Belépés
Ferenc pápa: A szenvedő testvér hozzánk tartozik, ő a jászol
... advent negyedik vasárnapján a Szentatya az angyali üdvözletről szóló evangéliumról elmélkedett. Kiemelte Mária készséges bátorságát és az Isten terveire való mindenkori igent mondás szükségességét.

Ferenc pápa teljes beszédének fordítását közreadjuk. https://www.magyarkurir.hu/hirek/fer enc-papa-szenvedo-testver-hozzank-ta rtozik-o-jaszolban-fekvo-jezus?fbcli d=IwAR...
2020-12-21 22:29:50
3806 fővel emelkedett a beazonosított fertőzöttek száma
... nekik fenntartott vásárlási idősávon kívüli más időpontban is vásárolhatnak.

A kormány mai ülésén értékeli a jelenleg érvényben lévő korlátozó intézkedések hatását és szükségességét. Továbbra is kérjük a magyar emberek együttműködését és fegyelmezettségét a szabályok betartásában!

A rendőrség szigorúan ellenőrzi a szabályok betartását, pénzbírságot szabhat ki...
2020-11-25 10:52:38
3 929 fővel emelkedett a beazonosított fertőzöttek száma
... nekik fenntartott vásárlási idősávon kívüli más időpontban is vásárolhatnak.

A kormány szerdai ülésén értékeli a jelenleg érvényben lévő korlátozó intézkedések hatását és szükségességét. Továbbra is kérjük a magyar emberek együttműködését és fegyelmezettségét a szabályok betartásában!

A rendőrség szigorúan ellenőrzi a szabályok betartását, pénzbírságot szabha...
2020-11-24 09:59:23
3334 fővel emelkedett a beazonosított fertőzöttek száma
... védelme. Ezt szolgálják a veszélyhelyzettel kihirdetett újabb védelmi intézkedések. A kormány szerdai ülésén értékeli a jelenleg érvényben lévő korlátozó intézkedések hatását és szükségességét. Továbbra is kérjük a magyar emberek együttműködését és fegyelmezettségét a szabályok betartásában!

A rendőrség szigorúan ellenőrzi a szabályok betartását, pénzbírságot szabhat ki...
2020-11-23 09:53:40
4320 fővel emelkedett a beazonosított fertőzöttek száma
... Ezt szolgálják a veszélyhelyzettel kihirdetett újabb védelmi intézkedések. A kormány jövő hét szerdai ülésén értékeli a jelenleg érvényben lévő korlátozó intézkedések hatását és szükségességét.Továbbra is kérjük a magyar emberek együttműködését és fegyelmezettségét a szabályok betartásában!

A rendőrség szigorúan ellenőrzi a szabályok betartását, pénzbírságot szabhat ki,...
2020-11-22 09:44:33
4397 fővel emelkedett a beazonosított fertőzöttek száma
... Ezt szolgálják a veszélyhelyzettel kihirdetett újabb védelmi intézkedések. A kormány jövő hét szerdai ülésén értékeli a jelenleg érvényben lévő korlátozó intézkedések hatását és szükségességét. Továbbra is kérjük a magyar emberek együttműködését és fegyelmezettségét a szabályok betartásában!

A rendőrség szigorúan ellenőrzi a szabályok betartását, pénzbírságot szabhat k...
2020-11-21 10:19:08
4440 fővel emelkedett a beazonosított fertőzöttek száma
... Ezt szolgálják a veszélyhelyzettel kihirdetett újabb védelmi intézkedések. A komány jövő hét szerdai ülésén értékeli a jelenleg érvényben lévő korlátozó intézkedések hatását és szükségességét. Továbbra is kérjük a magyar emberek együttműködését és fegyelmezettségét a szabályok betartásában!

A rendőrség szigorúan ellenőrzi a szabályok betartását, pénzbírságot szabhat ki...
2020-11-20 09:29:56
Méregtelenítő diéták
... tartó diéták, amelyek arra szolgálnak, hogy megszabadítsák a szervezetet a felgyűlt méreganyagoktól és melléktermékektől.
Ezek a természetgyógyászattal (amely kiemeli a tápanyag szükségességét a szervezet öngyógyító mechanizmusában) kapcsolatos emésztéssel foglalkozó teóriákon alapulnak.

Általánosságban a méregtelenítő diéták a következő dolgokra helyezik a hangsúl...
2020-10-08 23:23:32
A hit
... egyházáig. Isten minden időben szól, és az embernek hittel kell válaszolnia minden időben.
Manapság, talán sokkal inkább, mint bármikor eddig, felismerjük a hit nehézségét és szükségességét. A tudomány módszere mélyen befolyásolja életmódunkat. A tudományos módszer nem fogad el bizonyítékot addig, amíg nem lát, nem vizsgál meg, és nem vizsgál meg kétszeresen valamit. Ez a mód...
2020-08-21 07:30:47
Koronavírus - Iohannis szociáldemokrata ellenfeleit tette felelőssé a súlyos romániai járványhelyzetért
... rámutatva, hogy a járvány csak a védőmaszk viselésével és a fegyelmezett távolságtartással fékezhető meg.
A szeptember 27-ére kiírt helyhatósági választások újbóli elhalasztásának szükségességét firtató újságírói kérdésre válaszolva Iohannis úgy értékelte: szükség van az önkormányzati vezetők legitimitásának "helyreállítására", és lehet, hogy egy későbbi időpont, amikor a kor...
2020-07-29 19:13:36
1 2 3 .........................159 160 .............239 240 .............317 318 319 
Címkék: Kiemelte Mária, szenvedő testvér, beazonosított fertőzöttek, súlyos romániai, angyali üdvözletről, jelenleg érvényben, magyar emberek, szabályok betartásában, rendőrség szigorúan, szabályok betartását, kormány szerdai, veszélyhelyzettel kihirdetett, kormány jövő, komány jövő, felgyűlt méreganyagoktól, tápanyag szükségességét, szervezet öngyógyító, méregtelenítő diéták, következő dolgokra, embernek hittel, tudomány módszere, tudományos módszer, járvány csak, védőmaszk viselésével, fegyelmezett távolságtartással, szeptember 27-ére, önkormányzati vezetők, későbbi időpont, szociáldemokrata, helyreállítására, legitimitásának, együttműködését, mechanizmusában, méreganyagoktól, elhalasztásának, általánosságban, szükségességét, megszabadítsák, beazonosított, evangéliumról, méregtelenítő, vásárolhatnak, önkormányzati, intézkedések, életmódunkat, pénzbírságot, betartásában, befolyásolja, helyhatósági, fegyelmezett, bizonyítékot, kihirdetett, magyarkurir, fertőzöttek, felismerjük, koronavírus, fenntartott,
© 2013 TVN.HU Kft.