Belépés
Vers
...
By, Bodor Laszlo

Az ország almafája.

Szomoruan állt az ország fája,
Vadhajtás lett egyik ága.
Nagy reményü szép kis hajtás,
De szükségessé vált egy éles vágás.
Azt hitte már övé a világ,
Elfeledte ő csak egy kis ág.

Tudatosan koncentrált a célra,
Haladt a cél felé, de mindig csak jobra.
Elvakult hívta ...
2018-12-14 21:29:14
Pintér: a demokráciát rendbontók zavarták meg
... a biztosításban résztvevő rendvédelmi állomány helytállásáért.
A belügyminiszter hozzátette: a rendőrség továbbra is biztosítja a békés gyülekezési jogot, de a "fokozatosság, a szükségesség és az arányosság figyelembe vételével gátat fog szabni az erőszaknak".
Kiemelte továbbá, hogy "a törvényeket Magyarországon mindenkinek be kell tartania, a rendőrség elsődleges felad...
2018-12-13 21:32:58
Advent - Fokozott ellenőrzést rendeltek el Budapesten
... vonzó rendezvényt, vásárt jelentettek be, melyeknek eredményes rendőri biztosítása, a közrend és a közbiztonság rendjének fenntartása érdekében fokozott ellenőrzés elrendelése vált szükségessé. A Budapest teljes területét érintő ellenőrzés célja: a jogsértő cselekmények elkövetésének megelőzése, felderítése, illetve megszakítása.
Korábban, egy csütörtöki sajtótájékoztatón bej...
2018-12-13 18:42:54
Krónika 1. rész (a Kúria 2017-es beszámolója)
... szerződések előtt, ha azok kölcsönösek és önkéntesek.
Darák Péter azt is hangsúlyozta, csak ott lehet tiltani a hajléktalanok jelenlétét, ahol azt valóban védendő értékek teszik szükségessé.
Kitért arra, hogy megszüntették a tartós titkári foglalkozást, ehelyett újabb főtanácsadói helyeket hoztak létre, idén már 18 főtanácsadó támogatta a bíróság szakmai munkáját.
I...
2018-12-13 10:51:43
A pozitív gondolkodás
... ha kifejezetten kellemetlen vagy fájdalmas. ...
2018-12-13 09:28:18
Fővárosi Közgyűlés - A képviselők támogatták az e-jegyrendszer projektjének átalakítását
... 4-es metró korrupciógyanús ügyeit feltáró testület ülésein nem volt hajlandó részt venni.
Az elfogadott javaslatban az írták, másfél éve műszaki és jogszabályi változások miatt szükségessé vált több szerződés módosítása. A tárgyalások folytak, de projekt kezdetekor átadott bankgarancia időközben lejárt. A BKK igazgatósága november 21-én szerződésszegés miatt döntött a szerződ...
2018-12-12 18:22:49
A spanyol kormányfő szerint a katalán szeparatizmus és a Brexit is hazugságokra épült
... egyetlen, amit kérek, hogy nézzünk kívülre, és tanuljunk más társadalmak hibáiból" - fogalmazott, hozzátéve, hogy szerinte a Brexit legfontosabb tanulsága a demokrácia megerősítésének szükségessége a hazugsággal szemben.
A spanyol miniszterelnök kiemelte: minden folyamat, amely hazugságokra épül, csak arra szolgál, hogy megossza a társadalmat.
Mint mondta, Katalóniában n...
2018-12-12 17:01:57
Krónika 6. rész (határozathozatalok)
... rendelet jogharmonizációját valósítja meg.
A foglalkoztató nyugellátással kapcsolatos irányelv alapján a foglalkoztatói nyugdíjszabályozás a gazdasági és pénzügyi válságot követően szükségessé vált módosításokat tartalmazza - olvasható az előterjesztésben, amely így magasabb szintű irányítási és tájékoztatási követelményeket ír elő a nyugdíjkonstrukciók tagjai és ellátottai v...
2018-12-12 13:02:02
Krónika 3. rész (határozathozatalok)
... érdekében.
Bővülnek az elektronikus ügyintézési lehetőségek. Idegrendészeti eljárásba tartozó kérelmezést elektronikus úton is lehet indítani, de a biometrikus adatok rögzítésének szükségessége miatt a - jogilag és biztonsági szempontból is elengedhetetlen - személyes megjelenési kötelezettség továbbra is megmarad.
A magyar állampolgárok harmadik országbeli családtagjai ...
2018-12-12 11:52:20
Brexit - Theresa May: biztosítékokra van szükség, hogy a tartalékmegoldás csak átmeneti lehet
... Unióval olyan megállapodás, amely nem tartalmazza e backstop-opciót.
A brit miniszterelnök megerősítette azt is, hogy London nem akarja alkalmazni e tartalékmegoldást, de ha mégis szükségessé válna életbe léptetése, a brit kormány biztos akar lenni abban, hogy a megoldás csak átmeneti lehet.
Theresa May kijelentette: mostani utazásának célja az, hogy erre biztosítékokat...
2018-12-11 20:35:31
1 2 3 .................214 .........321 .........427 428 
Címkék: Fővárosi Közgyűlés, Theresa May, Bodor Laszlo, Darák Péter, demokráciát rendbontók, pozitív gondolkodás, képviselők támogatták, e-jegyrendszer projektjének, spanyol kormányfő, katalán szeparatizmus, tartalékmegoldás csak, ország almafája, ország fája, éles vágás, biztosításban résztvevő, belügyminiszter hozzátette, rendőrség továbbra, békés gyülekezési, arányosság figyelembe, törvényeket Magyarországon, rendőrség elsődleges, közbiztonság rendjének, jogsértő cselekmények, csütörtöki sajtótájékoztatón, hajléktalanok jelenlétét, tartós titkári, bíróság szakmai, elfogadott javaslatban, tárgyalások folytak, demokrácia megerősítésének, hazugsággal szemben, spanyol miniszterelnök, foglalkoztató nyugellátással, elektronikus ügyintézési, biometrikus adatok, magyar állampolgárok, brit miniszterelnök, brit kormány, megoldás csak, tartalékmegoldás, előterjesztésben, szerződésszegés, megerősítésének, belügyminiszter, korrupciógyanús, elengedhetetlen, követelményeket, foglalkoztatói, helytállásáért,
© 2013 TVN.HU Kft.