Belépés
Férfi vízilabda világliga szuperdöntő - Óriási vihar miatt félbeszakadt a magyar-spanyol mérkőzés
...
A találkozó 9-8-as spanyol vezetésnél a negyedik negyed kezdete előtt állt meg, ekkor a szervezők húszperces szünetet rendeltek el, azonban az özönvízszerű eső ezután is csak erősödött.
Mindeközben az újságírók a médiaközpontba menekültek, ott azonban leszakadt a mennyezet egy darabja, a víz pedig bezúdult.
Arról egyelőre nincsenek információk, mikor folytatják a ta...
2019-06-19 19:33:41
Férfi vízilabda világliga szuperdöntő - Viharos meccsen óriási magyar győzelem
... Märcz Tamás szövetségi kapitány időkérése - gyengén játszotta meg a fórt. A spanyolok nem tudták növelni a különbséget, Jansik Dávid emberelőnyből viszont közelebb hozta a magyarokat. A nagyszünet előtti utolsó percben gyors gólváltással alakult ki a félidei eredmény (6-5).
Úgy kezdődött a harmadik felvonás, ahogy a második is, Pásztor Mátyás talált a kapuba. A csapatkapitány...
2019-06-19 19:18:09
Ukrán válság - Nem enyhül a helyzet a Donyec-medencében, újabb ukrán katonai veszteségek
...
A szerdán kiadott közlemény szerint kedden az ellenséges erők 11-szer sértették meg a tűzszünetet, ebből négy alkalommal vetettek be a minszki egyezményekben tiltott nehéztüzérségi fegyvereket. A keddi támadásokban öt katona sérült meg, hárman súlyosabban. Szerdán kora reggelig újabb három támadást hajtottak végre az ukrán hadsereg állásai ellen, aminek következtében egy ukrá...
2019-06-19 19:08:39
Vívó Eb - Pástok a vásárcsarnokban
... elvállalná a rendezést. Ekkor az európai szövetség, egyben az orosz olimpiai bizottság elnöke, a négyszeres olimpiai bajnok, egyéniben ötszörös vb-aranyérmes kardozó Sztanyiszlav Pozdnyakov szünetet kért, majd néhány perc után bejelentette: ebben az esetben Szocsi visszalép Düsseldorf javára. Idén januárban aztán úgy tűnt, a német város mégis lemondja a rendezést, mert a szervezők...
2019-06-17 13:32:34
Női röplabda Európa-liga - Jan De Brandt: jó lett volna elődöntőbe jutni
... sorozat így is elérte a célját" - nyilatkozta a szövetségi kapitány. Kérdésre elmondta: a válogatott jövő hét elején Mariborban a szlovénokkal közösen készül, azt követően viszont hosszabb szünetet kapnak a játékosok, a közvetlen Európa-bajnoki felkészülés július 11-én kezdődik.
"Spanyolországba, majd Görögországba utazunk edzőtáborozni, utána pedig a szlovákokkal játszunk ed...
2019-06-16 13:21:40
A magyar férfi kézilabda-válogatott ki jutott a 2020-as E.B
... vezetésük után 14 perc alatt csupán egyszer voltak eredményesek, így az alacsony színvonalú első félidőben a házigazdák - jobb kapusteljesítményüknek is köszönhetően - fordítani tudtak. Mivel a szünet előtt a magyarok sorozatban háromszor is betaláltak, az első harminc perc után 9-8-ra vezettek.
A nagy hőség a második felvonásban is rányomta bélyegét a játékra, ám a tartaléko...
2019-06-13 07:38:23
Férfi kézilabda Eb-selejtező - Csoportelsőként továbbjutott a magyar válogatott
... vezetésük után 14 perc alatt csupán egyszer voltak eredményesek, így az alacsony színvonalú első félidőben a házigazdák - jobb kapusteljesítményüknek is köszönhetően - fordítani tudtak. Mivel a szünet előtt a magyarok sorozatban háromszor is betaláltak, az első harminc perc után 9-8-ra vezettek.
A nagy hőség a második felvonásban is rányomta bélyegét a játékra, ám a tartaléko...
2019-06-12 20:09:32
A Magyar férfi foci csapat remekel - csoport elsők
... német Bundesligában harmadik RB Leipzig kapusa, aki szerint nem nőttek a válogatott esélyei az Eb-szereplésre, hanem a csapat életben tartotta az esélyt. "Természetesen nagyon jó a nyári szünetnek úgy nekikezdeni, hogy vezetjük a csoportot, de a folytatásban négy nagyon fontos mérkőzés vár még ránk, amelyeken ki kell harcolnunk az Eb-részvételt" - tette hozzá Gulácsi. A magyar vál...
2019-06-12 15:47:18
Azeri-magyar - Bakui győzelmével csoportja élén a magyar válogatott
... az üresen érkező Holman elé az azeri tizenhatos jobb sarkánál, a válogatottban most bemutatkozó játékos pedig a rövid felső sarokba lőtte azt (1-3).
A mérkőzés előtt egyperces gyászszünettel emlékeztek meg a kedden elhunyt svéd Lennart Johanssonról, aki 1990 és 2007 között volt az európai szövetség (UEFA) elnöke.
Mindkét együttes játékosai nagy elánnal vetették magukat...
2019-06-08 20:31:47
Női vízilabda világliga szuperdöntő - Először nyertek, ezzel csoportharmadikak a magyarok
... lövése nyomán csúszott be a labda a magyar kapus hóna alatt. Gyöngyössy Anikó csavarásával újra a magyarok kerültek előnybe, de egy perccel a negyed vége előtt egyenlített az ellenfél. A szünet előtt azonban még Szücs Gabriella is betalált.
A második negyedet Keszthelyi Rita távoli gólja vezette fel, a tengerentúliak pedig ötméteresből felzárkóztak, majd egy ejtéssel egyenlít...
2019-06-06 20:12:17
1 2 3 .....................263 264 ...........394 395 ...........525 526 527 
Címkék: Vívó Eb, Märcz Tamás, Jansik Dávid, Pásztor Mátyás, Sztanyiszlav Pozdnyakov, Lennart Johanssonról, Gyöngyössy Anikó, Szücs Gabriella, Keszthelyi Rita, magyar-spanyol mérkőzés, magyar férfi, magyar válogatott, találkozó 9-8-as, negyedik negyed, szervezők húszperces, médiaközpontba menekültek, nagyszünet előtti, félidei eredmény, harmadik felvonás, szerdán kiadott, ellenséges erők, minszki egyezményekben, keddi támadásokban, ukrán hadsereg, európai szövetség, orosz olimpiai, négyszeres olimpiai, esetben Szocsi, német város, szövetségi kapitány, válogatott jövő, szlovénokkal közösen, közvetlen Európa-bajnoki, szlovákokkal játszunk, alacsony színvonalú, szünet előtt, magyarok sorozatban, első harminc, nagy hőség, második felvonásban, válogatott esélyei, csapat életben, nyári szünetnek, folytatásban négy, üresen érkező, azeri tizenhatos, válogatottban most, rövid felső, mérkőzés előtt, kedden elhunyt, magyar kapus, magyarok kerültek, negyed vége, második negyedet, tengerentúliak pedig, ejtéssel egyenlít,
© 2013 TVN.HU Kft.