Belépés
Visszatérnek Oroszországba a Venezuelába vezényelt hadászati bombázók
... ország pilótái a légi feladatok elvégzéséhez szükséges együttműködést gyakorolták.
Az orosz védelmi minisztérium hangsúlyozta: a gyakorlatot a légtérhasználatra vonatkozó nemzetközi szabályok szigorú betartása mellett hajtották végre.
A minisztérium hétfőn jelentette be, hogy a két Tu-160-as bombázó a Caracas melletti Maiquetía repterére érkezett tízezer kilométer megtét...
2018-12-14 08:41:18
MNB: a hitelintézetek döntően megfeleltek a fair banki előírásoknak
... dokumentumok átadása, a jelzáloghitelek személyre szóló tájékoztatói hiányosak voltak, illetve több esetben az egyoldalú kamatmódosítási gyakorlatuk sem felelt meg teljeskörűen a fair banki szabályoknak.
A jegybank mindezek nyomán 15 pénzügyi intézményre 13,65 millió forint fogyasztóvédelmi bírságot szabott ki.
Az MNB a fogyasztói hitelfelvétellel összefüggő tájékoztatá...
2018-12-07 10:01:06
Közlekedési korlátozásokat vezettek be Madrid belvárosában a károsanyag-kibocsátás csökkentésére
... Madrid Central elnevezésű projekt összesen 472 hektárnyi területet, azaz lényegében a teljes központi városrészt érinti, beleértve a legfőbb turistalátványosságok környékét is.
Az új szabályok értelmében a járművek környezetvédelmi besorolása szabja meg, hogy behajthatnak-e a zónába, vagy sem, illetve azt, hogy hol parkolhatnak.
Korlátozás nélkül csak az érintett hat ker...
2018-11-30 14:16:50
Horváth Ildikó: 37 milliárddal nő az Egészségbiztosítási Alap büdzséje
... egészségügyi szervezetekre van szükség. Szerinte ennek biztosítása az egyes egészségügyi gazdálkodó szervezetek vezetőinek a feladata és felelőssége.
A törvények és gazdálkodási szabályok betartása elengedhetetlen feltétele az eredményes vezetői munkának - tette hozzá.
Warvasovszky Tihamér kitért arra is, az idén induló etikus vezetőképző programba 25 egészségügyi járóbe...
2018-11-22 17:43:21
Nagy váltságdíjat fizetett
... szolgáltat elégtételt.
Ugyanezt a gondolatot folytatja a böjt kérdéséről szóló következő igerész is: Jézus mellett nincs szükség semmiféle külsőségre. Az ő jelenlétében értelmetlen dolog szabályok betartására ügyelni. Rá kell figyelni. Az Úr Jézus tanítása nem fér bele a régi keretekbe. Új bornak új tömlő kell.
Amíg nem jutsz bűntudatra, mindig ott vagy, ahol nincs Jézus...
2018-10-29 14:20:11
Az EP-képviselők lépéseket sürgetnek a felhasználók magánéletének védelmében
... közösségi média felhasználásával tervezett befolyásolás megakadályozása érdekében hagyományos, offline választási biztosítékok alkalmazását javasolták, az online környezetben pedig olyan szabályok bevezetését, amely biztosítja a választásokkal kapcsolatos kiadások átláthatóságát, szavatolja a kampánycsend betartását és a jelöltekkel szembeni egyenlő bánásmódot.
A képviselők s...
2018-10-25 16:22:13
A veszélyes anyagok helyes kezelésével megelőzhetőek a munkahelyi megbetegedések
... követően 7200 intézkedést tett, amelyek kapcsán felhívta figyelmet a helyes gyakorlat betartásának szükségességére. Hangsúlyozta: a cél az, hogy egyre több cég teljesítse a munkavédelmi szabályokat, hiszen ezzel tehetik a legtöbbet dolgozóik egészségének védelmében.
A helyettes államtitkár kitért arra is, hogy az Európai Bizottság hozzákezdett a leggyakrabban előforduló, leg...
2018-10-25 14:31:34
Nébih: betartja a szabályokat a tokaj-hegyaljai borászatok többsége
...
A Nébih honlapján csütörtökön közzétett beszámoló szerint adminisztrációs hiányosságok miatt kellett felfüggeszteni két egység működését, készleteiket a nyomon követhetőséghez szükséges dokumentumok bemutatásáig zárolták. A négynapos vizsgálatsorozat ezt leszámítva csak kisebb hiányosságokat talált. A hatóság ilyen esetek 8 napon belül részletes intézkedési tervet kért a felt...
2018-10-11 16:30:33
Uniós agrárbiztos: a közös agrárpolitika forrásainak szintje a tagállamok befizetésének növelésével lehet tarta
... István beszédében egyetértett azzal, hogy növelni kell a KAP környezet- és klímavédelemmel kapcsolatos törekvéseit, ugyanakkor az nem eredményezhet bonyolultabb rendszert. A támogatási szabályok egyszerűsítését gazdabarát módon kellene szervezni, és egy olyan szabályozásra van szükség, amely alacsony pénzügyi kockázat mellett a lehető legegyszerűbben és leggyorsabban juttatja el a...
2018-10-08 15:42:14
Négy év türelmi idővel adja át a spanyol kormány az Uber szabályozását az önkormányzatoknak
... munkavégzéshez.
Négy év múlva ez már nem lesz elég, és egy helyi működési engedélyt is be kell szerezniük attól függően, hogy hol kívánnak dolgozni.
José Luis Ábalos elmondta: a szabályok helyben lehetnek eltérőek, hiszen ez elsősorban Madrid és Barcelona "problémája", nem egyformán érinti az egész országot.
A spanyol kormány által elfogadott törvényerejű rendelet ...
2018-09-28 17:14:18
1 2 3 ..................58 59 .........87 88 ........115 116 117 
Címkék: Visszatérnek Oroszországba, Horváth Ildikó, Egészségbiztosítási Alap, Madrid Central, Warvasovszky Tihamér, Európai Bizottság, José Luis Ábalos, hitelintézetek döntően, fair banki, felhasználók magánéletének, veszélyes anyagok, munkahelyi megbetegedések, tokaj-hegyaljai borászatok, közös agrárpolitika, tagállamok befizetésének, spanyol kormány, légi feladatok, orosz védelmi, légtérhasználatra vonatkozó, minisztérium hétfőn, jelzáloghitelek személyre, egyoldalú kamatmódosítási, jegybank mindezek, fogyasztói hitelfelvétellel, teljes központi, járművek környezetvédelmi, egyes egészségügyi, eredményes vezetői, idén induló, gondolatot folytatja, böjt kérdéséről, régi keretekbe, online környezetben, választásokkal kapcsolatos, kampánycsend betartását, jelöltekkel szembeni, helyes gyakorlat, munkavédelmi szabályokat, legtöbbet dolgozóik, helyettes államtitkár, leggyakrabban előforduló, nyomon követhetőséghez, négynapos vizsgálatsorozat, hatóság ilyen, támogatási szabályok, olyan szabályozásra,
© 2013 TVN.HU Kft.