Belépés
Bodri
Bodri


Szegény Bodri kutya,
hogy lenne jókedve?
Nem ugrálhat, szaladgálhat,
amerre szeretne.
A fa derekához
jól odakötözték.
Meg se tudna szabadulni,
bárhogy erőlködnék.

Odamegyek hozzá.
Bőrébe' se fér meg.
Alig tudja jelét adni
boldog örömének.
Nem is voltunk eddig
olyan jó barátok.
De most...
2019-07-12 20:00:39
EU: a srebrenicai mészárlásra emlékezve mindannyiunk felelőssége a biztonságos jövő megóvása
... kijelentették, hogy az ártatlan civilek kegyetlen legyilkolása az emberiség egyik legsötétebb pillanata a modern európai történelemben.
"Meg kell szüntetni a büntetlenséget, és szabadulni kell a múlt sötét örökségétől. Nincs helye az indulatokat szító retorikának, tagadásnak, a revizionizmusnak vagy a háborús bűnöket elkövetők dicsőítésének" - fogalmaztak.
Kijelentették,...
2019-07-11 09:41:24
Több száz ügyben vizsgálta a Kúria a bíróságok hatályon kívül helyezési gyakorlatát
... elnöke.
Tóth Kincső kérdésre válaszolva elmondta azt is: a közigazgatási ügyszakra nem jellemző, hogy a felsőbb bíróságok hatályon kívül helyezéssel, új eljárásra utasítással igyekeznének szabadulni az érdemi döntés felelősségétől. Hatályon kívüli helyezésre közigazgatási perekben túlnyomórészt indokolt esetben került sor.
Arra a kérdésre, hogy a közigazgatásból érkező s...
2019-07-11 07:04:22
Mindenki, aki meghallgat minket, és a teljes figyelmével
... az ,,én" szövegemet, az ,,én" sztorimat, mert akkor érzem, hogy érdemes élni, ha beszélek, ha kimondhatom, ami nyom. Néha csak dől belőlem a szó, mert meg akarok szabadulni a gondjaimtól, a feszültségemtől. Vagy egyszerűen csak el akarom adni az egómat, és produkálom magam. De hallgatni és némán figyelni valakire: nagy művészet. Ehhez jóság kell. Szeretet és ...
2019-07-07 16:40:14
Útravaló – 2019. június 30.
... szolgaságunk van: szolgái vagyunk a megszokásainknak, érzéseinknek, érzelmeinknek, az elvárásoknak, a bűnnek, és még mindenki hozzáteheti, hogy minek a szolgája, mi az, amitől nem tud szabadulni, és akadályozza a keresztény életét. Krisztus szabaddá akar tenni bennünket, hogy szabadon kövessük őt.
Az olvasmányban Illés a köpenyét ráteríti Elizeusra és ezzel fejezi ki meghívás...
2019-06-30 08:08:19
Boldog Brenner János vértanú üzenete
...,,Ha a hurokba került madár vergődik, még szorosabbra húzza a hurkot a lábán. Aki szabadulni akar a szenvedéstől, még több szenvedéssel keseríti életét. El kell fogadnunk az Isten kezéből a szenvedést, mert az a gondviselő Isten jóságának az eszköze. (...) Szenvedés nélküli élet nincsen, de a mi kezünkben van az eszköz, hogy a szenvedésből értéket, örök koronát nyerjünk.&#...
2019-06-17 21:38:40
A szódabikarbóna
... keverjünk össze, majd az esti órákban permetezzük meg vele a növényeinket.

Kéztisztító
Hirdetés
A legjobb és leghatásosabb kéztisztítóként szolgál, ha meg szeretnénk szabadulni a kerti piszoktól és a vegyszerektől. Keverjük össze kevés vízzel és mossunk kezet vele.

Rózsabokrok fiatalítása
Ha szeretnénk a rózsáinkat élettel megtölteni, akkor 1 t...
2019-06-16 09:38:23
Fogyás piramis
... inkább egy hosszabb távú étkezési szokás és egészséges életmód, mintsem egy néhány hetes diéta.

Ha valaki gyorsítani szeretne fogyásán, és hetente legalább 1-2 kilótól meg akar szabadulni, neki a 6+1 diétát javasoljuk.

A fogyás piramis lényege, hogy a mennyiségek a piramis szerkezetét kövessék; vagyis együnk minél több zöldséget elegendő fehérjével (vegetáriá...
2019-06-02 19:18:51
A memóriával kapcsolatos fontos felfedezést tettek az MTA agykutatói a Science-ben
... okozhatnak: a szorongásos megbetegedések, illetve az úgynevezett poszttraumatikus stressz szindróma fontos jellemzője, hogy a betegeknek kórosan erős emlékeik alakulnak ki. Ezektől nem tudnak szabadulni, és vissza-visszatérve folyamatos stresszt váltanak ki náluk" - olvasható az MTA csütörtöki közleményében.
Nyiri Gábornak és kutatócsoportjának új eredménye a memória rögzülés...
2019-05-23 21:10:53
A szódabikarbóna - mire használható
... keverjünk össze, majd az esti órákban permetezzük meg vele a növényeinket.

Kéztisztító
Hirdetés
A legjobb és leghatásosabb kéztisztítóként szolgál, ha meg szeretnénk szabadulni a kerti piszoktól és a vegyszerektől. Keverjük össze kevés vízzel és mossunk kezet vele.

Rózsabokrok fiatalítása
Ha szeretnénk a rózsáinkat élettel megtölteni, akkor 1 t...
2019-05-23 14:18:41
1 2 3 .....................267 268 ...........401 402 ...........534 535 536 
Címkék: Boldog Brenner János, Szegény Bodri, Tóth Kincső, Nyiri Gábornak, srebrenicai mészárlásra, biztonságos jövő, bíróságok hatályon, teljes figyelmével, memóriával kapcsolatos, ártatlan civilek, emberiség egyik, modern európai, múlt sötét, indulatokat szító, revizionizmusnak vagy, háborús bűnöket, közigazgatási ügyszakra, felsőbb bíróságok, érdemi döntés, közigazgatásból érkező, keresztény életét, olvasmányban Illés, köpenyét ráteríti, hurokba került, szenvedésből értéket, esti órákban, kerti piszoktól, rózsáinkat élettel, hosszabb távú, néhány hetes, fogyás piramis, piramis szerkezetét, szorongásos megbetegedések, úgynevezett poszttraumatikus, betegeknek kórosan, memória rögzülés, megszokásainknak, poszttraumatikus, revizionizmusnak, feszültségemtől, kéztisztítóként, közigazgatásból, szódabikarbóna, megbetegedések, büntetlenséget, felelősségétől, kijelentették, leghatásosabb, vegyszerektől, történelemben, dicsőítésének, érzelmeinknek, közigazgatási, túlnyomórészt, közleményében, szenvedéssel, érzéseinknek,
© 2013 TVN.HU Kft.