Belépés
Egyedüllét
... párkapcsolatok nemcsak a házasságra való felkészülésben akadályoznak minket, de ellopják az egyedüllét ajándékát is. Állkapcsolatok tarthatnak minket fogva, miközben Isten növelni akarja szabadságunkat és rugalmasságunkat, hogy Neki szolgáljunk. Akár tizenhat vagy, akár huszonhat, az egyedüllét, ajándék. Nem szolgálod Istent azzal, ha lehetőségeidet rövid távú kapcsolatokra veszte...
2019-01-15 17:41:00
Seregély István: Útravaló – 2019. január 3.
... írásaiban a Messiás küldetésének számunkra nélkülözhetetlen ajándékáról olvasni: ,,Ő az Isten Báránya, aki elveszi a világ bűneit". Elveszi, ha kérjük, mert rosszra hajló szabadságunkat nem veszi el. Megnyitotta viszont 99 ártatlannál értékesebbé tevő forrását Isten kimeríthetetlen irgalmának. Így amíg van bennünk bűnbánat, bízhatunk örök üdvösségünkben.
(Jn 1,29&#...
2019-01-03 14:53:22
2018. December 24., hétfői Napiszöveg
...,,Mindenki a saját terhét fogja hordozni"
(Galácia 6:5NW).

A szabadságunkat többek
között az korlátozza, hogy
tiszteletben kell tartanunk
mások döntési szabadságát.
Miért mondhatjuk ezt? Mivel
mindnyájan megkaptuk a
szabad akarat ajándékát,
nincs két olyan keresztény,
aki mindig mindenben egy-
formá...
2018-12-24 03:12:32
Szép napot mindenkinek!
... körülményektől függetlenül élvezze minden pillanat örömét, harmóniáját, és megkezdje utazását a szeretet és a reménység útján.

Az elmét át lehet programozni. Ez a tény a szabadságunkat rejti magában. Mindegy, milyen sokszor éltünk vissza vele mostanáig; az elmét pozitív módon is fel lehet használni, méghozzá minden képzeletet messze meghaladó módon. Igaz, hogy az átprog...
2018-12-23 08:48:34
Kövér: soha nem volt nagyobb szükség az összefogásra, mint napjainkban
... ugyanakkor tiszteletben tartjuk azt, ami másoknak fontos" - magyarázta.
A házelnök szerint a sorsközösség nem ért véget azért sem, mert Közép-Európában, ha "meg akarjuk őrizni szabadságunkat a térségünket átjáróházként használó birodalmakkal, s azok 21. századi megjelenési formáival szemben, újra meg újra meg kell találnunk az összefogás lehetséges megoldásait".
Úgy látj...
2018-12-05 12:02:12
Orbán: Európa a nemzetek Európája lesz vagy nem lesz
... Szovjetuniónak, sosem hittük el, hogy létezik két Európa", a közép-európai szabadságharcosok mindig tudták, hogy Európa csak egy van, és "mi csak az újraegyesített Európában kaphatjuk vissza a szabadságunkat".
Orbán Viktor hangsúlyozta: a Fidesz az Európa újraegyesítéséért folytatott harcokban született. Kiemelte: jó látni, hogy "nemcsak mi, de a többi közép-európai ország an...
2018-11-08 11:31:32
Szabadság
...,,Bukott emberek vagyunk, ezért megtartjuk természetes szabadságunkat (azt az erőt, amellyel saját vágyaink szerint cselekszünk), de elveszítjük erkölcsi szabadságunkat. Az erkölcsi szabadságba beletartozik a lélek igazság utáni vágya, beállítottsága és hajlama. Ezt a hajlamot veszítettük el a bűnbeeséskor."

-Jonathan Edwards-...
2018-10-10 20:07:00
A holokauszt óta először avattak ortodox rabbikat Berlinben
... országban "szellemi gyújtogatók, akik megfosztják emberi méltóságuktól a más származású vagy vallású embereket".
Ezt Németország nem engedheti meg, "együtt meg kell védenünk szabadságunkat és nyitott társadalmunkat" - mondta Heiko Maas.
A holokauszt utáni Németországban először 2009-ben avattak ortodox rabbit, Münchenben. Időközben a lipcsei, a kölni, a würzburgi és a f...
2018-10-09 18:32:06
Sargentini-jelentés - KDNP: Európa nagy veszélyben van
... Európa a kereszténység jegyét viseli magán, az igazi Európa védjegye a nemzetállam.
Arra szólított fel, hogy "ne adjuk fel alapelveinket és mércéinket, vagyis ne adjuk fel a szabadságunkat és Istenbe vetett hitünket, még akkor sem, ha az Európai Parlament és a bizottság hangja hangosabb a miénknél", ők ugyanis nem a többség, csak egy hangos kisebbség.
A KDNP-s politikus ...
2018-09-12 14:03:31
Szabadság
...,,Ha mi, protestáns keresztyének meg akarnánk őrizni szabadságunkat, akkor nem mernénk visszaélni vele, pedig mindig ezt tesszük, amikor inkább a könnyebb utat választjuk a nehezebb, de jobb út helyett."

-A. W. Tozer-...
2018-08-31 18:41:19
1 2 3 ..........34 35 .....51 52 ....67 68 69 
Címkék: Seregély István, Isten Báránya, Orbán Viktor, Heiko Maas, Európai Parlament, nemzetek Európája, házasságra való, egyedüllét ajándékát, világ bűneit&#8221, saját terhét, szabadságunkat többek, reménység útján, szabadságunkat rejti, elmét pozitív, házelnök szerint, térségünket átjáróházként, összefogás lehetséges, közép-európai szabadságharcosok, újraegyesített Európában, többi közép-európai, erkölcsi szabadságba, lélek igazság, hajlamot veszítettük, holokauszt utáni, kereszténység jegyét, igazi Európa, bizottság hangja, hangos kisebbség, könnyebb utat, nélkülözhetetlen, rugalmasságunkat, kimeríthetetlen, szabadságunkat, újraegyesített, szovjetuniónak, üdvösségünkben, párkapcsolatok, körülményektől, felkészülésben, németországban, társadalmunkat, állkapcsolatok, beállítottsága, lehetőségeidet, átjáróházként, kereszténység, alapelveinket, birodalmakkal, kapcsolatokra, méltóságuktól, összefogásra, akadályoznak, beletartozik, keresztyének, bűnbeeséskor, tiszteletben, hangsúlyozta, küldetésének, sorsközösség,
© 2013 TVN.HU Kft.