Belépés
Bírálja az Euronews állami álhírterjesztéséről szóló véleménycikkét Kovács Zoltán
... határokat, kijárási korlátozásokat vezes...
2020-07-09 22:12:45
Paschal Donohoe ír pénzügyminisztert választották az eurócsoport új elnökévé
... folyó versenyben a luxemburgi pénzügyminisztert, Pierre Gramegnát és a spanyol gazdasági minisztert, Nadia Calvinót utasította maga mögé, mivel egyikük sem szerezte meg a megválasztáshoz szükséges tíz titkos szavazatot.
Az ír szakpolitikus kinevezése szakértők szerint mérföldkövet jelent Írország számára, tíz évvel azután, hogy az ország a pénzügyi válság idején euróövezeti m...
2020-07-09 22:04:23
Ne ítélj
... együtt hullnak.
Mi olyan együgyűn ítélünk
S a dolgok olyan bonyolultak.

Istenem, add, hogy minél halkabb legyek
Versben, s mindennapi beszédben
Csak a szükségeset beszéljem.
De akkor szómban súly legyen s erő
S mégis egyre inkább simogatás:
Ezer kardos szónál többet tevő.
S végül ne legyek más, mint egy szelíd igen vagy nem...
2020-07-09 21:47:46
Koronavírus - Nyithatnak Angliában a szabadtéri színpadok, az edzőtermek és az uszodák
... koronavírus-járvány elleni küzdelemben.
Hozzátette ugyanakkor, hogy a korlátozásokat enyhítő intézkedések feltételesek és visszafordíthatók, és a brit kormány habozás nélkül megtenné a szükséges szigorító lépéseket, ha a járványhelyzet ezt megkövetelné.
A legújabb adatok azonban a nagy-britanniai járvány intenzitásának igen jelentős enyhülését mutatják.
Az egészségü...
2020-07-09 20:52:32
Varga Judit: folytatódhat a Székely Nemzeti Tanács aláírásgyűjtése
... Magyarország, Románia és Szlovákia - tudta felmutatni a jogszabály által elvárt minimális aláírásszámot.
Az Európai Parlament csütörtökön jóváhagyta az európai polgári kezdeményezésekhez szükséges aláírások összegyűjtésére és ellenőrzésére vonatkozó határidők visszamenőleges meghosszabbítását célzó európai bizottsági javaslatot. Az új szabályok szerint a koronavírus-járványra...
2020-07-09 20:22:57
Koronavírus - Az EP jóváhagyta az európai polgári kezdeményezések határidejének meghosszabbítását
... meghosszabbítását egytől három hónapig terjedő időszakkal, ha egyébként nem tudnák időben elvégezni a feladatot. Az uniós intézmények elhalaszthatják a polgári kezdeményezés szervezőivel szükséges találkozókat és a nyilvános meghallgatásokat. Ezekre akkor kerül majd sor, amikor a közegészségügyi helyzet megengedi.
A koronavírus-járvány esetleges második hulláma esetén az Euró...
2020-07-09 20:22:36
Koronavírus - Miniszter: Csehország felkészült a járvány esetleges második hullámára
... küzdelmet.
A téma Tomás Petrícek cseh és Ekaterina Zaharieva bolgár külügyminiszter csütörtöki prágai tárgyalásain is napirendre került. A felek egyetértettek abban, hogy a jövőben szükséges lenne európai szinten is jobban összehangolni a koronavírus-járvány elleni fellépést. Zaharieva leszögezte: Bulgária sikeresen védekezett a járvány ellen, ma biztonságos országnak számít,...
2020-07-09 19:02:37
Rétvári: a Dunakanyarnak végre saját hajójárata lett
... kampánya is. A turisztikai ágazatban mintegy 400 ezer család megélhetésére van közvetve vagy közvetlen hatással a járvány miatt kialakult helyzet - tette hozzá.
...
2020-07-09 19:02:22
Uniós és önkormányzati forrásból épült termelői piac Letenyén
... nyitják meg.
A polgármester tájékoztatása szerint a beruházás költségéből 217 millió forint európai uniós támogatás, a többi önkormányzati forrás. A piac és hűtőház üzemeltetéséhez szükséges közmű-vezetékeket 5600 négyzetmétert meghaladó önkormányzati telken építették ki.
A termelői piacon a kézműves áruk mellett szezonális termékeket is árusíthatnak. A termelők számára...
2020-07-09 17:22:49
Koronavírus - Skócia egyelőre nem oldja fel a Szerbiából és Spanyolországból beutazók karanténkötelezettségét
... listáról, mivel e két ország esetében továbbra is "aggodalomra ad okot" a Covid-19-járványt okozó új koronavírus elterjedtsége.
A skót miniszterelnök hozzátette: ez nagyon nehéz, de szükséges döntés volt annak érdekében, hogy elejét lehessen venni a járvány újbóli fellángolásának.
Sturgeon kiemelte, hogy több szomszédos ország már lezárta Szerbiával közös határait a fert...
2020-07-09 16:52:38
1 2 3 .............4073 .......6109 6110 .......8145 8146 
Címkék: Kovács Zoltán, Paschal Donohoe, Nyithatnak Angliában, Varga Judit, Székely Nemzeti Tanács, Pierre Gramegnát, Nadia Calvinót, Európai Parlament, Tomás Petrícek, Ekaterina Zaharieva, szabadtéri színpadok, európai polgári, járvány esetleges, luxemburgi pénzügyminisztert, spanyol gazdasági, megválasztáshoz szükséges, pénzügyi válság, dolgok olyan, szükségeset beszéljem, szelíd igen, korlátozásokat enyhítő, brit kormány, szükséges szigorító, legújabb adatok, nagy-britanniai járvány, jogszabály által, uniós intézmények, polgári kezdeményezés, nyilvános meghallgatásokat, közegészségügyi helyzet, téma Tomás, felek egyetértettek, jövőben szükséges, járvány ellen, turisztikai ágazatban, járvány miatt, polgármester tájékoztatása, beruházás költségéből, többi önkormányzati, termelői piacon, kézműves áruk, termelők számára, skót miniszterelnök, járvány újbóli, spanyolországból, meghallgatásokat, összegyűjtésére, visszamenőleges, kezdeményezések, fellángolásának, aláírásgyűjtése, elhalaszthatják, közegészségügyi,
© 2013 TVN.HU Kft.