Belépés
Nyolc hiányszakma oktatása indulhat el a filmalap támogatásával
...
A pályázatokat most először díszletrajzoló, kellékes és világosító szakma képzési programjával is bele lehet nyújtani, de felvételvezető/location manager, naplóvezető, produkciós asszisztens, rendezőasszisztens és vágóasszisztens szakterületeken is várják az oktatási intézmények jelentkezését - olvasható a filmalap pénteki közleményében.
A Filmipari Képzési Program keret...
2019-01-18 13:01:40
Helyettes államtitkár: idén 5,9 milliárd forintra pályázhatnak a civil szervezetek
...
Szalay-Bobrovniczky Vince elmondta, a felhívások a lebonyolító szervezet, a Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt. honlapján (www.bgazrt.hu) jelentek meg. A kiírás szerint a civil szervezetek működésének biztosítására vagy szakmai programjának megvalósítására fordítható, úgynevezett összevont pályázatokra 2019-ben 3,5 milliárd, míg a helyi és területi hatókörű civil szervezetek egysze...
2019-01-16 13:51:38
Potápi: sikeres volt a külhoni magyar családok éve program
... Felidézte, hogy a nyitórendezvényre 200 Kárpát-medencei családszervezet és vállalkozó érkezett, ezt követte a külhoni magyar családi nap az Országházban. Több Kárpát-medencei körutat is szervezetek, 5 helyszínen 300 egészségügyi szakembert sikerült bevonni a programba.
Egészségügyi szakemberek képzése két turnusban zajlott Budapesten, amelyet idén is folytatni kívánnak....
2019-01-14 12:21:22
Állami Számvevőszék: a számvevőszék ellenőrzéseit támadó nyilatkozatok a jogállamiságot támadják
... magatartás, és a törvényi előírások nem ismerete senkit nem mentesít a felelősség alól.
Az ÁSZ kiemelte:számára nem léteznek ellenzéki vagy kormánypártok, kizárólag ellenőrzött szervezetek vannak, amelyek gazdálkodását a törvényi előírások szerint ellenőriznie kell. Hozzátették: minden pártot azonos törvényi előírások alapján ősség alól.
Az ÁSZ kiemelte:számára nem létez...
2019-01-14 11:41:27
Nyitrai: 40 százalékra emelkedett a dolgozó megváltozott munkaképességűek aránya
... vakok és gyengénlátók szövetségének kezdeményezésére pontírásos formában is ki lehetett tölteni.
Azt is elmondta, 2010-hez képest 2019-re megduplázódott az országos fogyatékosügyi szervezetek költségvetési támogatása.
Nyitrai Zsolt fontosnak nevezte az otthonápolás ügyét, amellyel kapcsolatban szintén széles körű szakmai egyeztetést folytattak le. A parlament által elfog...
2019-01-13 14:39:08
Hétszázmilliós városrehabilitációs program Békásmegyeren
... szolgáltatásokat ezek a családok ingyen kapják, tehát - olvasható a közleményben - lehetőségük lesz "az egzisztenciális előrelépésre".
A városrehabilitáció lebonyolításban civil szervezetek (Kék Pont, Motiváció Alapítvány) is részt vesznek az önkormányzat több szervezete (Óbudai Vagyonkezelő Zrt., Óbudai Családi Tanácsadó és Gyermekvédelmi Központ, szociális főosztály, Óbuda-...
2018-12-23 17:19:55
ITM: megtartotta alakuló ülését a CO2 Koalíció
... továbbá az energetikai rendszer átalakulása is igényli a közös gondolkodást.
A miniszter kitért arra, hogy a tárca koordinációs szerepet vállal a Koalícióban, várja a meghívott szervezetek javaslatait a további egyeztetésekhez. A szakmai szövetségekkel megkezdett munkába a minisztérium a későbbiekben közvetlenül is be kívánja kapcsolni a hazai járműipar meghatározó vállalata...
2018-12-14 16:59:43
Krónika 1. rész (a Kúria 2017-es beszámolója)
... határozatot.
Hozzátette: a polgári kollégium véleménye "végre emancipálta" a társasházzá alakítást mint a közös tulajdon megszüntetésének elfogadott módszerét.
Folytatódott a civil szervezetek nyilvántartásával kapcsolatos konzultációs testület munkája, amelynek eredményeként jelentősen csökkentek a civil szervezetek bejegyzésével kapcsolatos fellebbezések.
Darák P...
2018-12-13 10:51:43
Differenciált minimálbért vezettek be Romániában a felsőfokú végzettségűek számára
... kezdődően nem lehet 2350 lejnél kisebb a bruttó bére, ami legalább 14 lejes órabérnek felel meg.
A kormányhatározatba nem került bele az a korábban beharangozott, de a munkáltatói szervezetek által kifogásolt előírás, amely általában minden legalább 15 éve munkaviszonyban lévő alkalmazottnak az emelt (2350 lejes) minimálbért irányozta volna elő.
A vállalkozói szféra éles...
2018-12-07 11:21:28
PM-államtitkár: Magyarország az EU legnagyobb adócsökkentője lett
... adószakma bevonásával érhető el. A Pénzügyminisztérium ezért már ősszel összehívta az első adótanácskozást a legnagyobb ügyfélkörrel és szakmai tapasztalattal bíró adótanácsadó cégek és szervezetek részvételével.
Az egyszerűsítést célul tűző fórumra jövőre komoly munka vár, 2021-ig ugyanis a felére szeretnék csökkenteni azt az időt, amit egy vállalkozás az adózással kapcsolat...
2018-12-02 08:01:19
1 2 3 ..........................160 161 .............241 242 .............320 321 322 
Címkék: Állami Számvevőszék, Filmipari Képzési Program, Szalay-Bobrovniczky Vince, Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt, Több Kárpát-medencei, Nyitrai Zsolt, Motiváció Alapítvány, Óbudai Vagyonkezelő Zrt, Óbudai Családi Tanácsadó, Gyermekvédelmi Központ, Darák, filmalap támogatásával, civil szervezetek, külhoni magyar, számvevőszék ellenőrzéseit, jogállamiságot támadják, dolgozó megváltozott, felsőfokú végzettségűek, pályázatokat most, oktatási intézmények, filmalap pénteki, lebonyolító szervezet, kiírás szerint, törvényi előírások, felelősség alól, országos fogyatékosügyi, otthonápolás ügyét, parlament által, családok ingyen, egzisztenciális előrelépésre, önkormányzat több, energetikai rendszer, közös gondolkodást, miniszter kitért, tárca koordinációs, meghívott szervezetek, további egyeztetésekhez, szakmai szövetségekkel, későbbiekben közvetlenül, hazai járműipar, polgári kollégium, társasházzá alakítást, közös tulajdon, bruttó bére, munkáltatói szervezetek, vállalkozói szféra, első adótanácskozást,
© 2013 TVN.HU Kft.