Belépés
Húsvét az élet ünnepe
... bizonyosság,hogy mindennek van értelme, és örök értéke, még a fájdalomnak és a kudarcnak is, akkor valósul meg az életemben a húsvét.

Isten elküldte a Fiát, hogy bizonyságot adjon a számunkra, hogy ez a földi lét semmivel nem helyettesíthető érték, minden töredezettségével és ellentmondásával együtt is.

Előttünk járt az a Jézus, akinek az élete emberileg nézv...
2021-03-31 20:00:06
suliban mondták
...
1. Külső tulajdonságaimhoz tartozik, hogy erős vagyok ( osztálytársam a magáról írt fogalmazásban) By Sk8ergirl: )
2. Kidobok az ablakon egy krétát és egyóra múlva vissza fog repülni a keszembe, miután megkerülte a Földet. (fizikatanár)
3. Éhes magyartanár: Összefolyik a nyálamban a szám.
4. ..öngyilkoságot követett el. Majd 1év múlva kiadta újabb regényét/ m...
2009-01-04 15:35:54
1 
Címkék: élet ünnepe, élete emberileg, ellentmondásával, helyettesíthető, osztálytársam, fogalmazásban, öngyilkoságot, fizikatanár, bizonyságot, bizonyosság, összefolyik, magyartanár, fájdalomnak, megkerülte, kudarcnak, életemben, emberileg, mindennek, nyálamban, számunkra, előttünk, semmivel, tartozik, elküldte, követett, keszembe, regényét, értelme, suliban, mondták, ablakon, kidobok, repülni, valósul, magáról, vagyok, minden, húsvét, akinek, ünnepe, egyóra, együtt, földet, vissza, kiadta, értéke, miután, ergirl, krétát, külső, jézus, élete, földi, akkor, adjon, múlva, újabb, isten, érték,
© 2013 TVN.HU Kft.