Belépés
Böjte Csaba szerint ha az orvosok azt mondják, hogy kell az
... hogy kell az oltás, akkor kell!!
A tanároktól tanuljuk a helyesírást, az építészek tervezik a házunkat, az autószerelők megjavítják az autónkat, az orvosaink, az egészségügyi szakembereink pedig hosszú évek óta tanulják a gyógyítást,...... hallgassunk rájuk! Bizalommal, Csaba t.
A tanároktól tanuljuk a helyesírást, az építészek tervezik a házunkat, az autószerelők megja...
2021-01-12 13:10:32
Szeretettel meghívlak egy elmélkedésre!
... de nem Ő ragyog felettünk, hanem csillagot rak az égre, bölcs feltalálók, mérnökök által villanyt gyújt, hogy beragyogja az éjszakánkat! Ő adja az orvosi hívatásokat! Ma is vannak szakembereink, akik alázattal sokat tanulva, bölcs tanácsaikkal, patikamérlegen összerakott orvosságaikkal a segítségünkre sietnek! Igen, mi keresztények komolyan vesszük Isten küldötteit, mert a Szent...
2020-09-20 22:36:00
Több mint 22 millió forint állami támogatás a közlevéltáraknak
... a közösségi emlékezet maga. Amit a szűkebb vagy tágabb közösség megél, azt a levéltárakban kezelik, vagyis összességében nemzeti identitásunk múltban gyökerező forrása. Levéltáros szakembereink pedig azok, akik mindezt feldolgozzák, védelmezik, majd hozzáférhetővé teszik nemcsak jelen generációknak, hanem a jövő állampolgárainak is" - írják.
A közlemény szerint a támogatási ...
2020-05-15 16:15:50
Hírmorzsák - Május
... áttekintve a tapasztalatokat, hetente szoktuk elemezni a helyzetet, és úgy látom, hogy kéthetente érdemes új döntéseket hoznunk.
Két hét az az időszak, ahol a tudósaink, járványügyi szakembereink, orvosaink egy-egy változtatásnak a következményeit fel tudják mérni, és javaslatot tudnak tenni a számunkra - fűzte hozzá a kormányfő.
Az első csatát megnyerte Magyarorsz...
2020-05-01 19:15:35
Komoly veszélyt jelenthet az emberekre a Mátrában észlelt
... tartják és intenzíven védik. Ennek az az oka, hogy a hím medvék, hogy mielőbb pározhassanak a nőstényekkel, ha tehetik, megölik a bocsokat.
A birtokon talált szarvastetem esetében szakembereink a vadászati hatósági kollégákkal együtt elvégzett helyszíni ellenőrzése során nem bizonyosodott be, hogy azt medve ejtette el. A barna medve, bár nagyragadozó, alapvetően növény- és dö...
2020-04-22 11:03:16
Koronavírus - Emmi: nem maradunk kultúra nélkül
... együttlét megélésében, a válságkezelés megoldásában, a pánikhangulattal szemben egy társadalmi összefogás, segítő emberi hangulat kialakításában. Ennek legfőbb letéteményesei a kulturális szakembereink, művészeink - tette hozzá.
Fekete Péter szerint fontos, hogy a kultúra szakemberei, a művészek, a helyi példaképek összefogjanak, egymást segítsék, ötleteljenek és megosszák eg...
2020-03-21 11:01:19
Koronavírus - Holland király: népünk egysége és büszkesége átsegít minket a válságon
... tanároknak, a rendőröknek, valamint a tömegközlekedésben és a higiéniai szolgáltatások területén dolgozóknak. "Ők azok, akik életben tartják hazánkat" - hangsúlyozta.
Hozzátette: "szakembereink és egészségügyi dolgozóink hatalmas nyomásnak vannak kitéve, hallgatni kell az ő meglátásaikra, javaslataikra. Ők biztosítják számunkra, hogy a kockázatok csökkenjenek és átvészeljük e...
2020-03-20 22:23:40
Ukrán repülő - Zelenszkij aggodalmának adott hangot a feketedobozok Iránban történő elemzése kapcsán
... őket Ukrajnának.
"Az iráni elnök a szavát adta nekem, hogy bármilyen tárgyat, bizonyítékot megosztanak velünk, és elvihetjük a feketedobozokat is. Ezért úgy gondolom, hogy ha a szakembereink odarepülnek, felhatalmazással kell rendelkezniük arra, hogy amennyiben hiányosan dekódolják a feketedobozokat, akkor elhozhassák őket" - jelentette ki az ukrán elnök.
Az ukrán nemz...
2020-02-02 21:02:49
Befejeződött Enyedi Ildikó új filmjének forgatása
... forrasztotta a német, olasz, máltai munkatársakat. Feszültségek és súrlódások helyett szép emberi találkozások és harmonikus, vidám munka volt ennek az eredménye. Ehhez kellett a mi szakembereink erős, tiszteletet kiváltó szakmai színvonala mellett az emberileg nagyvonalú, érett, az újra, másra, idegenre nyitott szemléletük is. Jó volt együtt dolgozni" - idézi a közlemény Enyedi I...
2019-10-21 14:12:31
Nyereséges volt a 4iG 2018-ban
... és a HUMANsoft Elektronikai Kft. beolvadásával minden korábbinál versenyképesebb magyar informatikai nagyvállalat működésének kereteit hoztuk létre annak érdekében, hogy kiváló IT-szakembereinkre támaszkodva sikeresen szolgálhassuk ki a Magyarországon és a régióban folyamatosan növekvő piaci igényeket.
A társaság részvényeit a BÉT standard kategóriájában jegyzik. 2018-ban, kö...
2019-02-15 19:21:44
1 2 3 7 8 10 11 13 14 15 
Címkék: Böjte Csaba, Befejeződött Enyedi Ildikó, Fekete Péter, Enyedi, HUMANsoft Elektronikai Kft, feketedobozok Iránban, tanároktól tanuljuk, építészek tervezik, autószerelők megjavítják, egészségügyi szakembereink, autószerelők megja, orvosi hívatásokat, segítségünkre sietnek, közösségi emlékezet, szűkebb vagy, levéltárakban kezelik, jövő állampolgárainak, közlemény szerint, számunkra &#8211, első csatát, birtokon talált, vadászati hatósági, barna medve, válságkezelés megoldásában, pánikhangulattal szemben, társadalmi összefogás, kulturális szakembereink, kultúra szakemberei, helyi példaképek, higiéniai szolgáltatások, kockázatok csökkenjenek, iráni elnök, szavát adta, szakembereink odarepülnek, ukrán elnök, ukrán nemz, emberileg nagyvonalú, közlemény Enyedi, régióban folyamatosan, társaság részvényeit, állampolgárainak, közlevéltáraknak, pánikhangulattal, felhatalmazással, versenyképesebb, feketedobozokat, tapasztalatokat, következményeit, szakembereinkre, szolgáltatások, magyarországon,
© 2013 TVN.HU Kft.