Belépés
A Valentin-nap legnagyobb átverése
... egyedüli piacnak (legalábbis egyelőre) a De Beers számára azt USA. Már csak egy jó kis kampány kellett ahhoz, hogy a gyémántot az igaz szerelemmel párosítsák.

Az NW Ayer szakemberei arra jutottak, hogy a válság elmúltával megváltozott társadalmi attitűd miatt eljött az idő, hogy megteremtsék a megvásárolható luxuscikkek piacát. Elkezdték tehát a gyémántot úgy reklámozni...
2021-02-16 21:00:59
Böjte Csaba szerint ha az orvosok azt mondják, hogy kell az
... mondják, hogy kell az oltás, akkor kell!!
A tanároktól tanuljuk a helyesírást, az építészek tervezik a házunkat, az autószerelők megjavítják az autónkat, az orvosaink, az egészségügyi szakembereink pedig hosszú évek óta tanulják a gyógyítást,...... hallgassunk rájuk! Bizalommal, Csaba t.
A tanároktól tanuljuk a helyesírást, az építészek tervezik a házunkat, az autószere...
2021-01-12 13:10:32
Igenaptár - Urunk megjelenése, Vízkereszt 01.06
... optimális utat is. A rádióban gyakran elhangzik figyelmeztetés arról, hogy baleset miatt az úton levők válasszanak más utat. Ha valahol egy forgalmas úton nagy a torlódás, a közlekedés szakemberei felhívják az autósok figyelmét, válasszanak más utat.
Útra keltek tehát a napkeleti bölcsek is, hogy megkeressék az újszülött Messiás Királyt. De Heródes gonosz tervet forgat a fejé...
2021-01-06 07:59:33
Szeretettel meghívlak egy elmélkedésre!
... mutat, de nem Ő ragyog felettünk, hanem csillagot rak az égre, bölcs feltalálók, mérnökök által villanyt gyújt, hogy beragyogja az éjszakánkat! Ő adja az orvosi hívatásokat! Ma is vannak szakembereink, akik alázattal sokat tanulva, bölcs tanácsaikkal, patikamérlegen összerakott orvosságaikkal a segítségünkre sietnek! Igen, mi keresztények komolyan vesszük Isten küldötteit, mert ...
2020-09-20 22:36:00
Ferenc pápa levélben kéri:
... béke útja a kultúrák között" tanítás jegyében. Szeretnénk tovább mélyíteni ezt a témát olyan szakemberek bevonásával, mint az ügyészek, kriminológusok, a rendőrség és a katonaság szakemberei, az állami és egyházi vezetés képviselői. Reméljük, hogy ez az együttműködés hasznos lesz a társadalom és a közös otthon számára, ahogy azt Ferenc pápa is várja tőlünk.
- A bűnügyi ...
2020-08-27 16:19:54
Az Egyesült Államoktól vesz légvédelmi rakétarendszert a Magyar Honvédség
... Military Sales programon keresztül szerzi be, legkésőbb 2020. szeptember 30-ig.
A rendezvényen Benkő Tibor hangsúlyozta: hosszú, körültekintő munka végső szakaszához érkeztek. Szakembereik számos országot kerestek fel, számtalan lehetőséget vizsgáltak meg, és végül úgy döntöttek, hogy az Egyesült Államok ajánlatát fogadjál el.
Kiemelte: Magyarország, a magyar kormány po...
2020-08-12 16:01:59
Ókori kincseket foglaltak le a spanyol hatóságok egy feltételezett fosztogatónál
...
Az ügyben akkor indult nyomozás, amikor a spanyol rendőrség szakemberei régészeti leletekről és kulturális javakról készített képeket fedeztek fel különböző internetes oldalakon - olvasható a The Guardian című brit napilap online kiadásában.
A tárgyak között található egy feltehetőleg föníciai eredetű arany fülbevaló, amely 2500-3200 éves lehet.
A rendőrség közlemén...
2020-08-03 15:32:35
Koronavírus - Könnyítéseket vezetnek be Izraelben a fertőzöttek növekvő száma ellenére
...
A jeruzsálemi Héber Egyetem szakemberei szerint a koronavírus-járvány fertőzési adatai azt mutatják, hogy Izrael lassan úrrá lesz a járvány második hullámán, kiegyenesedik az új fertőzések korábban növekedést mutató görbéje, és ha a lakosság követi az utasításokat elsősorban a maszk viselésével, akkor remélhetőleg nem lesz szükség újabb korlátozásokra.
Noha csütörtökön a...
2020-07-31 11:21:30
Képzőművészeti galéria nyílik Zalaegerszeg belvárosában
...
A zalaegerszegi kortárs képző- és iparművészek régi igénye és törekvése volt a galéria létrehozása, amely a műtárgyak bemutatása mellett a szakmai és a műhelymunkákra is lehetőséget ad - mondta el Müller Imre, a program ötletgazdája az újonnan kialakított galériában tartott csütörtöki sajtótájékoztatón.
A festőművész felidézte, hogy idén jelent meg a zalaegerszegi képző...
2020-07-30 14:43:04
Csütörtökön próbaterhelést végeznek az M0-s hárosi Duna-hídján
... ellenőrzés alapján döntöttek.
A vizsgálatba külső, független szakértőként bevonták a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Hidak és Szerkezetek Tanszékét.
Az egyetem szakemberei megállapították, hogy az adott szerkezeti elemek többletigénybevétele - amely független a fenntartási munkálatoktól - döntően a hídszerkezet előéletéből származik. Rámutattak továbbá ar...
2020-07-29 18:33:19
1 2 3 ..................229 .........343 344 .........457 458 
Címkék: Böjte Csaba, Egyesült Államoktól, Magyar Honvédség, Messiás Királyt, Military Sales, Benkő Tibor, Egyesült Államok, Héber Egyetem, Müller Imre, Budapesti Műszaki, Gazdaságtudományi Egyetem Hidak, Szerkezetek Tanszékét, spanyol hatóságok, feltételezett fosztogatónál, fertőzöttek növekvő, igaz szerelemmel, válság elmúltával, megvásárolható luxuscikkek, tanároktól tanuljuk, építészek tervezik, autószerelők megjavítják, egészségügyi szakembereink, rádióban gyakran, úton levők, forgalmas úton, közlekedés szakemberei, autósok figyelmét, napkeleti bölcsek, újszülött Messiás, orvosi hívatásokat, segítségünkre sietnek, kultúrák között&#8221, témát olyan, katonaság szakemberei, együttműködés hasznos, közös otthon, rendezvényen Benkő, magyar kormány, ügyben akkor, spanyol rendőrség, tárgyak között, feltehetőleg föníciai, rendőrség közlemén, jeruzsálemi Héber, járvány második, lakosság követi, utasításokat elsősorban, maszk viselésével, zalaegerszegi kortárs, galéria létrehozása, műtárgyak bemutatása,
© 2013 TVN.HU Kft.