Belépés
A szeder gyógyhatásairól


Ott nő mindenhol és nem tudod, hogy gyógyítja a cukorbajt, gyulladáscsökkentő, valamint megállítja az őszülést is ez a csodanövény!

A szeder bogyója nagy mennyiségben tartalmaz A-, B1-, B6- és C- vitamint, kalciumot, káliumot, vasat, mangánt, foszfort, magn...
2020-12-06 22:30:37
Fehéreper-szeder gyógyhatásairól


Az eperfa igénytelen és sokat terem. Az eperfa levelét, ágát és kérgét is felhasználhatjuk gyógyászati célokra. Készíthetünk belőle lekvárt, gyümölcslevet és meg is száríthatjuk. A fehér eperfa nem igényel különleges törődést, de gyümölcse aranyat ér.

Már ő...
2020-11-21 21:53:16
A mézbogyó gyógyhatásairól
A mézbogyó nemcsak ízletes és dekoratív, gyógyhatással is rendelkezik

Bogyóinak nagyon magas a C-vitamin tartalma. Fagytűrő, igénytelen, betegségekkel szemben ellenálló növény. Kb. 1,5 méter magasra nő meg, cserépben is nevelhető.

Mi fán terem a szibériai mézbogyó?
A szibériai vagy kamcsatkai mézbogyó kiválóan érzi magát a félig árnyékos, nedves helyen,...
2020-10-20 00:57:41
1 
Címkék: szeder gyógyhatásairól, mézbogyó gyógyhatásairól, szeder bogyója, eperfa igénytelen, eperfa levelét, fehér eperfa, mézbogyó nemcsak, szibériai mézbogyó, szibériai vagy, félig árnyékos, felhasználhatjuk, gyógyhatásairól, gyümölcslevet, gyógyhatással, betegségekkel, mennyiségben, készíthetünk, száríthatjuk, gyógyászati, csodanövény, rendelkezik, megállítja, igénytelen, kamcsatkai, különleges, gyógyítja, ellenálló, cukorbajt, fehéreper, mindenhol, kalciumot, tartalmaz, bogyóinak, dekoratív, gyümölcse, szibériai, nevelhető, cserépben, törődést, tartalma, kiválóan, káliumot, mézbogyó, árnyékos, vitamint, fagytűrő, őszülést, foszfort, valamint, célokra, levelét, mangánt, nemcsak, ízletes, vitamin, igényel, szemben, aranyat, bogyója, magasra, lekvárt, eperfa, belőle, kérgét, szeder, növény, nedves, nagyon, helyen, magát, ceefe,
© 2013 TVN.HU Kft.