Belépés
Koronavírus - Jobbik: mindenki kapja meg a bérkiegészítést, aki az első vonalban dolgozott
... béremelést, a lehető leggyorsabban, és augusztusra előre kell hozni az elkövetkező évekre tervezett harmincszázalékos emelést - tette hozzá.
Kifizetési botrányról beszélt, mondván, a szakminiszter nem tudja eldönteni, kik tartoznak az egészségügyi dolgozók körébe, akiknek jár a megígért egyszeri, ötszázezer forintos kifizetés.
Lukács László György hozzátette: a kormány "...
2020-06-08 15:52:55
Borrell: aggodalomra ad okot, hogy Kína elfogadta a Hongkongra vonatkozó nemzetbiztonsági törvénytervezetet
... problémák megoldására.
Borrell elmonda azt is, hogy a külügyi tanács következtetéseket fogadott el az afganisztáni békefolyamatról és az ország jövőbeni uniós támogatásáról.
A szakminiszterek megerősítették az EU politikai elkötelezettségét Afganisztán békéje, biztonsága, stabilitása, demokratikus átmenete, az ország jóléte felé vezető folyamatok mellett. Fenntartja poli...
2020-05-29 15:21:56
Koronavírus - Horvát miniszter: a járványhelyzetet figyelembe véve kell újranyitni a határokat a turizmus felle
... a turisztikai szektor számára. A miniszterek ezzel összhangbanaláhúzták, hogy a turizmus helyreállítása során bármiféle megkülönböztetés megengedhetetlen - közölte.
A horvát ...
2020-05-20 20:28:28
Krónika 9. rész (osztatlan közös tulajdon, krízisbiztosítás)
... egyszerűsíteni, gyorsítani fogja az eljárást, de megjegyezte: van, ahol 300 tulajdonos van.
Összességében arra számít, hogy a magyarországi földállapotok átláthatóbbak lesznek.
A volt szakminiszter felszólalásában védelmébe vette a földforgalmi törvényt, amely szerinte gátat szab a földspekulációknak.
Fidesz: meg kell szüntetni az osztatlan közös tulajdont!
Cze...
2020-05-05 18:23:20
Koronavírus - Borrell: köszönet illeti a visegrádi országokat a Líbiának biztosított támogatásért
... hatálya alá.
"Sajnálom, hogy az Egyesült Államok ellenzi ezt, humanitárius szempontból úgy gondolom, hogy Irán kérését el kell fogadni" - fogalmazott.
Borrell elmondta, a szakminiszterek ismételten aggodalmukat fejezték ki a Földközi-tenger keleti medencéjében végzett, olaj- és földgázmezők után kutató, illegálisnak tartott török próbafúrásokat illetően és az unió teljes...
2020-04-22 21:09:08
Koronavírus - Orosz szakminiszter: Moszvában hatott a kijárási korlátozás
...
A 12,5 milliós lakosságú orosz fővárosban - amely a koronavírus világjárványa által leginkább sújtott település az országban -az azonosított fertőzöttek száma hétfőre 2026-tal 26 350-re, a halálos áldozatoké 28-cal 204-re, a gyógyultaké pedig 75-tel 1838-ra nőtt. Az újonnan fertőzöttek csaknem fele 45 évnél fiatalabb.
Anasztaszija Rakova moszkvai polgármester-helyettes k...
2020-04-20 11:11:14
Koronavírus - EU-s szakminiszterek: kiemelt feladat a kereskedelem nyitottságának fenntartása
...
A nemzetközi kereskedelmi ügyekkel foglalkozó miniszterek aláhúzták, hogy támogatni kell az EU-tagállamok gazdaságainak gyors helyreállítását, az ellátási láncok hosszútávú fenntarthatóságának biztosításával.
Utóbbi cél érdekében meg kell őrizni a kereskedelem nyitottságát és folytonosságát, ez feltétele az egységes piac hatékony működésének is - szögezték le.
A már...
2020-04-16 18:14:05
Krónika 7. rész (felsőoktatás)
... felsőoktatási intézményekkel megegyező feltételek mellett kapjanak állami finanszírozást az egyházi, és alapítványi felsőoktatási intézmények - mutatott rá Pósán László. Jelezte: a szakminiszter mellett az államháztartásért felelős miniszter egyetértésére is szükség lesz.
Pozitívnak tartotta, a pedagógiai alkalmassági vizsga jelen formában való megszüntetését, az ugyanis nem...
2020-04-08 17:22:55
Koronavírus - Stoltenberg: a NATO továbbra is készen áll alapvető feladatainak ellátására
... szolgáló szövetséges katonák száma csökken, a NATO törekvése nem változott ez erőszak felszámolására, és a hosszantartó béke megteremtésére.
Tájékoztatása szerint a tanácskozó szakminiszterek a Georgiával és Ukrajnával kialakított partnerség elmélyítése mellet érveltek, amelynek egyebek mellett része a radaradatok megosztása a légtér biztonságosabbá tételére.
Végezetül e...
2020-04-02 21:02:40
Koronavírus - Asselborn: ki kell zárni a magyar kormányt az EU-s döntésekből
... magyar kormány "nem foglalhat helyet az asztalnál az európai intézményekben".
Egy olyan kormány, amely felett határozatlan ideig nincs parlamenti ellenőrzés, nem vehet részt a szakminiszteri tanácsok döntéseiben, amelyek minden embert érintenek az EU-ban - fejtette ki Jean Asselborn.
A Luxemburgi Szocialista Munkáspárt (LSAP) politikusa hozzátette: a magyar kormányt azér...
2020-04-01 13:22:33
1 2 3 ........28 29 ....43 44 ....56 57 58 
Címkék: Lukács László György, Egyesült Államok, Anasztaszija Rakova, Pósán László, Jean Asselborn, Luxemburgi Szocialista Munkáspárt, első vonalban, járványhelyzetet figyelembe, turizmus felle, visegrádi országokat, kijárási korlátozás, kereskedelem nyitottságának, magyar kormányt, lehető leggyorsabban, elkövetkező évekre, egészségügyi dolgozók, megígért egyszeri, külügyi tanács, afganisztáni békefolyamatról, ország jövőbeni, szakminiszterek megerősítették, ország jóléte, turisztikai szektor, miniszterek ezzel, turizmus helyreállítása, magyarországi földállapotok, volt szakminiszter, földforgalmi törvényt, osztatlan közös, szakminiszterek ismételten, unió teljes, koronavírus világjárványa, halálos áldozatoké, gyógyultaké pedig, újonnan fertőzöttek, nemzetközi kereskedelmi, ellátási láncok, kereskedelem nyitottságát, egységes piac, szakminiszter mellett, államháztartásért felelős, pedagógiai alkalmassági, hosszantartó béke, tanácskozó szakminiszterek, radaradatok megosztása, légtér biztonságosabbá,
© 2013 TVN.HU Kft.