Belépés
Miért fogyasszunk foszforban gazdag élelmiszereket?
... szervezetünk második legfontosabb eleme. Minden étrend nélkülözhetetlen alkotóeleme.

A foszfor egészségügyi előnyei között szerepel az egészséges csontképződés, a jobb emésztés, a szabályozott kiválasztás, a fehérjeképződés és a hormonális egyensúly.

Mi a foszfor?
A foszfor az emberi csontok fontos alkotóeleme, ami azt jelenti, hogy testünk normális műk...
2020-10-17 23:51:09
Meglepő: a sírás jó hatásai
... életet.Olyannyira bíznak ebben, hogy még fizetnek is azért, hogy valaki hétről hétre megríkassa őket. Érdekes, hogy ebben is mennyire megmutatkozik a nép fegyelmezettsége: még a gőz kiengedését is szabályozott keretek közé helyezik.

Hidefumi Yoshida az egyik olyan vállalkozó, aki sírókurzusokat tart: óráin megható filmrészletekkel és érzelmes levelek felolvasásával érik...
2020-10-12 20:52:24
MNB: az árazási bizonytalanság és a volatilitás hatásai jelentek meg a júliusi inflációban
... hónaphoz képest lényegében nem változott. A belföldi üdülés esetében volt megfigyelhető érdemi áremelkedés. Az élelmiszerek inflációja lényegében nem változott az előző hónaphoz képest. A szabályozott termékek árai júniushoz képest emelkedtek, amit a közterületi parkolás ingyenességének megszűnése okozott.
Az üzemanyagárak a világpiaci olajárak elmúlt időszaki számottevő növe...
2020-08-12 07:04:07
Bevezették a tőzsdére a Sundell Estate Nyrt. részvényeit
... vagyonkezelésig terjed. A társaság a 2018-as alapítást követően 2019-ben már 7,67 milliárd forintos árbevételt, illetve 1,99 milliárd forintos adózott eredményt ért el. 2019 januárja óta szabályozott ingatlanbefektetési elővállalkozásként tartják számon a vállalatot, így az idei év elsődleges célja e folyamat lezárása, azaz a szabályozott ingatlanbefektetési társasággá (SZIT) alak...
2020-07-13 11:41:17
A román gazdasági miniszter szerint a gázszolgáltatók visszaélnek domináns piaci helyzetükkel
... francia Engie-t, amelyek a július utáni időszakra is ugyanolyan áron kínálják a gázt, mint az árszabályozás feloldása előtt.
A miniszter szerint ez nem helyes, mivel a jelenlegi szabályozott ár meghaladja a gáz nemzetközi nagykereskedelmi árát, ezért Popescu szerint az árliberalizálás egy 15-20 százalékos végső fogyasztóiár-csökkenést kellene eredményezzen.
"Egyes szolgá...
2020-06-24 16:32:46
Bank360.hu: az alapkamat-csökkentéssel még olcsóbbak lesznek a rendeletben szabályozott fogyasztási hitelek
...
A kamatcsökkentésnek köszönhetően csökken a teljes hiteldíj mutató (thm) plafonja az idén igényelhető fogyasztási hiteleknél. A járvány miatt bevezetett thm-plafon eddig 5,9 százalék volt (alapkamat + 5 százalék). Ez azt jelenti, hogy szerdától legfeljebb 5,75 százalék lehet a személyi kölcsönök, áruhitelek és hitelkártyák thm-je az év végéig. Ez egy 2 millió forintos, 72 hón...
2020-06-23 22:11:44
Koronavírus - Varga Judit: Magyarország uniós tagállamok között elsőként fogja megszüntetni a különleges jogren
... Magyarországon kerültek veszélybe az emberi jogok és nem azokban az országokban, ahol felfüggesztették az Emberi Jogok Európai Egyezményének alkalmazását.
"Érdekes módon az alkotmányban szabályozott különleges jogrend szerinti magyar veszélyhelyzetet állították be alkotmányos kereteken kívüli helyzetként, nem pedig az egyes tagállamok által speciális jogalkotás vagy alkotmány...
2020-05-28 16:01:58
Fővárosi önkormányzat: a főváros nem kíván parkolóházat építeni a Biodóm mellé
... nem tervezi megépíteni. A helyét azonban biztosítják, mivel az OTÉK (Országos Településrendezési és Építésügyi Követelmények) parkolási normatívája szerint ez a kormányrendeletben szabályozott kötelességük - írták.
"Ugyanakkor az előző városvezetés és a kormány megállapodásában szereplő 1000 helyet 700-ra csökkenthettük. Ha pedig a Fővárosi Nagycirkusz elköltözik a területrő...
2020-05-25 21:03:04
Koronavírus - A Jahn Ferenc Kórház feljelentést tesz Bencsik János képviselő videója miatt
... értékben rendeltek védőeszközöket kollégáik részére - írták.
A kórház kitért arra is, hogy a védőfelszerelésekkel történő felelősségteljes gazdálkodást, valamint a védőfelszerelések szabályozott kiadását és hatékony felhasználását a kórházparancsnok napi szinten ellenőrzi és azt példaértékűnek minősítette.
Mindezek miatt a Jahn Ferenc Dél-pesti Kórház feljelentést tesz ...
2020-05-21 20:07:13
Koronavírus - Német külügyminiszter: el kell kerülni a versengést a turistákért
... a görög, a horvát, a máltai, az olasz, az osztrák, a spanyol és a szlovén külügyminiszterrel folytatott tárgyalás után kiemelte, hogy az idegenforgalom nem tartozik az EU-s szinten szabályozott ügyek közé, ezért a tagállamoknak kell megoldást találniuk arra, hogy az ágazat a fertőzésveszély közepette is működhessen a nyári főszezonban.
Mint mondta, számos ország támaszkodik ...
2020-05-18 17:41:51
1 2 3 ...............................95 96 ...............142 143 ...............189 190 191 
Címkék: Sundell Estate Nyrt, Varga Judit, Jahn Ferenc Kórház, Bencsik János, Hidefumi Yoshida, Emberi Jogok Európai Egyezményének, Országos Településrendezési, Építésügyi Követelmények, Fővárosi Nagycirkusz, Jahn Ferenc Dél-pesti Kórház, árazási bizonytalanság, volatilitás hatásai, júliusi inflációban, román gazdasági, gázszolgáltatók visszaélnek, rendeletben szabályozott, különleges jogren, foszfor egészségügyi, egészséges csontképződés, jobb emésztés, szabályozott kiválasztás, hormonális egyensúly, emberi csontok, egyik olyan, belföldi üdülés, élelmiszerek inflációja, előző hónaphoz, szabályozott termékek, közterületi parkolás, világpiaci olajárak, 2018-as alapítást, július utáni, árszabályozás feloldása, miniszter szerint, jelenlegi szabályozott, 15-20 százalékos, teljes hiteldíj, idén igényelhető, járvány miatt, személyi kölcsönök, emberi jogok, alkotmányban szabályozott, egyes tagállamok, helyét azonban, előző városvezetés, kormány megállapodásában, kórház kitért, védőfelszerelések szabályozott,
© 2013 TVN.HU Kft.