Belépés
1241 fővel emelkedett a beazonosított fertőzöttek száma
... www.vakcinainfo.gov.hu honlapon és postai úton.

Szombaton és vasárnap zajlik a szociális alapszolgáltatásban, a gyermekjóléti alapellátásban, valamint a gyermekvédelmi szakellátásban, javítóintézeti ellátásban dolgozók gyorstesztelése is. A tesztelést a kormányhivatalok szervezik a január 16-17-ei hétvégén, országszerte több mint 120 mintavételi ponton.

Tová...
2021-01-17 15:23:49
1438 fővel emelkedett a beazonosított fertőzöttek száma
... www.vakcinainfo.gov.hu honlapon és postai úton.

Szombaton és vasárnap zajlik a szociális alapszolgáltatásban, a gyermekjóléti alapellátásban, valamint a gyermekvédelmi szakellátásban, javítóintézeti ellátásban dolgozók gyorstesztelése is. A tesztelést a kormányhivatalok szervezik a január 16-17-ei hétvégén, országszerte több mint 120 mintavételi ponton.

Tová...
2021-01-16 19:06:03
1 513 fővel emelkedett a beazonosított fertőzöttek száma
... www.vakcinainfo.gov.hu
honlapon és postai úton.

Péntek 14 óráig regisztrálhatnak a hétvégi tesztelésre a szociális alapszolgáltatásban, a gyermekjóléti alapellátásban, valamint a gyermekvédelmi szakellátásban, javítóintézeti ellátásban dolgozók - többek között falugondnokok, házi segítségnyújtást végző szociális dolgozók, családsegítők, utcai és közösségi szo...
2021-01-15 10:33:56
Koronavírus - A vírus okozta elváltozást is kimutatni képes CT-t adtak át Pécsett
... egészségügyi szolgáltatója, számos területen nemcsak régiós, hanem országos feladatokból is kiveszi a részét. A központ éves osztályos betegszáma több mint 100 ezer, a járóbeteg-szakellátásban egymilliót meghaladó esetet lát el, a gyógyítás mellett kutató és oktató tevékenységet is végez.
Miseta Attila orvosprofesszor, a PTE rektora köszönetet mondott a koronavírus-járvány el...
2020-07-31 15:06:53
Koronavírus - Ezer táblagépet kapnak egészségügyi szakdolgozók
... részt a távoktatásban - tették hozzá.
Ismertették: a győztes pályázók többsége (588 ember) az ápolás különböző területén - például felnőtt, gyermek, intenzív - és az otthoni szakellátásban dolgozik. 144 nyertes a mentésügyben és sürgősségi ellátásban tevékenykedik. 268-an pedig a kamara további tizenegy szakmai tagozatából pályáztak sikeresen.
A tableteket a kamarai terü...
2020-05-25 13:52:05
Semjén: azé legyen a tulajdon, aki a feladatot ellátja
... intézmények aránya. Az alapszolgáltatásban az összes intézmény 44 százalékát egyházak működtetik, a szociális szakellátás körében pedig 25 százalék az arányuk.
A gyermekvédelmi szakellátásban 2010-ben 7 százalékos volt az egyházi szerepvállalás, most pedig 60 százalékos - ismertette.
Fülöp Attila, az Emberi Erőforrások Minisztériumának szociális ügyekért felelős államtit...
2020-05-20 16:28:06
Koronavírus - Csökkentett bérleti díjjal segítik a vállalkozásokat az önkormányzatok
... dolgozók elszállásolásához. Emellett április elsejétől ingyenesen parkolhatnak az önkormányzati parkolási övezetben a kórház és az Egészségügyi Szociális Központ alapellátásban és szakellátásban lévő dolgozói, akik a koronavírus elleni védekezésben közvetlenül részt vesznek.
Szegeden Botka László polgármester rendeletben hosszabbította azoknak a szociális lakások bérlőinek la...
2020-03-27 18:12:19
Emmi: a fogorvosokat és a traumatológusokat foglalkoztató intézmények is megkapták a kormány által ígért forrás
... Nemzeti Egészségbiztosítási Alapkezelő már átutalta az érintett intézményeknek.
Közölték: a fix díjak mellett a 2020. januári teljesítmények elszámolásától az aktív fekvőbeteg-szakellátásban a traumatológiai beavatkozások elszámolása 1,45-ös szorzó alkalmazásával történik, ami további tízmilliárd forint finanszírozási többletet jelent évente az intézményeknek.
Hozzátetté...
2019-12-20 19:12:02
Kásler: a kormány a betegségek megelőzésére helyezi a hangsúlyt
... kormány több mint 10 milliárd forinttal támogatja csoportpraxisok létrehozását, hogy egy-egy földrajzi egységben a különböző orvosi szakmák együtt dolgozhassanak.
Az alap- és szakellátásban dolgozó fogorvosok pedig havi fix összegű díjemelést kapnak, mert míg a családi orvosok jövedelme folyamatosan emelkedett, az övék ezzel nem tartott lépést - tette hozzá.
A miniszter ...
2019-11-04 09:41:12
Rétvári: az egészségügyben a praxisközösség a legmodernebb alapellátási forma
... máshogyan kell megszervezni. Hozzáfűzte: a praxisközösségekhez fordulva a páciensek az alapellátásban jutnak hozzá azokhoz az egészségügyi szolgáltatásokhoz, amelyeket eddig csak a szakellátásban kaptak meg.
Rétvári Bence emlékeztetett arra, hogy a térségben olyan egészségház-fejlesztések voltak, amire már generációk óta nem volt példa; 32 településből 17-ben újul vagy újult...
2019-02-20 20:52:38
1 2 3 .5 6 7 8 9 10 11 
Címkék: Miseta Attila, Fülöp Attila, Emberi Erőforrások Minisztériumának, Egészségügyi Szociális Központ, Szegeden Botka László, Nemzeti Egészségbiztosítási Alapkezelő, Rétvári Bence, beazonosított fertőzöttek, vírus okozta, feladatot ellátja, traumatológusokat foglalkoztató, kormány által, betegségek megelőzésére, legmodernebb alapellátási, gyermekjóléti alapellátásban, gyermekvédelmi szakellátásban, kormányhivatalok szervezik, január 16-17-ei, hétvégi tesztelésre, központ éves, gyógyítás mellett, győztes pályázók, ápolás különböző, otthoni szakellátásban, kamara további, kamarai terü, összes intézmény, szociális szakellátás, egyházi szerepvállalás, önkormányzati parkolási, koronavírus elleni, szociális lakások, érintett intézményeknek, traumatológiai beavatkozások, különböző orvosi, családi orvosok, övék ezzel, alapellátásban jutnak, egészségügyi szolgáltatásokhoz, szakellátásban kaptak, térségben olyan, segítségnyújtást, kormányhivatalok, regisztrálhatnak, minisztériumának, vállalkozásokat,
© 2013 TVN.HU Kft.