Belépés
Harmincezernél is több gyanúsított nyomára bukkantak egy németországi pedofilügyben
... gyanúsítottakat.
Eddig 72 embert gyanúsítottak meg pedofil bűncselekményekkel. Többségük észak-rajna-vesztfáliai. Az első ítéletet egy 27 éves katona ellen hozták. Tíz év szabadságvesztésre ítélték, és elrendelték kezelését egy zárt elmegyógyintézetben. A kezelés addig tart, amíg az elítélt már nem veszélyes a társadalomra. A perhez készített szakvélemény szerint ez nagyjából...
2020-06-29 15:02:27
Ügyészség: kábítószer hatása alatt volt a varsói balesetet okozó buszsofőr
... korláton.
A kábítószer jelenlétét a sofőr szervezetében toxikológiai vizsgálat mutatta ki. A baleset okozásáért és a kábítószer-birtoklásért és -fogyasztásért akár 15 évig terjedő szabadságvesztés is kiszabható - közölte a szóvivő.
A buszsofőr, akit könnyebb sérülésekkel kórházban kezelnek, a kihallgatás során nem ismerte be bűnösségét. Elmondta: nem emlékszik a baleset ...
2020-06-26 20:12:16
Három év felfüggesztett szabadságvesztésre ítélték Kirill Szerebrennyikov orosz rendezőt
... színházi projektre fordított állami támogatásból 129 millió rubelt (mintegy 590 millió forintot) túlszámlázással elsikkasztottak.
Szerebrennyikovra az ügyész eredetileg hatévi szabadságvesztés kiszabását kérte az orosz értelmiség és művészvilág által élénk figyelemmel kísért perben. A rendező védelme az ítélet kihirdetését követően közölte, hogy fellebbezni fog.
Az ítél...
2020-06-26 17:02:00
Terrorizmus - Elítéltek egy biológiai fegyverrel merényletre készülő iszlamista nőt Németországban
... felsőbíróság ítélete szerint a 44 éves német nő 31 éves tunéziai származású férjével pokolgépes merényletet készített elő 2018-ban Kölnben.
A férfit már márciusban elítélték, tíz év szabadságvesztést kapott.
A hét gyermeket nevelő házaspár ügye az első németországi eljárás, amelyet biológiai fegyverrel tervezett merénylet miatt indítottak.
A házaspár beszerzett töb...
2020-06-26 14:22:37
Török puccskísérlet - Életfogytiglanra ítéltek 121 korábbi csendőrt
...
35 vádlottra az alkotmányos rend megdöntésének kísérlete miatt életfogytiglani szabadságvesztést, 86 vádlottra ugyanezen bűntettért pedig súlyosbított életfogytiglanit rótt ki a törvényszék. Az utóbbi büntetés egy sor korlátozás révén nehezíti az elítéltek sorsát.
Erkan Öktem korábbi ezredes ezen felül szándékos emberölésért még kilencszeresen súlyosbított életfogytiglan...
2020-06-26 13:21:42
A pápa apostoli kormányzót nevezett ki egy pedofília eltussolásával gyanúsított lengyel püspök helyébe
... bizottságot a tavaly nyáron elfogadott, a pedofília büntetését szigorító törvénymódosítás értelmében hozzák létre. A jogszabály szerint a pedofil bűntettekért csakis letöltendő szabadságvesztés szabható ki, az ilyen bűncselekmény nem évül el, és a jövőben 5-től 30 évig terjedő, rendkívüli esetekben akár életfogytiglani szabadságvesztéssel is sújtható. A pedofil tettekért jogerősen...
2020-06-25 14:22:29
Csaknem kilenc év börtönre ítélték Törökországban az amerikai főkonzulátus egyik török alkalmazottját
... tisztogatás a puccskísérlet után új lendületet vett és még napjainkban is tart. A hatóságok az elmúlt években százezreket vettek őrizetbe, tízezreket zárattak börtönbe, e...
2020-06-11 15:52:16
Varga Judit: a kormány a feltételes szabadságra bocsátás szigorítását javasolja
... közölte az igazságügyi miniszter.
Varga Judit kiemelte: a hozzátartozók védelme érdekében a kisebb tárgyi súlyú cselekményeknél is szükséges a szigorítás, ezért a javaslat a szabadságvesztés felfüggesztése esetén is előírja a pártfogó felügyelet és az áldozatoktól történő távoltartás elrendelésének kötelezettségét.
A törvényjavaslattal a kormány célja az, hogy a győri ke...
2020-06-10 14:12:26
Krónika 8. rész (iskolai erőszak)
... hogy ha a fiatalkorú felelősségét a bíróság megállapítja, akkor a bűnügyi költség a szülőt terhelje.
Javasolják azt is, hogy jogerős ítélet esetén - ha a bíróság nem szab ki szabadságvesztést - a gyermek után járó családtámogatási ellátást egy évre szüneteltessék.
Jelezte egyúttal, folyamatban van egy kormányrendelet-módosítás annak érdekében, hogy az intézmények és fenn...
2020-06-09 15:53:22
Török puccskísérlet - Elfogatóparancsot adtak ki újabb csaknem 200 katona ellen gülenizmus gyanújával
... sújtották és sújtják, hanem a hálózat feltételezett tagjait és támogatóit is. A hatóságok az elmúlt években százezreket vettek őrizetbe, tízezreket zárattak börtönbe, ezreket ítéltek szabadságvesztésre, köztük katonákat, rendőröket, bírákat, ügyészeket, orvosokat, tanárokat, üzletembereket és újságírókat, ami miatt az ankarai kormányzatot számos nemzetközi bírálat érte.
Csak ...
2020-06-09 09:52:00
1 2 3 ...................231 232 .........346 347 ..........461 462 463 
Címkék: Kirill Szerebrennyikov, Varga Judit, Erkan Öktem, németországi pedofilügyben, varsói balesetet, biológiai fegyverrel, pápa apostoli, pedofília eltussolásával, amerikai főkonzulátus, feltételes szabadságra, első ítéletet, kezelés addig, perhez készített, kábítószer jelenlétét, sofőr szervezetében, baleset okozásáért, kihallgatás során, ügyész eredetileg, orosz értelmiség, rendező védelme, ítélet kihirdetését, első németországi, házaspár beszerzett, alkotmányos rend, utóbbi büntetés, elítéltek sorsát, tavaly nyáron, pedofília büntetését, jogszabály szerint, pedofil bűntettekért, ilyen bűncselekmény, jövőben 5-től, pedofil tettekért, puccskísérlet után, elmúlt években, igazságügyi miniszter, hozzátartozók védelme, kisebb tárgyi, szabadságvesztés felfüggesztése, pártfogó felügyelet, áldozatoktól történő, kormány célja, fiatalkorú felelősségét, bíróság megállapítja, bűnügyi költség, szülőt terhelje, gyermek után, évre szüneteltessék, hálózat feltételezett, ankarai kormányzatot, életfogytiglanra,
© 2013 TVN.HU Kft.