincs szükséged mély takaróra. Ne feledd, hogy a lehullott hóréteg is kínál némi hőszigetelést.Igyekezz olyan anyagot választani, amit a szél nem fog elfújni. A levéldarabkák vagy ...
2018-11-14 08:32:30
Reményik Sándor: Kereszt
.....................
Kemény a harc, nehéz a kereszt terhe.
Nem bírom már! - sóhajtva csüggedezve.
De tarts ki! Egyszer meglátod, megérted,
Hogy a keresztre miért volt szükséged.

Vándor roskad le az útszél kövére.
Bot a kezében. Bárcsak célhoz érne...
2018-11-11 07:16:07
Hogyan élj Isten ereje által?
... ,,Mert Isten országa nem csak sok beszéd, hanem az Isten ereje által való élet." 1Kor 4:20

Szükséged van Isten erejére ahhoz, hogy teljes életet élj.

A Bibliában azt olvassuk, hogy ,,...mert Isten országa nem csak sok beszéd, hanem az Isten ereje által való élet." (1Kor 4:20 NLT fordítás)

Tudtad, hogy Isten nem áldja meg a...
2018-11-10 19:29:34
Imádság
... azért, mert hitványnak érzed magadat. Ne várj semmire. Ne várj senkire. A várakozás a gonosztól származik. Úgy, ahogy éppen most vagy, menj Krisztushoz. Minél rosszabb vagy, annál inkább szükséged van Rá. Fordulj Hozzá. Sosem javíthatsz helyzeteden, ha egy helyben topogsz.
Ne félj attól, hogy imádságod el-elakad, hogy szavaid erőtlenek, hogy beszéded szegényes. Jézus érti ami...
2018-11-06 20:43:06
Harmonia.......
... vele. Idézd fel magadban azokat az eseményeket, mikor lángra lobbantál bármilyen okból, és azoknak a cselekedeteknek mi lett a következménye.
Fedezd fel, milyen területeken lenne szükséged egy kis tűzre, hogy tettre készségedet begyújtsa.
Üzeni, hogy a tüzet táplálni kell, különben kialszik.

Erre is gondolj: Olvasd Heine versét: ,,Kedv és tűz volt dalomba...
2018-11-06 17:52:48
10 szobanövény, amikkel pozitív energiákat vihetsz ...
... a csinos szobanövény az egyik legnépszerűbb választás a minimalista stílusú skandináv otthonokban, de a Feng Shuiban is előszeretettel ajánlják. Valójában bárhová elhelyezheted, ahol szükséged van a pozitív energiákra, csak ügyelj rá, hogy a helység elegendő természetes napfényt kapjon.

...
2018-11-04 13:51:19
Csak dörzsöld az arcodba ezt a fűszernövényt ...
... ráncaid,szarkalábaid, amitől szeretnél a lehető leghamarabb, legolcsóbban és legegyszerűbben megszabadulni?
Nos, ha így van, akkor csak egy egyszerű, könnyen beszerezhető fűszernövényre van szükséged, ami orvosolja a szépséghibád!

Az ánizs édeskés, jellegzetes aromájú fűszer, leginkább a magját használjuk.
Sütemények, kompótok (pl. rebarbarához vagy almához fi...
2018-11-03 16:38:34
1 2 3 ...............759 760 ........1139 1140 ........1518 1519 1520 
Címkék: Reményik Sándor, Mert Isten, Fordulj Hozzá, Olvasd Heine, Feng Shuiban, rizslé valódi, hatékony őszi, szentmiséhez szükséges, elöljáró anya, edénybe tégy, tejszerű főzővize, szerint szabályozd, telek otthonod, fagyok ritkábban, lehullott hóréteg, levéldarabkák vagy, kereszt terhe, keresztre miért, útszél kövére, gonosztól származik, helyben topogsz, tüzet táplálni, csinos szobanövény, egyik legnépszerűbb, minimalista stílusú, pozitív energiákra, helység elegendő, lehető leghamarabb, ánizs édeskés, magját használjuk, ccuzqsuyriuyrnd, cselekedeteknek, talajtakaráshoz, felhasználhatsz, legegyszerűbben, előszeretettel, fűszernövényre, szépségápolási, elhelyezheted, almaimotthona, fűszernövényt, levéldarabkák, következménye, hőszigetelést, megszabadulni, legnépszerűbb, tetszőlegesen, fertőzésekhez, beszerezhető, szarkalábaid, engedélyemre, engedélyezte, rebarbarához, szépséghibád, legolcsóbban, szentmiséhez, leghamarabb, fenyegetnek, eseményeket, szobanövény, jellegzetes, természetes, helyzeteden, alárendelik, otthonokban,
© 2013 TVN.HU Kft.