Belépés
Krónika 6. rész (azonnali kérdések)
... szembe.
Elszomorítónak nevezte, hogy a balliberlis pártok vészterhes időkben nem támogatták az eredményes védekezést, megállás nélkül támadva a kormányt és a munkálatokban résztvevő szakembereket.
Orbán Balázs, a Miniszterelnökség parlamenti és stratégiai államtitkára arról beszélt: 1229 az aktív fertőzött, miközben 2160-an gyógyultak meg és a betegségben 532-en haltak m...
2020-06-02 17:12:11
Koronavírus - Dömötör: eredményesen zárta a járvány elleni védekezés első szakaszát Magyarország
... fokozatos újraindítását, és azt, hogy a munkahelyek védelmével is erőteljesebben foglalkozzon a kormány.
Az idejekorán hozott döntések, a magyarok millióinak fegyelmezettsége és a szakemberek helytállása együtt hozta meg az eredményeket - jelentette ki köszönetet mondva mindenkinek, aki részt vett az összefogásban.
A rendkívüli jogrend visszavonása Dömötör Csaba szerint ...
2020-05-24 07:50:57
Koronavírus - ITM: az eredményes egészségipari kutatás-fejlesztés haszna emberéletekben mérhető
... prognózisok készítése. A kutatás a járvány lassítása, az egészségügyi rendszer leterheltségének mérséklése érdekében támogatja a bizonyítékokon és számításokon alapuló döntéshozatalt. A szakemberek a pontos fertőzésterjedési modellezéshez a járvány kitörése előtti és utáni kapcsolati és utazási szokásokról gyűjtenek adatokat. A kutatást egy online kérdőív (elérhető a https://covid...
2020-04-02 16:31:51
Prőhle Gergely: fel kell tárni az egyház és a kommunista hatalom közti egykori viszonyokat
... Múzeumban rendezett konferenciát a ma...
2017-02-09 12:12:43
Hoppál: a kulturális ipar fejlesztésének zászlóshajója lehet a pécsi Kodály Központ
... Színháztechnikai Tudományos Egyesület akusztikai szakosztályának elnöke elmondta: az ünnepi ülés bemutatja az épület tervezőinek, építészek és akusztikusok csapatmunkáját, s műszaki szakembereknek a beruházás során tanúsított helytállását. "A fórum mintegy hetven résztvevője tíz előadást hallgathat meg a témában" - fűzte hozzá.
Szólt arról, hogy a magyar akusztikai szakembere...
2015-11-27 14:02:36
Kecskeméti repülőnap - Hende: a légierő mindig teljesítette kötelességét
... Svédország védelmi minisztere a megnyitón azt mondta, hogy a kecskeméti repülőnap több mint egy légishow. Jó lehetőség arra, hogy összehozza a katonai képességekért rajongó civileket és a szakembereket.
A svéd miniszter arról is beszélt, hogy a magyar légierő kiválóan alkalmazza a svéd gyártmányú Gripen vadászgépeket, amelyek a kecskeméti repülőnap látogatói is láthatnak maj...
2013-08-03 11:53:00
Árvíz - Soltész Miklós: a védekezés mindenhol egyformán fontos
... Baranyában Dunaszekcsőn, Báron és Mohácson védekeznek. Dunaszekcsőn a gátat erősítik és magasítják, a település három házának melléképületébe víz szivárog, ott homokzsákokat helyeztek el a szakemberek. A Felső Duna soron ötven méter hosszan biztonsági okokból nyúlgátat építenek, míg Mohács több utcájában házak fóliázásán dolgoznak.
Az államtitkár a hivatásos állomány tagjai m...
2013-06-11 18:57:25
ÁNTSZ titkok
...http://www.fusz.hu/fuszdrupal/?q=con tent%2F%C3%A1ntsz-mint-egy-katonai-f el%C3%A9p%...
2013-02-21 05:45:22
Különleges Műveleti Erők - Kiállítás nyílt a Sziklakórház Múzeumban
... elhivatottsággal és sokszor nélkülözéssel, kényelmetlenséggel szerezte meg. Szintén kevéssé ismert az a sokoldalúság, kreativitás, bajtársiasság, ami a különleges egységeknél szolgáló sikeres szakembereket, katonákat jellemzi. Ezen szempontok alapján igyekszik bemutatni az elitalakulatokat és munkájukat a múzeum.
Tatai Gábor kiemelte, hogy a különleges műveleti erők munkájána...
2012-06-22 17:43:59
FÖLDES PÉTER: Anonymus titkos közlései 1/2
... FÖLDES PÉTER: Anonymus titkos közlései 1/2

Kulcsok
Mikor működött
Évszám az iniciáléban
FEJ- FEJ MELLETT
Anonymus és az ősgeszta
A GESZTA MINT TÖRTÉNETI MŰ
A HONFOGLALÁS KRÓNIKÁJA
A Gesta Hangarum és a chanson de Beste
HOGYAN KÖVETKEZTETHETÜNK SZERZŐNK KILÉTÉRE?
A GESZTA MINT PRÉDIKÁCIÓ
ÍGÉRET A KIRÁLYOK ÁLTAL /IV. BÉ...
2012-01-16 11:39:21
1 2 
Címkék: Prőhle Gergely, Kodály Központ, Soltész Miklós, Különleges Műveleti Erők, Sziklakórház Múzeumban, FÖLDES PÉTER, Orbán Balázs, Dömötör Csaba, Színháztechnikai Tudományos Egyesület, Baranyában Dunaszekcsőn, Felső Duna, Tatai Gábor, FEJ- FEJ MELLETT, GESZTA MINT TÖRTÉNETI MŰ, HONFOGLALÁS KRÓNIKÁJA, Gesta Hangarum, HOGYAN KÖVETKEZTETHETÜNK SZERZŐNK KILÉTÉRE, GESZTA MINT PRÉDIKÁCIÓ, ÍGÉRET KIRÁLYOK ÁLTAL, járvány elleni, eredményes egészségipari, kommunista hatalom, kulturális ipar, pécsi Kodály, légierő mindig, védekezés mindenhol, balliberlis pártok, eredményes védekezést, munkálatokban résztvevő, aktív fertőzött, betegségben 532-en, munkahelyek védelmével, idejekorán hozott, magyarok millióinak, szakemberek helytállása, rendkívüli jogrend, járvány lassítása, egészségügyi rendszer, pontos fertőzésterjedési, járvány kitörése, online kérdőív, ünnepi ülés, épület tervezőinek, beruházás során, fórum mintegy, magyar akusztikai, kecskeméti repülőnap, katonai képességekért, svéd miniszter,
© 2013 TVN.HU Kft.