Belépés
Brexit - Elutasította a londoni alsóház a kilépés feltételeiről szóló megállapodást
... ennek következményeit a választók számon kérik majd rajtuk.
A ház véleménye szerint ebben a helyzetben a megállapodással szembeni ellenállás idővel elenyészik. Az Oxfored Economics szakértői mindezek alapján 60 százalékos esélyt adnak a megállapodás életbe léptetésének, 35 százalékra taksálják annak a valószínűségét, hogy a brit EU-tagság megállapodás nélkül szűnik meg, és mi...
2019-01-15 22:53:10
Brexit - A DUP kitart a megállapodás elutasítása mellett
... EU-ból, akár a parlament ezzel ellentétes szándékát is figyelmen kívül hagyva.
A cég elemzői ennek a forgatókönyvnek 25 százalékos valószínűséget adtak.
A Capital Economics szakértői szerint ugyanakkor egyre valószínűbb a Lisszaboni Szerződés 50. cikkelye által meghatározott tárgyalási időszak kiterjesztése és a kilépési folyamat eltolódása egy "puhább" Brexit-változat f...
2019-01-15 14:11:42
Gulyás: a kormány megvásárolta Munkácsy Golgota című festményét
...
Gulyás Gergely közölte, a festményt 3 milliárd forintért vette meg a kormány Pákh Imrétől. Hozzátette, több szakértői vélemény is készült, a becslések pedig igazolják a vételárat.
Így most már a Munkácsy-trilógia mindhárom festményének - a Krisztus Pilátus előtt, az Ecce Homo és a Golgota - rendezett a tulajdoni viszonya, mindhárom kép magyar állami tulajdonban van, a mű...
2019-01-09 18:13:26
Jogerősen hat és fél évre ítéltek egy macedón kábítószercsempészt
... Pristinából, és délután jelentkezett belépésre a röszkei határállomáson. A pénzügyőrök a gépjármű tételes átvizsgálás mellett döntöttek, és megtalálták a 25,78 kilogrammnyi marihuánát.
A szakértői vélemény szerint a drogszállítmány teljes hatóanyag-tartalma a különösen jelentős mennyiség alsó határának 2,4-szerese volt.
A férfi a nyomozás során tagadta, hogy tudott volna...
2019-01-09 10:22:37
Negyven élő védett madarat találtak a pénzügyőrök Nagylaknál
... madár - citrom sármány, tengelic és nádi sármány - került elő. A sofőr a madarakat Romániából Olaszországba szállította, úgy tudta, hogy a csomagokban fürjek vannak.
Az előzetes szakértői vélemény alapján a madarak védettek, szállításukhoz engedély szükséges, ezzel azonban a sofőr nem rendelkezett - tudatta az alezredes.
A pénzügyőrök az egymillió forint eszmei értékű ma...
2019-01-09 09:12:38
Sérelemdíjat kell fizetnie egy telefontársaságnak
... ingatlana rendeltetésszerű használatához való jogát, a nyugalmát, éjszakai pihenését, magánszféráját és magánéletének zavartalanságát - állapította meg a törvényszék.
Hozzátették, a szakértői vélemény szerint a folyamatosan fennálló zajterhelés a lakó életminőségére és egészségi állapotára is negatív hatással volt.
A törvényszék a november 20-án hozott ítéletében a sérel...
2018-12-19 12:22:05
Raktárnak álcázott "luxusüzletet" számolt fel a NAV Baranyában
... - ismertette a részleteket.
A pénzügyi nyomozók az ott talált mintegy 1200 ruhadarabot lefoglalták. A felsőkategóriás olasz és francia divatmárkákat utánzó termékek az előzetes szakértői vélemény szerint a vásárlók megtévesztésére alkalmas hamisítványok. Az elkövetők a hamisítvány alsó- és felsőruházaton túl öveket, sálakat és táskákat is árultak. A kereskedőknél nem volt ol...
2018-12-18 09:51:58
Lengyel veteránok tiltakoznak a varsói utcanevek leállított visszakeresztelése miatt
... semmissé nyilvánítva a mazóviai vajda döntését. Az ítélet szerint a köztérek elnevezésének kérdésköre az önkormányzatokra tartozik, a vajda szabálytalan módon járt el, egy "szűkszavú" szakértői vélemény alapján.
A PO csütörtökön elutasította a Jog és Igazságosság (PiS) varsói képviselőinek kezdeményezését, amely alapján megállítanák a kommunista korszakhoz fűződő köztéri elne...
2018-12-13 14:02:06
Brexit - A minimálisan szükségesnél több képviselő jelezte, hogy Theresa Mayt készül támogatni a bizalmi szavaz
... egységesen voksolnia.
A BBC közszolgálati médiatársaság felmérése szerint szerda délutánig 174 képviselő jelezte nyilvánosan, hogy a voksoláson Theresa Mayt fogja támogatni.
A BBC szakértői hangsúlyozták, hogy felmérésük nem tekinthető előrejelzésnek.
Ha Theresa May megnyeri a szavazást, egy évig nem indítható ellene újabb bizalmatlansági kezdeményezés a Konzervatív...
2018-12-12 17:02:51
Nyolc évre ítéltek egy bolgár kábítószercsempészt Szegeden
... autóillatosító szag. A vádlott először nem akarta a járműből a hangfalakat kipakolni, mondván, azok túl nehezek, majd többszöri felszólításra mégis eleget tett a pénzügyőr kérésének.
A szakértői vélemény szerint a megtalált drogszállítmány összes hatóanyag-tartalma a különösen jelentős mennyiség alsó határának legalább 1,34-szerese volt.
A vádlott tagadta a bűncselekmény...
2018-12-11 16:25:18
1 2 3 .....................128 129 ..........193 194 ..........256 257 258 
Címkék: Munkácsy Golgota, Theresa Mayt, Oxfored Economics, Capital Economics, Lisszaboni Szerződés, Gulyás Gergely, Pákh Imrétől, Krisztus Pilátus, Ecce Homo, Romániából Olaszországba, Theresa May, londoni alsóház, kilépés feltételeiről, megállapodás elutasítása, kormány megvásárolta, pénzügyőrök Nagylaknál, varsói utcanevek, minimálisan szükségesnél, bizalmi szavaz, választók számon, megállapodással szembeni, megállapodás életbe, brit EU-tagság, parlament ezzel, kilépési folyamat, kormány Pákh, becslések pedig, tulajdoni viszonya, röszkei határállomáson, gépjármű tételes, szakértői vélemény, drogszállítmány teljes, különösen jelentős, nyomozás során, madarakat Romániából, csomagokban fürjek, előzetes szakértői, madarak védettek, egymillió forint, folyamatosan fennálló, lakó életminőségére, november 20-án, pénzügyi nyomozók, felsőkategóriás olasz, vásárlók megtévesztésére, hamisítvány alsó-, mazóviai vajda, ítélet szerint, köztérek elnevezésének, önkormányzatokra tartozik, vajda szabálytalan,
© 2013 TVN.HU Kft.