Belépés
Fáradtságunk okai
... ,,üzemanyagra" van szüksége. Ezt az egészséges táplálékokkal biztosíthatjuk számára. A zöldségekben és gyümölcsö...
2021-06-10 22:52:41
Milyen jelei lehetnek a vérrögképződésnek?
... számát!

A tüdőben kialakult vérrög lassítja az oxigén áramlását és ennek hatására érzi azt a beteg, hogy azonnal megfullad. A mellkasi fájdalom, a légszomj, a szapora szívverés és a száraz, szűnni nem akaró köhögés is lehet a tüdőembólia tünete, sőt abban az esetben is gyanakodhatunk, ha valaki vért köhög fel.
Forrás : https://gyogyszernelkul.com/milyen-j elei...
2021-06-08 23:06:14
A fáradtság elűzése természetesen
... embereknél, hogy hiányt szenvednek a B12-vitaminból, amely elsősorban a vörösvértest termelésben vesz aktívan részt.

Amennyiben alacsony a B12-vitamin szintje a szervezetünkben, szűnni nem akaró fáradtságot tapasztalhatunk. Az idősebbek esetében gyakran előfordul, hogy pótolni szükséges ezt a vitamint. Laborvizsgálatnál kérni kell ennek a vizsgálatát is, mivel nagyon le...
2021-03-14 22:34:55
Ismerjük fel a vitaminhiányt!
... szervezetünkben, akkor számos tünettel, köztük az ínyvérzéssel is számolnunk kell. A C-vitamin hiánya sok más panaszt is okozhat, ilyen lehet például a haj elvékonyodása, a fogszuvasodás és a szűnni nem akaró fáradtság.

A C-vitamin egy olyan antioxidáns, amely kiemelkedő szerepet játszik a szabad gyökök semlegesítésében, javítja az immunrendszer működését, és még a vas ...
2021-02-19 22:08:32
Ismerjük fel a vitaminhiányt
... szervezetünkben, akkor számos tünettel, köztük az ínyvérzéssel is számolnunk kell. A C-vitamin hiánya sok más panaszt is okozhat, ilyen lehet például a haj elvékonyodása, a fogszuvasodás és a szűnni nem akaró fáradtság.

A C-vitamin egy olyan antioxidáns, amely kiemelkedő szerepet játszik a szabad gyökök semlegesítésében, javítja az immunrendszer működését, és még a vas ...
2021-02-19 22:06:42
Nyomorúság és reménység
... amikor megszegtük az Istennel kötött szövetségünket.
Reménységünk akkor kezdődött el, amikor Isten megsemmisítette az ördöggel kötött szövetségünket. Isten nem engedte, hogy az ördög szűnni nem akaró bűvöletébe kerüljünk. Rögtön ellenségeskedést támasztott közte és köztünk.
Ez Isten kegyelme volt. Szeretett minket. Amikor elbuktunk és vétkeztünk, nem engedte meg, hogy a ...
2021-02-07 21:12:06
Mit tegyünk a köhögés ellen?
... váltják ki, de az egyik tünete is lehet az influenzának vagy a megfázásnak. Ok lehet még az asztma, a COPD, a tüdő daganatos megbetegedése is, de más egyéb tüdőbetegség tünete is lehet a szűnni nem akaró köhögés.

A sós vízzel történő gargalizálás nagyon hasznos lehet ebben az esetben is, mivel segít megszabadulni a felesleges nyáktól, és a torok gyulladását is nagyon jó...
2021-01-25 19:50:41
Régen messze szálltak az őszi vándor fellegek . . .
...

Magas bércek ormain ,
magából kikelve , felbőszült
erővel , rideg , hűvös
mindent elsöprő szél oson .

Nyargal - egyre ny...
2021-01-18 15:11:11
Zokogás a sötétben
Talán akkor a legnagyobb az esélyünk a gonoszság legyőzésére, amikor a szűnni nem akaró sötétség kellős közepén vagyunk.

Timothy Keller...
2021-01-16 21:51:11
Az uborka jótékony hatásai
... rák előfordulását.

5. Otthoni tisztítás - Kiváló a fürdőszobai tükör tisztításához. A zuhanyzást, fürdést megelőzően, dörzsölje be egy uborkaszelettel a tükröt, és meg fog szűnni a tükör ködösödése. Ha nyikorog az ajtó, akkor az azt tartó zsanérokat át kell kenni egy szelet uborkával. Az uborkában lévő hatóanyagok segítik a zsanérok mozgását.

6. Rossz l...
2020-12-28 20:08:58
1 2 3 ..........................85 86 .............127 128 .............169 170 171 
Címkék: Timothy Keller, fáradtság elűzése, köhögés ellen, uborka jótékony, egészséges táplálékokkal, tüdőben kialakult, oxigén áramlását, mellkasi fájdalom, szapora szívverés, tüdőembólia tünete, vörösvértest termelésben, idősebbek esetében, olyan antioxidáns, szabad gyökök, immunrendszer működését, ördöggel kötött, ördög szűnni, egyik tünete, influenzának vagy, tüdő daganatos, felesleges nyáktól, torok gyulladását, gonoszság legyőzésére, fürdőszobai tükör, tükör ködösödése, szelet uborkával, uborkában lévő, zsanérok mozgását, semlegesítésében, ellenségeskedést, megsemmisítette, gyogyszernelkul, uborkaszelettel, szervezetünkben, tapasztalhatunk, biztosíthatjuk, szövetségünket, gyanakodhatunk, vitaminhiányt, megbetegedése, immunrendszer, fogszuvasodás, megszabadulni, előfordulását, táplálékokkal, tisztításához, természetesen, elvékonyodása, gargalizálás, reménységünk, vörösvértest, fáradtságunk, ínyvérzéssel, tüdőbetegség, influenzának, zöldségekben, fürdőszobai, hatóanyagok, megfázásnak, termelésben, gyulladását,
© 2013 TVN.HU Kft.