Belépés
Marinadok
... eredeti színét. Hûvös helyen érleljük néhány napot, többször megforgatva-locsolva, hogy mindenhol egyenletesen érje a páclé és a fûszerek aromája jól átjárja. Használhatjuk szarvascomb, gerinc egészben, vaddisznócomb pácolására.

Olajos pácok készítése:


A hozzávalók mindig őrölt, szárított fûszerek vagy apróra vágott zöldfûszere...
2008-11-29 22:03:30
Húsfélék
... citromlével elkevert olajjal megkenjük és fokhagymás sóval is meghintjük. Parázs fölött, a nyársakat többször megforgatva, rövid idő alatt megsütjük.

Aszalt szilvával tűzdelt szarvascomb rózsaszirom-mártásban, mandulás burgonyagolyóval

Hozzávalók (5 személyre):
1 kg szarvascomb
15 dkg aszalt szilva
5 dl vegyes virágméz
3 dl vörösbor |...
2008-11-29 20:06:28
Hajtók szarvascombja....
Hajtók szarvascombja fokhagymás almakarikával
HOZZÁVALÓK:

1,25 kg szarvascomb
1,25 kg káposzta
40 dkg vöröshagyma
35 dkg bab
12 dkg kristálycukor
1 csokor kakukkfű
1 evőkanál mustár
csontleves
2 dl olaj
szegfűszeg, szegfűbors, őrölt kömény, őrölt bors, só



ELKÉSZÍTÉS

A kicsontozott, sóval,...
2007-06-06 22:35:17
Tepsis szarvasragu
Hozzávalók:

70 dkg szarvascomb, 2 db vöröshagyma, 2 gerezd fokhagyma, 2 szál sárgarépa, 2 szem burgonya, 2 szál angol zeller, 2 teáskanál vadfűszer-keverék, 3 evőkanál olívaolaj, 3-4 levél babér, 2 dl száraz vörösbor, 20 dkg hántolt köles, erős paprika, 1 ág kakukkfű, só, bors.

Elkészítése:

Forrósítsuk fel az olívaolajat egy nagyobb lábasban, majd ...
2007-03-22 00:48:26
párolt szarvascomb
Párolt szarvascomb
Hozzávalók:

80 dkg szarvascomb, 5 dkg füstölt szalonna, 30 dkg gomba, olaj, 10-10 dkg sárga- és fehérrépa, 8 dkg vöröshagyma, 2 gerezd fokhagyma, bors, só, babérlevél, kakukkfű, borókabogyó, paradicsompüré, 5 dkg liszt, csontlé, 2 dl vörösbor

A combot lehártyázzuk, szalonnával megtűzdeljük, és lábosban elősütjük. Az apróra vágott füstöl...
2007-02-05 07:34:50
Párolt szarvascomb
Hozzávalók:

80 dkg szarvascomb, 5 dkg füstölt szalonna, 30 dkg gomba, olaj, 10-10 dkg sárga- és fehérrépa, 8 dkg vöröshagyma, 2 gerezd fokhagyma, bors, só, babérlevél, kakukkfű, borókabogyó, paradicsompüré, 5 dkg liszt, csontlé, 2 dl vörösbor

Elkészítése:

A combot lehártyázzuk, szalonnával megtűzdeljük, és lábosban elősütjük. Az apróra vágott füstöl...
2007-02-02 00:30:05
1 2 3 4 
Címkék: hozzávalók mindig, nyársakat többször, nagyobb lábasban, combot lehártyázzuk, apróra vágott, burgonyagolyóval, paradicsompüré, használhatjuk, szarvascombja, almakarikával, kristálycukor, vaddisznócomb, lehártyázzuk, megtűzdeljük, egyenletesen, kicsontozott, szarvasragu, szalonnával, szarvascomb, rózsaszirom, megforgatva, vöröshagyma, elkészítése, citromlével, borókabogyó, forrósítsuk, olívaolajat, babérlevél, fokhagymás, hozzávalók, meghintjük, csontleves, pácolására, szegfűbors, szegfűszeg, elkészítés, szilvával, mártásban, vadfűszer, fokhagyma, megsütjük, marinadok, sárgarépa, olívaolaj, teáskanál, elősütjük, fehérrépa, személyre, készítése, megkenjük, szárított, nyársakat, mindenhol, lábosban, többször, kakukkfű, szalonna, vörösbor, locsolva, evőkanál, érleljük, egészben, burgonya, káposzta, húsfélék, virágméz, mandulás, lábasban, elkevert, nagyobb, füstölt,
© 2013 TVN.HU Kft.