Belépés
Az EU rendkívüli költségvetési intézkedéseket fogadott el a megállapodás nélküli Brexit esetére
... megállapított hozzájárulását az EU 2019-es költségvetésébe.
Az Európai Parlament április 17-én egyetértését adta e rendkívüli helyzetre szóló kerethez.
Az uniós tagországok szakpolitikusai leszögezték, a megállapodás nélküli Brexit esete nem változtat azon az alapelven, hogy az unióban maradó 27 országnak és az Egyesült Királyságnak egyaránt teljesíteniük kell azokat a p...
2019-07-09 14:31:29
Illegális bevándorlás - A német kormánypártok megállapodtak valamennyi vitatott menekültügyi és migrációs kérdé
...
A Kereszténydemokrata Unió (CDU), a testvérpárt bajor Keresztényszociális Unió (CSU) és a Német Szociáldemokrata Párt (SPD) parlamenti szakpolitikusai a sajtó és az ellenzéki pártok meglepetésére évek óta tartó vitákat zártak le, megnyitva az utat Németország első önálló bevándorlási törvénye és egy sor menekültügyi szigorítás elfogadása előtt.
A közös cél a legális és a...
2019-06-05 14:32:19
Az EU korszerűsítette a minőségi előírásokat a biztonságos és tiszta ivóvíz érdekében
...
A tájékoztatás szerint az uniós tagországok szakpolitikusai kockázatalapú megközelítést vezetnének be a vízminőség ellenőrzésébe, amely hosszú távon csökkentené a költségeket, ugyanakkor szavatolná az ivóvíz kiváló minőségét.
Új kötelezettségeket javasolnak a vízhez való hozzáférésnél, és a tagállamoknak azt is lehetővé kell tennie, hogy a fogyasztók például információkh...
2019-03-05 19:07:24
Identitásmeghatározó kampányba kezd a Mi Hazánk Mozgalom
... például a magyar-cigány együttélésre, az EU-ra, az oktatásra, a honvédelemre, a rendészetre, a családpolitikára és a választójogra. Az egyes témákat a következő hetekben a párt szakpolitikusai és elnökségi tagjai ismertetik majd - ismertette Dúró Dóra.
Kiemelte: a Mi Hazánk elnöke, Toroczkai László elsőként javasolta a határkerítés megépítését, amit akkor egyetlen párt sem tá...
2019-02-14 11:51:21
Novák: Magyarországon a nők támogatásának fontos eszköze a családpolitika
... Vizsgáló Bizottságának 62. ülésén. Az ENSZ minden évben nőnap környékén rendezi meg a tanácskozást, amely a világszervezet egyik legnagyobb rendezvénye, mivel azon nemcsak a tagállamok szakpolitikusai, hanem a nők helyzetével foglalkozó civil szervezetek is képviseltetik magukat.
Az államtitkár úgy fogalmazott, sokan "irigykedve" tekintenek a magyar családpolitikára és a magy...
2018-03-14 15:41:59
Mit fogsz mondani akkor, amikor kiderül, hogy üres a kassza,
... tehet. Nem fogom védeni Gyurcsány Ferencet. Nem látok bele olyan mélyen az elmúlt 16 év gazdaságpolitikájába, hogy véleményt tudjak formálni arról, miszerint Gyurcsány vagy az MSZP szakpolitikusai mennyire szúrták el a 2002-2010 közötti időszakot. Az olvasók többsége ugyanebben a helyzetben van, vagyis még ha ért is hozzá, nem elég bennfentes ahhoz, hogy ismerje a miérteket.
...
2018-02-25 19:00:45
Illegális bevándorlás - Szigorítást sürget több német párt a menedékkérők életkorának meghatározásában
... el kell távolítani az országból. Az SPD-től balra álló Die Linke (Baloldal) viszont elutasítja az életkor meghatározásának kötelező tételét a fiatal menedékkérők esetében. A párt szakpolitikusai arra hivatkoznak, hogy nincs megbízható tudományos eljárás az emberek életkorának pontos meghatározására.
Szerdán a Rajna-vidék-Pfalz tartományi Kandelben leszúrt egy 15 éves lányt eg...
2017-12-31 16:08:10
Német lap: hírszerzési információk szerint az orosz hadsereg a Baltikum lerohanását gyakorolta szeptemberben
... és 680 harcjármű, 70 repülőgép és 10 hajó vett részt, Fehéroroszországban és O...
2017-12-20 19:23:17
Észak-koreai válság - Moszkva elítéli Phenjan újabb rakétakísérletét
... Oroszország három régiójában, a Kalinyingrádi, a Leningrádi és Pszkovi megyében. Moszkva mintegy 5,5 ezer, Minszk pedig mintegy 7,2 ...
2017-09-15 13:32:43
Megkezdődött az orosz-fehérororosz Zapad-2017 hadgyakorlat
... Oroszország három régiójában, a Kalinyingrádi, a Leningrádi és Pszkovi megyében. Moszkva mintegy 5,5 ezer, Minszk pedig mintegy 7,2 ezer katonát mozgósított.
NATO-országok szakpolitikusai szerint azonban Oroszország az általa közölt adatoknál jóval nagyobb haderőt, több mint 100 ezer katonát vezényel a hadgyakorlatra.
A manőverekről múlt héten Bakuban egyeztetett Valerij...
2017-09-14 10:22:06
1 2 3 .5 6 .8 9 10 11 12 
Címkék: Hazánk Mozgalom, Európai Parlament, Egyesült Királyságnak, Kereszténydemokrata Unió, Keresztényszociális Unió, Német Szociáldemokrata Párt, Dúró Dóra, Toroczkai László, Vizsgáló Bizottságának, Gyurcsány Ferencet, megállapodás nélküli, német kormánypártok, minőségi előírásokat, menedékkérők életkorának, orosz hadsereg, uniós tagországok, unióban maradó, testvérpárt bajor, ellenzéki pártok, utat Németország, tájékoztatás szerint, vízminőség ellenőrzésébe, ivóvíz kiváló, vízhez való, fogyasztók például, magyar-cigány együttélésre, egyes témákat, következő hetekben, párt szakpolitikusai, határkerítés megépítését, világszervezet egyik, tagállamok szakpolitikusai, magyar családpolitikára, 2002-2010 közötti, olvasók többsége, életkor meghatározásának, fiatal menedékkérők, emberek életkorának, általa közölt, manőverekről múlt, rakétakísérletét, meghatározásában, családpolitikára, szociáldemokrata, meghatározásának, meghatározására, szakpolitikusai, költségvetésébe, korszerűsítette, intézkedéseket,
© 2013 TVN.HU Kft.