Belépés
Budai: Botkáék korrupciója behálózza a szegedi önkormányzatot és a szegedi bíróságot is
...
Kijelentette: a Szeviép-ügy rávilágított arra, hogy Botkáék miként tartják zsebükben Szegedet, és befolyásolják még az igazságszolgáltatást is.
A Szeviép-ügyben nemhogy megkapták volna igazságukat a tönkretett kisvállalkozók, hanem éppen ellenkezőleg: a szegedi bíróság felmentette a vádlottakat - idézte fel a kormánypárti politikus, aki szerint a Szeviép-ügyben pedig mé...
2020-01-27 11:31:25
Pénzbüntetésre ítélték a vádlottakat a szegedi parkolóbérletek miatt indult perben
... létrejött szerződés alapján a társaság üzemeltette az önkormányzat tulajdonában lévő parkolóhelyeket. A parkolási díjak beszedéséből, a jegyek és bérletek eladásából származó bevétel az önkormányzatot illette, de a bevételeket a társaság szedte be és számolta el.
A cég a parkolóbérletekről - 2010 kivételével - számlát állított ki az önkormányzatnak, ezeket azonban a város nem...
2020-01-10 14:22:00
Önkormányzat 2019 - Kövér: alkalmas, tisztességes és hozzáértő vezetők kellenek a településük élére
... jelenlegi városvezetés nem nyitott arra, hogy más fejl...
2019-09-11 20:42:42
Felfüggesztett börtönt kaptak a szegedi parkolóbérletügy vádlottjai
... önkormányzat közötti szerződés alapján a társaság üzemeltette a város tulajdonában lévő parkolóhelyeket. A parkolási díjak beszedéséből, a jegyek és bérletek eladásából származó bevétel az önkormányzatot illette, de a bevételeket a társaság szedte be és számolta el.
A cég a 186 ezer-246 ezer forintos parkolóbérletekről - 2009 és 2010 kivételével - számlát állított ki az önkor...
2018-10-02 11:11:36
Hagyó-per - Fidesz: felháborító a bíróság döntése
... Gyula, aki teljesen egyértelműnek tartja, hogy a felelősség a Medgyessy-, Gyurcsány- és Bajnai-kormányokat, valamint az egykori főpolgármester, Demszky Gábor vezette MSZP-SZDSZ-es önkormányzatot terheli.
A kormánypárti képviselő szerint mindezek ellenére a baloldali pártok továbbra is falaznak Czeglédy Csabának, Hagyó Miklósnak és Demszky Gábornak.
Budai Gyulától megkérd...
2017-09-29 12:52:29
Andrásfalvy Bertalan: A MAGYARSÁGKÉP TORZULÁSAI A VILÁGBAN
... mintegy 5 millió lelket számláló bretonok sem használhatták
anyanyelvüket, és amikor a II. Világháború során a németek lerohanták Franciaországot és a
bretonok végre bizonyos önkormányzatot kaptak, a háború végén elítélték őket a németekkel
való együttműködés vádjával. Oroszországban Nagy Péter cár szüntette be a helyi nyelvek
hivatalos használatát...
A tö...
2017-08-11 21:45:29
Megkezdődött a szegedi parkolóbérletek miatt indult büntetőeljárás bírósági tárgyalása
... létrejött szerződés alapján a társaság üzemeltette az önkormányzat tulajdonában lévő parkolóhelyeket. A parkolási díjak beszedéséből, a jegyek és bérletek eladásából származó bevétel az önkormányzatot illette, de a bevételeket a társaság szedte be és számolta el.
Az önkormányzatnál évente döntöttek arról, hogy kik részesüljenek ingyenesen éves parkolóbérletben. A listát 2008-...
2017-04-26 13:23:17
Polgármestert választanak vasárnap Gyömrőn
... augusztus végi időközi választáson újra nyert. Ezután mondta ki a méltatlanságot a megyei kormányhivatal k...
2017-04-19 13:42:54
Vádat emeltek egy szentesi vasúti átjáróban történt tömegszerencsétlenség miatt
... tömegszerencsétlenséget eredményező foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés vétségével vádolja.
A Nemzeti Közlekedési Hatóság már 2010 novemberében értesítette az önkormányzatot, és a vasúttársaságot, hogy a szentesi Téglagyári vasútátkelőben balesetveszély elhárítása van szükség. Az átkelőt előjelző táblák cseréjét, sárga lassító felfestést és a növényzet irt...
2016-11-24 11:06:07
Közlekedési balesetéről kérdezte a szegedi gazdaság alpolgármestert a KDNP
... közül senki sem sérült meg, és mennyi idő elteltével hagyta el a baleset helyszínét. Haág Zalán kíváncsi volt arra is, a baleset milyen anyagi következményekkel járt, és ebből az önkormányzatot terhelő összeget megtéríti-e az alpolgármester.
Szentgyörgyi Pál az interpellációra adott írásbeli válaszában kifejtette: személyi sérülés egyik járművön sem történt, a villamost nem k...
2016-11-11 12:31:22
1 2 3 4 
Címkék: Andrásfalvy Bertalan, MAGYARSÁGKÉP TORZULÁSAI VILÁGBAN, Demszky Gábor, Czeglédy Csabának, Hagyó Miklósnak, Demszky Gábornak, Budai Gyulától, Oroszországban Nagy Péter, Nemzeti Közlekedési Hatóság, Haág Zalán, Szentgyörgyi Pál, szegedi önkormányzatot, szegedi bíróságot, szegedi parkolóbérletek, településük élére, szegedi parkolóbérletügy, bíróság döntése, szentesi vasúti, szegedi gazdaság, tönkretett kisvállalkozók, szegedi bíróság, kormánypárti politikus, társaság üzemeltette, önkormányzat tulajdonában, parkolási díjak, önkormányzatot illette, társaság szedte, város tulajdonában, egykori főpolgármester, kormánypárti képviselő, baloldali pártok, németek lerohanták, háború végén, helyi nyelvek, önkormányzatnál évente, listát 2008-, megyei kormányhivatal, szentesi Téglagyári, átkelőt előjelző, baleset helyszínét, baleset milyen, önkormányzatot terhelő, interpellációra adott, parkolóbérletügy, parkolóbérletben, alpolgármestert, parkolóbérletek, parkolóhelyeket, interpellációra, vasúttársaságot,
© 2013 TVN.HU Kft.