Belépés
Csáky: Európának vissza kell térnie a hagyományos kereszténydemokrata értékekhez
... kulcskérdésnek látják, hogy az MKP meg tudja mutatni erejét, s a Szlovákiában május 25-én tartandó voksoláson meg tudja haladni a vonatkozó jogszabályokban megszabott - az EP-be jutáshoz szükséges - 5 százalékos küszöböt. "A felvidéki magyar közösség jövője, közérzete és jövőbeli tervei alapozódnak meg ezáltal" - fogalmazott Csáky Pál.
Berényi József, az MKP európai parlament...
2019-05-03 15:41:52
MOB - Kulcsár Krisztián szerint nem áll jobban a magyar sport, mint Rio előtt
... korlátozódik, hogy minél jobban segítsék az sportállamtitkárság munkáját, mivel Magyarországon az állami sportirányítás dönt a beáramló források elosztásáról.
"Az anyagiak megléte szükséges, de nem elégséges feltétel. Fontos, hogy meglegyen a megfelelő számonkérés és következmény, különben nem lehet elvárni, hogy a teljesítmény megszülessen" - fogalmazott Kulcsár, aki szerint...
2019-05-03 12:01:10
Országos kampány indul a nemzeti parkok fejlesztéseinek bemutatására
... továbbá a természetvédelmi kezelést és a nagyközönség számára a bemutatást szolgáló infrastruktúrát, illetve a természetvédelmi őrszolgálatot, beleértve a természetvédelmi monitorozáshoz szükséges infrastruktúra fejlesztését - sorolta.
A programokról, az események időpontjairól tájékoztatást kaphatnak az érdeklődők a https://nyiltnap.szechenyi2020.hu honlapon és az Együtt fe...
2019-05-02 13:43:07
Tarlós: uniós kötöttség a dugódíj bevezetése
... segítsenek szociális támogatásokkal. Ugyanakkor megjegyezte azt is, hogy ezekért a nehéz helyzetekért az önkormányzatot "nulla felelősség terheli", továbbá erre a fakultatív feladatra források szükségesek.
Kitért arra is, hogy a fővárosnak vannak egyéb szociális kötelezettségei, amelyek szintén forráshiányosak. A főpolgármester példaként említette, hogy a hajléktalanokra szer...
2019-04-18 16:52:15
Gulyás: a bérelt egészségügyi magánberendezések kiváltása a cél
... egészségügyben a ppp-hez hasonló konstrukciók megszüntetése a cél, ezzel függ össze, hogy a miskolci kórháznak 1,8 milliárd forintot biztosít a központi költségvetés onkológiai kezeléshez szükséges két sugárterápiás berendezés beszerzésre. Kérdésre elmondta, a mostani tulajdonostól veszik meg a gépeket.
A miniszter értékelése szerint az egészségügyben az elmúlt években sikerü...
2019-04-18 13:41:32
Krónika 4. rész (kérdések)
... kérdezte.
Kontrát Károly, a Belügyminisztérium parlamenti államtitkára válaszában azt mondta: a rendőrség az elmúlt tíz évben kiemelkedő eredményeket ért el. Az eredményes munkához szükséges források szerepelnek a költségvetésben - folytatta, és szólt a többi közt a gépjárműbeszerzésekről is.
Jobbik: mennyire eredményes a cigányság felzárkóztatását célzó program?
...
2019-03-25 14:01:38
Az ukrán főügyész beavatkozással vádolta meg az amerikai nagykövetet, Washington cáfol
... intézményekre van szükség".
A külképviselet szerint Washington változatlanul tartja magát kötelezettségvállalásaihoz, beleértve az ukrán igazságszolgáltatási rendszer reformjához szükséges anyagai támogatás nyújtását, de a forrásokat az adott pillanatban meglévő szükségletek figyelembe vételével osztják el.
"A politikai akarat hiánya miatt, példának okért a főügyészség...
2019-03-21 11:51:52
Spirulina /Chlorella – két csodálatos szupertáplálék
... tartják/ragasztják össze, az ízületekben a csontvégek egymáson való könnyű elmozdulását teszik lehetővé), valamint Béta-karotin (ami az A-vitamin elővitaminja, amiből az emberi szervezet éppen a szükséges mennyiségben állít elő magának) és nukleinsavak (RNS és DNS), amik a sejtépítésben segítik a szervezetünket.

A mikroalgák megoldást jelenthetnek a táplálkozásból szárm...
2019-03-16 20:36:50
Velencei Bizottság: lehetővé kell tenni a civil szervezetek külföldi finanszírozását
... Ukrajnában, Magyarországon és Oroszországban jelentkeztek kihívások a közelmúltban.
A szakértők elismerték, hogy a terrorizmus finanszírozásának és a pénzmosás megakadályozása érdekében szükséges a civil szervezetek átláthatósága, ugyanakkor mind a hazai, mind a külföldi finanszírozás biztosítását fontos feltételnek nevezték működésük és feladataik önállóan és független gyako...
2019-03-15 18:21:58
ITM: a tiszta, okos és megfizethető energia biztosítására épül az új nemzeti energiastratégia
... rá.
A demográfiai kihívások jelentősek, 1981 óta minden évben egyre kevesebb magyar van. Az államtitkár szerint népesedési kérdésekre a megoldás a magyar fiatalok kezében van, ezért is szükséges az, hogy a családpolitika és a támogatások hosszú távon stabilak és kiszámítható legyenek.
Beszélt arról is, hogy a családbarát fordulat eredményei jól láthatók: 2010-hez képest...
2019-03-12 17:28:02
1 2 3 ...............................189 190 ...............283 284 ...............377 378 379 
Címkék: Kulcsár Krisztián, Velencei Bizottság, Csáky Pál, Berényi József, Kontrát Károly, magyar sport, nemzeti parkok, dugódíj bevezetése, bérelt egészségügyi, ukrán főügyész, amerikai nagykövetet, civil szervezetek, vonatkozó jogszabályokban, felvidéki magyar, állami sportirányítás, beáramló források, anyagiak megléte, megfelelő számonkérés, teljesítmény megszülessen, természetvédelmi kezelést, nagyközönség számára, bemutatást szolgáló, természetvédelmi őrszolgálatot, természetvédelmi monitorozáshoz, események időpontjairól, nehéz helyzetekért, fakultatív feladatra, fővárosnak vannak, főpolgármester példaként, hajléktalanokra szer, ppp-hez hasonló, miskolci kórháznak, központi költségvetés, mostani tulajdonostól, miniszter értékelése, elmúlt években, eredményes munkához, többi közt, cigányság felzárkóztatását, külképviselet szerint, adott pillanatban, politikai akarat, csontvégek egymáson, emberi szervezet, szükséges mennyiségben, sejtépítésben segítik, mikroalgák megoldást, táplálkozásból szárm,
© 2013 TVN.HU Kft.