Belépés
Csütörtöktől a mozikban Clive Owen és Tim Roth főszereplésével A nevek dala
... fel, de főleg Budapesten forgattak. Mint mondta, Budapesten mindent meg lehet csinálni, a magyar főváros bármelyik nagyvárossá, Párizzsá vagy New Yorkká is átalakulhat.
A producer megjegyezte, hogy 1998-ban forgatott először Magyarországon Szabó Istvánnal, és akkor fedezte fel, hogy a magyar filmes szakemberek a világ legjobbjai közé tartoznak, akik professzionálisan és lelke...
2020-02-04 13:01:50
ITM: óriási az igény informatikusokra
... igénylő hivatás jelenleg a legversenyképesebb fizetést biztosítja Magyarországon. Az átlagkeresetek tekintetében még a bankszektort is megelőzi az informatikusok bérezése - ismertette. Megjegyezte, hogy a legkeresettebbek az alkalmazásfejlesztő és programozó szakemberek, köztük is a Java-fejlesztők.
Solymár Károly Balázs tájékoztatása szerint a kiemelkedő bérezésen kívül kény...
2020-02-04 11:11:34
Koronavírus - Semmelweis Egyetem: a gyakori kézmosás és a higiénés szabályok betartása pillanatnyilag az egyetl
...
Prinz Gyula, a Semmelweis Egyetem infektológusa azt hangsúlyozta: Magyarországon jelenleg nem kell tartania a megbetegedéstől azoknak, akik a közelmúltban nem jártak Kínában, vagy a velük egy háztartásban élők nem utaztak a fertőzött országokba - áll a közleményben.
Kiemelték: az egyetem felkészült a koronavírussal érintett területről érkező hallgatók fogadására. A Semme...
2020-01-28 14:12:42
Koronavírus - További húsz amerikai repülőtérre terjesztették ki a Kínából érkezők vizsgálatát
... leszögezte: "tényleg tudnunk kell, mi a tudományos alapja annak, hogy a vírus már a szimptómák megjelenése előtt...
2020-01-28 07:04:38
Vízilabda Eb - Bíró Attila: brutális lesz a kvalifikációs torna
... is.
A szövetségi kapitány kiemelte, az elmúlt fél évben rendkívül sokat fejlődött az együttes, amely kis szerencsével még előrébb is végezhetett volna a budapesti kontinensviadalon. Megjegyezte, ez a rendkívül fiatal csapat képes arra, hogy akár hétről hétre fejlődjön, ezért bízik abban, hogy meglesz az olimpiai kvalifikáció, Tokióban pedig akár egy nagyot is tud majd "villa...
2020-01-27 14:11:25
AZ LMP: kevés a Btk.-módosítás a családon belüli erőszak ellen
... kiszűrni ezeket az eseteket.
A politikus ezért megfelelő oktatást szorgalmazott annak érdekében, hogy a szakemberek vagy akár a család időben észlelje a jeleket. Hohn Krisztina megjegyezte: eddig nem tűnik hatékonynak az a képzés, ami tavaly indult családsegítők, rendőrök vagy bírók számára.
A képviselő azt is sérelmezte, hogy az igazságügyi tárca javaslata egy konkrét ...
2020-01-27 12:51:47
Koronavírus - Babis: Csehország ellenőrizni kezdte az országba érkező utasokat
... portálon.
"Felkészültek vagyunk, levontuk a tanulságokat a 17 évvel ezelőtti SARS-járványból" - nyilatkozta Eva Gottwaldová országos tisztiorvos az iDnes című internetes portálnak. Megjegyezte: pánikra nincs ok.
A Právo című napilap szombaton arról írt, hogy a koronavírus esetleges megjelenésére a civil egészségügyi hálózat mellett a katonai egészségügyi szakemberek is f...
2020-01-26 14:28:53
Vízilabda Eb - Märcz Tamás rég látta ilyennek játékosait
... montenegróiak a vártnál talán hamarabb készültek az erejükkel, ők pedig ennek köszönhetően szereztek jelentős előnyt, amit a hajrában meg tudtak tartani. A Ferencváros olimpiai bajnok klasszisa megjegyezte, az oroszok elleni negyeddöntő óta először volt vízben, mivel egy gyomorrontás miatt az ágyat nyomta.
"A spanyolok taktikailag nagyon felkészültek lesznek és elejétől a vég...
2020-01-24 21:12:12
Infektológus: valószínűleg nehezen terjed emberről emberre az új koronavírus
... nem kínai megbetegedések hátterében az áll, hogy a vuhani betegek különböző országokba utaztak - mondta, hozzátéve, ezért volt jó döntés, hogy lezárták a fertőzött területet.
Megjegyezte, a mostani betegség - úgy tűnik - a fiatal gyermekeket megkíméli, hiszen a legfiatalabb fertőzött 15 éves; az eddigi halálos áldozatok idős, beteg emberek közül kerültek ki.
A vírus la...
2020-01-23 10:01:42
Két helyszínen szerezhetnek kvótákat a világversenyekre a magyar robotépítő csapatok
... valóságos robotot és annak virtuális párját képessé teszi különböző színű tárgyak gyűjtésére és lerakására egy mentési területre a valódi és a virtuális térben is.
A szakember megjegyezte, a franciaországi versenyen a komolyabb felkészültséget igénylő RoboCupMajor ligákát megcélzó középiskolásoknak, végzős egyetemi hallgatóknak és pályakezdő kutatóknak lehetőségük lesz az úgy...
2020-01-20 11:51:19
1 2 3 .........................81 82 .............122 123 .............162 163 164 
Címkék: Clive Owen, Semmelweis Egyetem, Vízilabda Eb, Bíró Attila, Märcz Tamás, Magyarországon Szabó Istvánnal, Solymár Károly Balázs, Prinz Gyula, Hohn Krisztina, mozikban Clive, nevek dala, igény informatikusokra, gyakori kézmosás, higiénés szabályok, kvalifikációs torna, családon belüli, országba érkező, magyar robotépítő, magyar főváros, producer megjegyezte, magyar filmes, világ legjobbjai, átlagkeresetek tekintetében, informatikusok bérezése, kiemelkedő bérezésen, megbetegedéstől azoknak, háztartásban élők, fertőzött országokba, egyetem felkészült, koronavírussal érintett, tudományos alapja, szimptómák megjelenése, szövetségi kapitány, budapesti kontinensviadalon, rendkívül fiatal, olimpiai kvalifikáció, politikus ezért, szakemberek vagy, család időben, igazságügyi tárca, iDnes című, koronavírus esetleges, civil egészségügyi, katonai egészségügyi, vártnál talán, oroszok elleni, gyomorrontás miatt, ágyat nyomta, spanyolok taktikailag, vuhani betegek, fertőzött területet, mostani betegség,
© 2013 TVN.HU Kft.