Belépés
Valter Attila megtartotta helyét összetettben a Giro d'Itali
.....................
Diego Ulissi nyerte a Giro d'Italia országúti kerékpáros körverseny 13. szakaszát pénteken, Valter Attila megtartotta helyét az összetettben, amelyben Joao Almeida az időjóváírásnak köszönhetően másodpercekkel növelte előnyét.
A Cervia és Monselice közötti 192 kilométeres...
2020-10-17 11:46:47
Érdi tömegverekedés - Tizenkét ember letartóztatását rendelte el a bíróság
...
Az eljárás jelenlegi adatai szerint - egyelőre pontosan nem ismert okból - konfliktus keletkezett egy enyingi és egy érdi nagycsalád tagjai között, akik távoli rokonságban állnak egymással.
Csütörtök este az enyingi családból legalább 16 férfi megjelent egy érdi benzinkúton, hogy ott a másik család tagjaival erőszakosan rendezze a konfliktust. Mindkét család tagjai ütő-,...
2020-08-02 17:03:39
Negyedmilliárdos áfacsalással gyanúsított bűnszervezet tagjait tartóztatták le
...
A megalapozott gyanú szerint az érintettek 2013 és 2017 között olyan bűnszervezetet működtettek, amelynek az volt a célja, hogy egy szórólapterjesztéssel foglalkozó gazdasági társaság kijátssza az áfafizetési kötelezettségét. Ennek érdekében az egyik szegedi férfihez köthető cég hamis számlákat fogadott be olyan cégektől, amelyeket kizárólag fiktív számlák kiállítására alapít...
2020-07-30 17:52:03
Többszázmilliós áfacsalással gyanúsított bűnszervezet nyolc tagjának letartóztatását kezdeményezte az ügyészség
...
A Csongrád-Csanád Megyei Főügyészség csütörtökön közleményében tudatta az MTI-vel: a gyanú szerint a szórólapterjesztéssel foglalkozó, a bűnszervezet tetején álló szegedi székhelyű gazdasági társaság 2013 és 2017 között valós gazdasági esemény nélküli számlákat fogadott be fiktív számlák kiállítására létrejött cégektől.
A számlázási lánc tetején álló cég a szórólapterjes...
2020-07-30 10:41:11
Letartóztatták a szentesi nő feltételezett gyilkosát
...
A közlemény szerint a férfi ellen nemzetközi szervezettségű bűncselekmény miatt - fogvatartása mellett - büntetőeljárás indult Olaszországban. Az ügyben júliusban jogerősen megállapították büntetőjogi felelősségét, a Budai Központi Kerületi Bíróság elfogatóparancsa miatt átadási letartóztatásba vették, majd az eljárás után, pénteken átadták Magyarországnak.
Bizonyítottsá...
2020-07-29 07:03:24
Letartóztattak egy költségvetési csalással gyanúsított férfit
...
A közlemény szerint a férfi egy olyan zöldség-gyümölcs-kereskedelemmel foglalkozó bűnszervezet irányításában, illetve felügyeletében működött közre, amely az unió területén beszerzett árut az áfafizetési kötelezettség elkerülésével értékesítette belföldi vevőknek.
A férfi rendszeresen utazott külföldre, ahol családi kapcsolatai vannak, európai elfogatóparancs alapján fo...
2020-07-17 18:02:58
Letartóztatta a bíróság az édesanyját megkéselő és elásó csorvási férfit
...
Mint írják, a 42 éves férfi csütörtök reggel csorvási lakóhelyén ököllel többször megütötte a vele együtt élő 62 éves édesanyját. Majd magához vett egy megközelítőleg 30 centiméter hosszúságú kést, és azzal a hátán és a nyakán többször megszúrta. A nő belehalt sérüléseibe.
Ezt követően a férfi a holttestet elásta, a vért feltakarította, az ehhez használt eszközöket elmos...
2020-07-17 14:22:03
Délutánra olvasnivaló!
...

Nekünk nem kell az a baba! - novella
írta: Hildaságok

Nórika nem tudott elaludni. Nézte a plafonra festett sárga csillagokat. Az utcai lámpák fénye csak gyéren kúszott be az ablakán, de a csillagok látszódtak. Szebbek voltak, mint az igaziak, mert azokat nem sokat láthatta. Messze is voltak, meg este nem mehetett ki az utcára, még a kertjükbe sem. Az any...
2020-07-14 17:17:17
Heroint csempésző szerb férfi ellen indult eljárás
...
Saághy Flóra közölte, a férfi szerda éjjel jelentkezett belépésre a röszkei autópálya-határátkelőhelyen. Járművét kábítószer-kereső kutyával is ellenőrizték, majd annak jelzése után az autót tüzetesen átvizsgálták. Ennek során rejtekhelyekről és a gyanúsított ruházatából 32 csomagban 21 kilogramm heroin került elő.
A lefoglalt kábítószer becsült feketepiaci értéke meghal...
2020-07-10 09:11:26
Hámori István Péter versei




HÁMORI ISTVÁN PÉTER VERSEI


Hámori István Péter (1945. május 7. - ) kortárs író, költő, eddig közel több kötete jelent meg, ebből 4 ve...
2020-07-08 21:30:19
1 2 3 .................106 107 .........160 161 .........212 213 214 
Címkék: Valter Attila, Hámori István Péter, Diego Ulissi, Joao Almeida, Csongrád-Csanád Megyei Főügyészség, Budai Központi Kerületi Bíróság, Saághy Flóra, HÁMORI ISTVÁN PÉTER VERSEI, költségvetési csalással, édesanyját megkéselő, időjóváírásnak köszönhetően, eljárás jelenlegi, érdi nagycsalád, enyingi családból, érdi benzinkúton, másik család, megalapozott gyanú, érintettek 2013, áfafizetési kötelezettségét, egyik szegedi, gyanú szerint, bűnszervezet tetején, számlázási lánc, közlemény szerint, férfi ellen, ügyben júliusban, eljárás után, unió területén, áfafizetési kötelezettség, férfi rendszeresen, vele együtt, nyakán többször, holttestet elásta, vért feltakarította, ehhez használt, plafonra festett, utcai lámpák, csillagok látszódtak, férfi szerda, autót tüzetesen, gyanúsított ruházatából, lefoglalt kábítószer, negyedmilliárdos, elfogatóparancsa, letartóztatását, többszázmilliós, elfogatóparancs, megállapították, rejtekhelyekről, kereskedelemmel, magyarországnak, letartóztatásba, kötelezettségét,
© 2013 TVN.HU Kft.