Belépés
Borókás vadragu, gnocchival
... 3 fej hagyma, 8 dkg gomba (róka), 60 dkg gnocchi, 50 dkg szarvasgerinc



A hagymát finomra vágjuk és kevés olajon lepirítjuk. Hozzáadjuk a kockákra vágott szarvasgerincet.

Lepirítjuk, megsózzuk. Hozzáadjuk a paradicsompürét, a mustárt, és ezeket is lepirítjuk. Felöntjük borókás, borókaleveles redukcióval (redukciót úgy készítek hogy babérlevelet é...
2018-05-28 11:41:47
Hétvégén rendezik a negyedik Esterházy Barokk Ételfőző Fesztivált
... kategóriában főként bográcsban főnek majd a pörköltes alapú ételek, az Úri konyha kategóriában pedig hatfogásos ételeket készítenek a csapatok. Ez utóbbi kategóriában idén szürkemarhát, szarvasgerincet, vaddisznót, kacsát és gombát kapnak a csapatok, de a maguk által vitt alapanyagokat is felhasználhatják.
A főzéshez a friss fűszereket a Pannonhalmi Főapátság Gyógynövénykertj...
2016-08-10 15:03:01
Szarvasgerinc ribizli dzsemmel töltött körtével, burgonyakro
... borókabogyó
1 kiskanál koriandermag

Elkészítés:

Pác készítése:A pác elkészítésénél leírt hozzávalókból páclevet készítünk.A hártyáitól megtisztított szarvasgerincet a felhasználás előtt legalább egy nappal bepácoljuk.
A sütőedény aljára karikázzuk a vöröshagymát és a zöldségeket. Megszórjuk a szétzúzott fokhagymával és a kakukkfűvel. Ráhelyezzü...
2012-11-23 12:39:20
Ízőrzők –Bugyi–
... fekete bors, 1 teáskanál zúzott fokhagyma, 2 tojás, 20 dkg liszt. A sütéshez kevés étolaj. A mézes birsalmához: 2 db birsalma, 1 evőkanál méz.
A sütés előtt két-három nappal a szarvasgerincet bepácoljuk. Ehhez a sárgarépát, petrezselymet durvára összevágjuk. A húst lehártyázzuk, majd másfél cm vastag érmékre vágjuk. Edény aljába borítjuk a zöldségeket, megszórjuk babérlevélle...
2011-12-04 20:04:46
1 
Címkék: Esterházy Barokk Ételfőző Fesztivált, Pannonhalmi Főapátság Gyógynövénykertj, negyedik Esterházy, hagymát finomra, kockákra vágott, pörköltes alapú, maguk által, friss fűszereket, hártyáitól megtisztított, felhasználás előtt, nappal bepácoljuk, sütőedény aljára, szétzúzott fokhagymával, sütéshez kevés, mézes birsalmához, sütés előtt, szarvasgerincet bepácoljuk, húst lehártyázzuk, gyógynövénykertj, felhasználhatják, paradicsompürét, szarvasgerincet, elkészítésénél, megtisztított, petrezselymet, borókaleveles, hozzávalókból, szarvasgerinc, alapanyagokat, vöröshagymát, kategóriában, felhasználás, koriandermag, szürkemarhát, fokhagymával, babérlevelet, lehártyázzuk, babérlevélle, redukcióval, zöldségeket, burgonyakro, pannonhalmi, borókabogyó, összevágjuk, birsalmához, kakukkfűvel, bográcsban, hatfogásos, fesztivált, készítenek, bepácoljuk, gnocchival, sárgarépát, megszórjuk, ráhelyezzü, szétzúzott, elkészítés, hártyáitól, karikázzuk, vaddisznót, fűszereket, hozzáadjuk, lepirítjuk, esterházy, megsózzuk, készítése, pörköltes,
© 2013 TVN.HU Kft.