Belépés
Tölgyeket kell növelnünk
... szakemberek szépen elmagyaráznák hogyan építsünk ki egy nagy gyülekezetet, vagy fejlesszünk jól menő felekezetközi szolgálatokat. Ha adományokat akarunk gyűjteni egy arra érdemes célra, vannak szakértők, akik elmagyarázzák hogyan tegyük ezt. Ha a megfelelő technikákat alkalmazzuk, általában elérjük a kívánt eredményt.
A legtöbb örökkévaló érték esetében viszont nem így működn...
2019-05-18 20:09:40
A borókabogyó gyógyhatásairól
... is.

A borókaolajnak antibiotikus és antivirális összetevői is vannak, és a vese stimulálásával közvetlenül elősegíti a vizeletkiválasztást. Ez a vesére kifejtett aktiváló hatás egyes szakértők szerint azonban károsíthatja a szöveteket. Ezért a boróka illóolaját csak tapasztalt terapeuták utasítása szerint és csak egészséges veséjű emberek alkalmazhatják.

A le...
2019-05-09 22:40:37
Nyolcszáz éve járnak Jézus léptei nyomában a szentföldi ....
... illatai, színei és hangjai megtöltik a Szent Megváltó-kolostor épületegyüttese, a Szentföldi Kusztódia helyiségeit. Az 55 éves olasz ferences atya, Francesco Patton tömegkommunikációs szakértő csaknem három éve áll a rendi körzet élén, vagyis ő hangolja össze a ferencesek tevékenységét a názáreti Jézus földi életének helyszínein. A kusztódia joghatósága kiterjed a Szentföld (ma Iz...
2019-05-09 10:32:12
Úzvölgyi katonatemető - Szijjártó Péter a román külügyminiszter közbenjárását kérte
... katonasírok, melyek fölé más emlékművet építeni kegyeletsértő és ellentétes a kétoldalú megállapodásokkal - közölte a tárca.
Szijjártó Péter emellett sürgette a honvédelmi tárcák közötti szakértői tárgyalások mielőbbi megkezdését az ügy megnyugtató rendezése érdekében.
A két miniszter megerősítette a két kormány szándékát a kétoldalú kapcsolatok folyamatos javítása irán...
2019-05-06 13:10:45
Mindkét elnökjelölt győzelemre számít Észak-Macedóniában
... voksok 10,6 százalékát kapta. Az előzetes becslések szerint éppen az ő szavazói dönthették el az elnökválasztás kimenetelét, és noha a politikus nyíltan egyik elnökjelölt mellé sem állt, szakértők szerint az albán kisebbség inkább a kormánypárt jelöltjére adhatta voksát.
Az elnökválasztás fő témája az ország névváltoztatása és euroatlanti jövője volt. A Zoran Zaev vezette kor...
2019-05-05 20:32:00
EP-választás - Szakértő: az EP-választáson várhatóan megerősödnek a nemzeti erők
...
Azt mondta: eredményes a nemzeti alapon álló gazdaságpolitika, migrációs politika lehet. A nemzetállamok erősítését támogató erők több országban előretörtek, már csak az arányok kérdésesek. A választás után azonban egy kaotikusabb unióra lehet számítani - tette hozzá.
A magyar lakosság uniópárti, csak a jelenlegi vezetéssel elégedetlen. Ezen három hét múlva, a választáso...
2019-05-05 18:21:42
Izrael célzott légicsapással megölte az iráni pénzek Gázába juttatásának felelősét
... szabadtéri rendezvényt szerveznek országszerte.

Emellett május közepén rendezik Tel-Avivban az Eurovíziós Dalfesztivált, amelyre egész Európából töb...
2019-05-05 16:31:47
Szombat reggel óta 450 rakétát lőttek Gázából, Netanjahu izraeli ellentámadásokat rendelt el
... rengeteg szabadtéri rendezvényt szerveznek országszerte. Emellett május közepén megkezdődik Tel-Avivban az Eurovíziós Dalfesztivál, amelyre egész Európából több ez...
2019-05-05 13:01:15
A Berkshire Hathaway 21,7 milliárd dolláros nyereséggel zárta a negyedévet
... 1,14 milliárd dollár mínuszba a vállalat.
A negyedéves részvényarányos eredmény 13 ezer 209 dollár lett a tavalyi első negyedévi részvényenként 692 dollár veszteség után.
A szakértők által inkább figyelemmel követett működési eredmény 5 százalékkal, 5,56 milliárd dollárra, részvényenként 3387 dollárra nőtt a tavalyi első negyedévi 5,29 milliárd dollárról, részvényenként...
2019-05-05 11:21:04
EP-választás - Politológus: Demeter Márta szocialista szavazókra "vadászik"
...
A szakértő vasárnap az M1 aktuális csatornán azt mondta, Demeter Márta át akarja csábítani az MSZP iránt érdeklődő szavazópolgárokat az LMP-hez.

Ez azt mutatja, hogy az ellenzék összefogása mellett az ellenzéki pártok egymástól próbálják meg elvenni a szavazókat, és a háttérben egymás ellen küzdenek - vélekedett.
Kitért arra is, az ellenzéki pártok félnek az ...
2019-05-05 09:10:53
1 2 3 ..................1887 1888 ..........2831 2832 .........3774 3775 3776 
Címkék: Szijjártó Péter, Berkshire Hathaway, Demeter Márta, Szent Megváltó-kolostor, Szentföldi Kusztódia, Francesco Patton, Zoran Zaev, Eurovíziós Dalfesztivált, Eurovíziós Dalfesztivál, borókabogyó gyógyhatásairól, román külügyminiszter, nemzeti erők, iráni pénzek, nagy gyülekezetet, arra érdemes, megfelelő technikákat, kívánt eredményt, legtöbb örökkévaló, borókaolajnak antibiotikus, vese stimulálásával, vesére kifejtett, boróka illóolaját, rendi körzet, ferencesek tevékenységét, názáreti Jézus, kusztódia joghatósága, kétoldalú megállapodásokkal, honvédelmi tárcák, kétoldalú kapcsolatok, előzetes becslések, elnökválasztás kimenetelét, politikus nyíltan, albán kisebbség, kormánypárt jelöltjére, ország névváltoztatása, nemzeti alapon, nemzetállamok erősítését, arányok kérdésesek, választás után, kaotikusabb unióra, magyar lakosság, jelenlegi vezetéssel, negyedéves részvényarányos, tavalyi első, szakértők által, szakértő vasárnap, ellenzék összefogása, ellenzéki pártok, háttérben egymás,
© 2013 TVN.HU Kft.